Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Astroložka Mona předpověděla, co vás letos čeká!

Fotografie
5. ledna 2015 | 12:00

Vstoupili jsme do nového roku, ve kterém na mnoho z nás čeká spousta změn. Proto jsme si pozvali profesionální astroložku Monu, která vám odpověděla na vaše dotazy a zjistila, jaký pro vás bude rok 2015. Přečtěte si odpověď na otázku, která vás trápí.

Nenašli jste odpověď na svou otázku nebo jste ji nestihli položit? Zavolejte přímo astroložce Moně na telefonní číslo 906 707 080 nebo pošlete SMS ve tvaru: MONA a váš text na číslo 904 30 45.

online rozhovor
VIP otázka
Jak dopadne vztah mezi mnou a mým bývalým přítelem Marek 5.8.1992? DěkujiLucie 26.2.1993
Foto
Milá Lucie, vaše vzájemná kompatibilita není zrovna moc přesvědčivá pro nějaký souladný partnerský aplaus. Otázkou je, jestli v takovém případě je dobré bazírovat na znovu-oživení tohoto vztahu. Vy jste žena nesmírně citlivá, se schopností vcítit se do druhých a od partnera byste měla mít tuhle odezvu. Potřebujete vedle sebe muže, který je ochoten se vcítit do vztahu, do společného zázemí, být láskyplný a ochranitelský. Bohužel váš bývalý přítel vám nedokáže dát přesně to, co vy byste chtěla. Může být sice milý a srdečný, ale především zaměřený na své ego a v partnerských vztazích tak trochu éterický. To znamená, že byste mohla zžít zklamání v podobě nevěr a neustálé nedůvěry ve vztahu.
VIP otázka
Dobrý den,Mono, chtěla jsem se Vás zeptat, jaký bude pro mne rok 2015 po zdravotní a finanční stránce ./10.12.1967/ Děkuji Vám. ZitaZita Wenigová
Foto
Milá Zito, v oblasti financí v následujících týdnech si dávejte pozor na vaši zvýšenou touhu expandovat. Jste člověk velmi spontánní, tak abyste za vidinou zvýšení financí doslova nesedla někomu na lep. Toto období veškerým finančním transakcím bohužel přát nebude, ale květnem se může situace změnit jako mávnutím kouzelného proutku. Může přijít hezká možnost, kterou naprosto nebudete očekávat. Ruku v ruce s tímto jde hned záhy energie Jupitera, která přináší příslib zlepšení materiálních záležitostí. Ohledně zdravíčka horoskop vypovídá možnosti určitého rozrušení nebo nepevnosti kyčelní oblasti, samozřejmě je v tomto případě ale na prvním místě lékařské vyšetření při sebemenším náznaku potíží. Pokud zdravotní problém podceníte, mohl by se znovu přihlásit na konci roku 2015.
19.2. 1977 13:40, Najdu tento rok otce svých dětí?Alexandra
Foto
Milá Alexandro, tento rok se bohužel situace v oblasti partnerského vztahuneprojevuje příliš štědrými planetárními vlivy, takže to bude vyžadovat trpělivost. Ale už začátek roku 2016 vám chystá cestu trvalého partnerství. Je zde vysoká tendence spojení se s mužem, ve kterém budete mít oporu a který bude charakteristický svým solidním a hlubokým přístupem k rodinnému životu. Štěstí na vás může zamávat při nějaké společenské události.
VIP otázka
dobrý den chci se zeptat na svoje zdraví,zda mi něco nehrozí 21.12.1949Ivana
Foto
Milá Ivano, v oblasti zdraví se v první dekádě tohoto roku signalizuje tak trochu alarm na zatížení vaší psychiky. Jste sice osobnost, která se snaží všechno zvládnout a nezatěžovat svými emocemi, ale někdy je dobré si toho na sebe nenabírat tolik. Také si dejte pozor na úrazy končetin. Krizovější období může trvat až do července 2015.
VIP otázka
Dobrý den,mám dotaz,co mě letos čeká hlavně zdraví a finance.Děkujinar,2,3.1942MARCELA
Foto
Milá Marcelo, pokud se objevovaly nějaké zdravotní problémy v uplynulé době, slibují konstalace na začátku tohoto roku zlepšení. Jupiter přináší vzrůst vitality a Saturn hodlá podržet a podpořit celkovou fyzickou odolnost. Především je zde ukazatel na hormonální systém. Co se týče financí, mějte zvýšenou opatrnost hlavně ve druhé polovině tohoto roku, kdy vás mohou různé okolnosti vábit do většího utrácení a zbytečného rozhazování, které by nemuselo přicházet ani z vaší hlavy. Dejte si pozor i na přehnané požadavky ze strany blízkých. Tato situace by pro vás totiž mohla skončit negativně. Jinak se ale vážnějších finančních propadů nemusíte obávat.
