Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! Trapas studentky Sabiny, hosté si jídlo ohřívali v mikrovlnce

31. ledna 2012 | 06:57

Tentokrát vařila večeři hostitelka z Českého Těšína, mladá studentka Sabina (17). Ta přípravu jídla tak odbyla, že si hosté dokonce museli večeři ohřát v mikrovlné troubě! Navíc se chová nevhodně ke svým starším spoluhráčkám, které odbývá kritickými poznámkami.

Středoškolačka Sabina vaří u rodičů v Českém Těšíně, kde bydlí se třemi sourozenci. S jedním z nich – ročním bráškou – dokonce sdílí pokoj. Na Sabině je vidět, že jí chutná, i když hodně věcí nejí, a to včetně polévek.

Přípravu večeře hned na začátku nezvládá. Podává ji tak studenou, že ji Dáša sobě i ostatním iniciativně ohřeje v mikrovlnce, čímž vykope válečnou sekyru. Počítačové hry obě důchodkyně také nenadchnou, Sabina navíc bojkotuje Dagmařinu opakovanou žádost o sklenku něčeho ostřejšího.

Mizerná hostitelka se chová k Dáše jako k vrstevnici a má na její adresu stále víc kritických poznámek. Sebekritikou se ale nezatěžuje ani trochu. "Na Dášu se upřímně moc netěším, nepadla mi do oka," řekla hned v úvodu vaření Sabina. Bude u Sabiny dusno a vjede si ženské osazenstvo do vlasů?

To se dozvíte už dnes v pořadu Prostřeno od 18 hodin na FTV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...