VIP otázka
Dobrý den, ráda bych věděla jestli se dostanu ze svízelné situace, do které jsem se dostala svojí vinou, zda najdu zajímavou práci a konečně člověka, se kterým budu sdílet život. Děkuji mockrát JanaJana 25. 3. 1968
Foto
Milá Jano, pravdou je, že od roku 2014 je vidět, že se špatně zatvářily planetární energie a jakoby se snažily bortit vše, co mělo zůstat stabilní. možná jste zaznamenávala pocit, že nezůstal kámen na kameni. Bohužel vás tyhle vlivy provázejí ještě i v tomhle období, avšak na podzim slibuje Saturn zlepšení a svoji plnou podporu. Dá vám potřebnou víru a vytrvalost a také schopnost dát věcem zase řád. Vy sama jste osobnost velmi schopná, akorát často podléháte vlivům svého okolí. Svou obětavostí a dobrotou pak často zpláčete nad výdělkem. al žádný strach, vše se změní k lepšímu. Netopte se, když umíte plavat!
VIP otázka
ukonceny vztah, dase zachranit, napravit? vratit? prace...natalie 20.03.1978
Foto
Milá Natálie, tenze z problému vašeho vztahu může pokračovat bohužel ještě do března, ale od tohoto období je vidět velmi hřejivá šance pro znovu-usmíření. Nutno však dodat, že energie, která způsobila váš rozchod tam ještě v pozadí bude tak trošku číhat a čekat na nějaký špatný krok jednoho z vás. Ryzejší období pro skutečně solidní trvalé pokračování bez tohoto strašáke je vidět od začátku roku 2016. Jako by vás tahle krize měla naučit postoje mezi sebou přehodnotit.
VIP otázka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li se dočkáme s přítelem miminka? Moc děkuji za odpověď. Eva 20.3.1979 asi ve 23:30.Eva
Foto
Milá Evo, váš horoskop prozrazuje, že tak trochu klamete tělem :) Působíte většinou sice hodně nenápadně, ale co si ve své mysli umanete, za tím jdete s velkým odhodláním. Nyní si sice přejete miminko, bohužel jsou ale pro počáteční období tohoto roku vidět ještě překážky. Pokud však ve svém odhodlání vydržíte, a to vy vydržíte, můžete do dvou let počítat s naplněním vašeho přání.
VIP otázka
Jmenuji se Vlasta, nar.28.3.1959 ve 4 hod. Prosím o odpověď, zda se mi vrátí z Coventry v Anglii zpátky do Čech dcera Jana /8.7.1983 v 11.40 hod./ s milovanou vnučkou Natálkou a vnukem Denisem. DěkujiVlasta
Foto
Milá Vlasto, při prvním pohledu na horoskop vaší dcery je patrné, že cítění pro domov a rodinu se v ní nevytratí. Nejprve ale, jakoby si chtěla vydobýt své místo na výsluní. Nyní u dcery začíné éra určitého myšlenkového pnutí, které započalo už v minulém roce. Je vidět, že se jedná o záležitosti její profese vs. rodinné zázemí nebo partnerský vztah. A tento rok bude touto zátěží určitě kulminovat. Je možné, že se nesplní všechna její očekávání, takže přehodnotí celou situaci a může mít tendence k návratu, nebo k těm původním kořenům, což ukazuje Saturn na hrotu 4. domu nejsilněji na přelomu roku 2016 a 2017.
VIP otázka
Dobrý den, čeká mě tento rok nějaká zásadní změna? Např. v partnerském životě nebo v zaměstnání. Mám pocit, že jsem se zastavila a žiji jen stereotypem. Marta 25.6.1977Marta
Foto
Milá Marto, rok 2015 by měl být k změným přímo předurčený. Co se týče vašich plánů, které mohly vzniknout už roce minulém, se mohou v tomto roce dost radikálním způsobem dostat na světlo. Jsou vidět nové možnosti, hlavně kolem nemovitostí nebo situací ohledně starších osob a především je vidět obrovská schopnost regenerace vašich sil. Máte silnou podporu planety Pluto, která dokáže vaši energii pozvednout natoli, že téměř nic pro vás nebude nemožné.
VIP otázka
28.5.1965, Zlepší se má finanční stránka i partnerský vztah.Jana
Foto
Milá Jano, je vidět, že pro lásku vám v životě nebyly dány zrovna ty nejšťastnější vibrace. V minulosti je vidět trápení ze vztahu, pesimismus, těžkosti. Přitom vaše myšlenky jsou cíleny na jistotu citít v druhém člověku pevný pilíř, o který se můžete opřít. Zatím je vidět, že je tato situace k takovému člověku poněkud stížená. Je tu poznamenání i určitou nedůvěrou, vzhledem k prožitým událostem, které je bohuže patrno ještě pro první dekádu roku 2015. Hvězdička naděje pro vás může zazářit od května, kdy vás může překvapit nějaká hezká známost. Pozor ale aby nedůvěru nevystřídala zase až přílišná idealizace novéh partnera. Co se týče financí, zaznamenáte v tomto roce určitá období pro zlepšení, ale nebudou ještě nabývat trvalého charakteru. K tomu je naznačena tendence až v roce 2016.
VIP otázka
Dobrý den, narodila jsem se 11.12.1966 a ráda bych věděla zda tento rok "ovce" mi přinese klid a pohodu, protože loňský rok jsem měla velmi hektický a problematický? Děkuji. Renata
Foto
Milá Renato, mám pro vás velice hezkou zprávu, protože už úvod roku 2015 signalizuje velký úspěch ve všech oblastech vašeho života . Jupiter vám hodlá nadělit hodně radosti a to, za čím se pustíte, to by se mohlo splnit. Úspěch vidím hlavně v profesiním životě a v oblasti financí. Od léta je vidět nalezení štěstí v partnerském vztahu.
VIP otázka
Má náš vztah ještě šanci Jitka 8.1.1973 a Miloš 8.6. 1971? DěkujiJitka
Foto
Milá Jitko, co se týče vašeho vztahu, jsou vidět celkem větší zátěže, které se moohou opakovat. Je to hlavně v komunikaci. Pokud chcete dosáhnout spokojenosti ve vztahu, budete se muset oba naučit kompromisům. šanci vztah má, ale pouze za předpokladu, že v sobě vy dokážete najít více ústupnosti. Jinak váš vztah skončí pouze třenicemi a konečnou destrukcí.
VIP otázka
Dobrý den, mám velkou prosbu, co říkají hvězdy o mě v oblasti pracovní a v oblasti lásky v roce 2015. Děkuji Lenka 19.12.1969lenka
Foto
Milá Lenko, co se týká pracovních smluv, pohovorů a všeobecně zavazujících podpisů, bylo by dobré být zvýšeně obezřetná, a to hlavně v první polovině roku. Mohlo by dojít k nečekaným nedorozuměním a ukvapenému rozhodnutí změnit, nebo ukončit dosavadní zaměstnání. Až druhá polovina roku přináší kýžený klid v této sféře. Jupiter především v říjnu hodlá svým vlivem excelovat a jakoby uvést situaci do rovnováhy, takže může překvapit povýšením, výhodnou pracovní nabídkou apod. V tomto roce by do vašeho života mohl vstoupit nový člověk, zcela originální, jehož způsob lásky bude zcela odlišný od těch, co jste zatím poznala. Může se jednat o seznámení na nezvyklém místě za nezvyklých okolností a vašemu životu může dát nový vítr. Hvězdy říkají, že toto spojení je velmi šťastné a že by mohlo dojít k naplnění a štěstí, které jste v takovéto míře ještě nepoznala.
VIP otázka
Dobrý den, zajímá mne, jak na tom budu v oblasti lásky v roce 2015. Michaela 21.7.1990Michaela
Foto
Milá Michaelo, od dubna 2015 je vidět zvýšená možnost zajímavých setkání či seznámení. Nastane období, kdy si můžete při nějaké cestě nebo na jednání porozumět s nějakým člověkem. Než se z toho ale vyvine vztah, který byste si přála, musí vaše komunikace projít delším vývojem. O lásku na první pohled a okamžité splynutí duší se pravděpodobně jednat nebude. Celkově vás ale čeká velké množství zajímavých náhodných setkání a nečekaných, avšak příjemných situací.
VIP otázka
Dobry podvečer, mám maly dotaz, rozesel jsem se z pritelkyni, myslim ze trochu ukvapene a mrzi me to, citim ze i ke me porad neco citi, ale uz si zacala s 2klukem. Ja bych se chtel zeptat jak jim to vyjde, a jestli my mame sanci. citim ze malou ano, Ja- Jaroslav Halouzka 9.3.1990 Ona- Veronika Bělíková 27.2.1988, On 2kluk Andrej Žiak .4.1991. DěkujiJaroslav
Foto
Milý Jaroslave, je vidět, že svoji bývalou přítelkyni máte rád a letos na ni zřejmě nezapomenete. Je ale vidět, že vaše bývalá přítelkyně má v této době chuť objevovat nové obzory a užívat si nového vztahu. Návrat je možný, ale bude to obnášet vaši trpělivost, protože to bude chtít rozhodně víc času.
VIP otázka
Chtela bych vědět,zda si udržim práci a jak se bude vyvíjet situace v soukromem životě,DěkujiDrahomira 14.10.1960
Foto
Milá Drahomíro, pravdou je, že na stabilitu a pevnou pozici máte nyní silné otřesy - je vidět ohrožení těchto stálých atributů. Ale už od přelomu února a března se tato situace radikálně změní k lepšímu. Pokud se vám podaří udržet si práci do února, už byste o ni neměla přijít. Největší aplaus štěstěny pak pro vás přichází na podzim roku 2015. Jestliže docházelo ve vztazích s nejbližšími k nějakým problémům nebo starostem, od jara hvězdy naznačují, že přijde zklidnění této situace. Pokud potlačíte některé ze svých vášnivějších a výbušnějších emocí, mohl by váš soukromý život nabýt harmoničtějších dimenzí. Je vidět, že často i nevědomky nebo nechtěně dokážete zkratovat v reakcích s druhými. Vše prožíváte naplno, ať je to láska, ale i vztek, což na druhé může občas působit ničivě.
VIP otázka
Dobrý den, Vaše koleg. Daniela mi předpověděla, že letos potkám toho pravého muže a na celý život. Potřebovala bych nějaké podrobnosti, např. věk, povolání, odkud je a zda naše soužití opravdu bude harmonické. Děkuji Marcela nar. 7.3.1967
Foto
Milá Marcelo, muže na celý život byste letos opravdu měla potkat, ale z počátku bude tento vztah vlivem vnějších okolností velmi zatěžován. V žádném případě se ale nevzdávejte! Onen muž, kterého letos potkáte je od roku 2016 opravdu předurčen pro trvalé partnerství. Přesný věk určit nelze, ale ukazuje se větší věkový rozdíl.
VIP otázka
Už dva roky mám zdravotní problémy, dva roky už chodím po doktorech. Nemůžete mi říct, co způsobuje moje zdr. problémy a zda se vyléčím. DěkujiMarcela 12.4.1945
Foto
Milá Marcelo, nemůžu vám bohužel určit diagnózu nebo proces léčby, od toho jsou pouze lékaři. Hvězdy vám dokáží jen naznačit energie, které proudí vaším tělem. Výhled na rok 2015 ukazuje, že se nejedná o žádné destruktivní procesy a váš zdravotní stav by se neměl nijak výrazně zhoršovat. Hvězdy ukazují, že zatížení by mohlo jít z oblasti žláz nebo ledvin, ale přesnou diagnózu vám řekne jen kompeltní lékařské vyšetření. V posledních měsící ukazují hvězdy i na narušení cévního systému. Zkuste změnit životosprávu a nastavit si mírný detoxikační režim.
VIP otázka
12.12.1979 dobrý den, zajímá mě zdraví - co se týče nějakých vážných onemocnění a potom úspěch a finance v práci - podnikám s vlastní firmouVendula Rauchová
Foto
Milá Vendulo, co se týče financí, dávejte si větší pozor na období od dubna do května a potom od října do konce roku. Jsou vidět možnosti náhlých ztrát nebo nečekaných výdajů, takže by bylo vhodné v těchto obdobích velice zvažovat každou finanční transakci. Vynikající aspekty pro podnikání se ukazují od června 2015, kdy může přejít nečekaná nabídka nebo možnost, které byste se měla chopit. Je vidět solidní spolupráce s druhými, možnost trvalejších smluv, hlavně pokud se podnikání týká cestování nebo obchodní činnosti. Vážnější onemocnění podle hvězd nehrozí, ale jsou zde ukazatele na zvýšenou únavu a energetický útlum od Neptuna. Hodně tohoto útlumu by mohlo souviset i se zátěží jaterní oblasti, jako jsou toxiny nebo nezdravá životospráva. Samozřejmě je zde ale potřeba lékařské vyšetření.
VIP otázka
Dobrý den, mám zdravotní problémy, budu na tom v tomto roce lépe? nar. 19.9.1947 Děkuji. Maruškamarie
Foto
Milá Maruško, planetární konstalace ukazují, že co se týká zdravotních zátěží, máte už hodně za sebou. Zejména rok 2014 je poznamenán velkou křehkostí, především v nervové oblasti, roztříštěností a destruktivními vlivy na psychiku nebo různé nervy v těle. Rok 2015 má pro vás ale příznivé poselství! Již od jara můžete zaznamenat takzvané pookřání v této oblasti, zvýšenou energii, větší optimismus a ústup potíží, kterými jste procházela.
VIP otázka
Irena 29.5.1974.Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda tento rok bude lepší než ten minulý, co se týká práce, rodiny a lásky. Děkuji.Irena
Foto
Milá Ireno, co se týče vašeho minulého roku, je vidět negativní proudění Neptunu, takže vše, o co jste se snažila, se mohlo zvláštními způsoby obracet spíše proti vám. V současné době to vypadá na období většího klidu, ale přes rok 2015 se hodlá neptunská vibrace ještě vrátit, tudíž je dobré příliš každému nedůvěřovat. Mohlo by dojít k intrikám, k oklamání. Chtělo by to také více zvažovat své plány, protože v době, kdy na vás bude působit Neptun vám bude chybět realistický pohled. Šťastnějším obdobím se jeví léto 2015.
VIP otázka
lmuj vztah s pritelemDanuse
Foto
Milá Danuše, protože jste neuvedla své datum narození, nejsem bohužel schopna zodpovědět váš dotaz. Pokud budete mít o výklad zájem, prosím zavolejte mi přímo na telefonní číslo 906 707 080 nebo pošlete SMS ve tvaru: MONA a váš text na číslo 904 30 45.
VIP otázka
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na práci, zdraví a budoucnosti 9.5.1966.Předem děkuji.Táňa
Foto
Milá Táňo, jarem vám Saturn otevře velmi zásadní období, kdy máte stabilizovat určité sféry ve svém životě a jelikož jste žena emocí a vášní, tak vám tato vibrace přinese větší klid a vyrovnanost. Pokud byste měla nějaké náznaky zdravotních potíží, tak zde máte od hvězd podpůrné berličky. V práci vás může čekat trvalejší pozice.
VIP otázka
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na práci, nastávají nějaké důležité změny, tak jak to pro mě vypadá a dále partnerský vztah, který je dlouhodobý, jak se bude tento rok vyvíjet. Děkuji moc za odpověď.Janca
Foto
Milá Jano, protože jste neuvedla své datum narození, nejsem bohužel schopna zodpovědět váš dotaz. Pokud budete mít o výklad zájem, prosím zavolejte mi přímo na telefonní číslo 906 707 080 nebo pošlete SMS ve tvaru: MONA a váš text na číslo 904 30 45.
VIP otázka
Jak dopadnou moje plany pristi tydenromana 12.1.1966
Foto
Milá Romano, hvězdy přinášejí příznivou zprávu, protože vám hodlají připravit nějaké pozitivní setkání. Venuše má přinést radost a naplnění toho co očekáváte, ať už se jedná o vztah nebo o kariéru. Vidím tu nečekanou, ale o to příjemnější změnu.
VIP otázka
dobrý den chci se zeptat na vztah JA 7. 10.1981 ON 28. 5. 1986. ma zmysl zustat v tomto vztahu. Dale mám možnost změnit zamestnaní mám jit do toho nebo ne? ELISKA
Foto
Milá Eliško, v tomto vztahu je vidět vaše silné myšlenkové napojení. Prakticky bude velmi těžké, abyste na sebe někdy dokázali zapomenout. I když je signalizováno více období problémů, tak jste vždy schopni zažehnout novou jiskru a nakonec se domluvit. Takže váš vztah rozhodně cenu má. Dávejte si pozor na svoji žárlivost a podezíravost. Vašeho partnera může ve vztahu velmi odrazovat. Co se týče zaměstnání, pro změny není příliš vhodný čas. Změny by vám totiž přinesly spíše vyčerpání sil. Pro radikální změny v oblasti vaší profese je ideální rok 2016.

Autor: red