Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Andělské karty: Naučíme vás, jak je správně vykládat!

  • Andělské karty vám mohou přinést štěstí i lásku
    13. prosince 2014 | 06:00

    Můžete být sebevětší realista, ale jakmile dojde na čarování, anděly, karty a budoucnost, vždycky podlehnete. Nebo se pletu? Andělské karty jsou milé, hezké, velké a přinášejí radost. Koupit je můžete v ezoterických potřebách či knihkupectvích.

  • Co jsou andělské karty?

    ...
    Autor: archiv firem
    Co jsou tyhle karty zač? Nehrajete s nimi prší ani poker, s nimi se můžete vy sama spojit se svými anděly. Každý totiž takového máme – anděla strážného a anděly, kteří nad ním bdí. A jsou ochotni i pomoci každému, kdo o jejich pomoc poprosí. Jedním ze způsobů kontaktu s těmito anděly jsou právě andělské karty.

    Karty vám mohou pomoci zodpovědět některé z otázek ohledně vašeho zaměstnání, lásky, úspěchu, vztahů, rodiny nebo vám například mohou pomoci při vašem duševním rozvoji a sebezdokonalování. Nesmějte se! Pokud jste to nezkusili, je právě teď správný čas. Kdy jindy než kolem Vánoc věřit na kouzla a čáry? Třeba vám právě tyto karty napoví, jak dál ve svém životě.

  • Vytvořte si pouto

     

    ...
    Autor: archiv firem
    Pokud jsou vaše andělské karty úplně nové, před jejich použitím si je pečlivě prohlédněte a dotkněte se každé z nich. Toto je důležité proto, aby se mezi vámi a kartami vytvořilo jisté pouto.

    Balíček karet pečlivě zamíchejte a položte je před sebe. Položte si před sebe rozložené andělské karty, uvolněte se, zkuste zhluboka dýchat a soustřeďte se na své pocity. Nechte svým nitrem prostoupit hřejivé teplo a představujte si, že sedíte uprostřed světla, kde vás nic neruší.

  • Nechte pracovat svého ducha

     

    ...
    Autor: archiv firem
    Jakmile se dostatečně uvolníte, zkuste si představit osobu, věc nebo cokoli, co se týká vašeho přání nebo vaší touhy. Na tuto věc se soustřeďte a s rozmyslem položte otázku, na kterou chcete znát odpověď.
  • Přejděte k výkladu karet

     

    ...
    Autor: archiv firem
    Nyní z balíčku karet vytáhněte jednu nebo nejvíce tři karty. Podívejte se na každou jednu kartu podle toho, v jakém pořadí byly taženy z balíčku. Na každou jednotlivou taženou a vyloženou kartu se podívejte. Snažte se v ní najít a pochopit symboliku. Inspirujte se motivem vyobrazeným na kartě. Poté kartu položte před sebe.

    První andělská karta, která byla vytažena z balíčku, by se měla ve většině případů dotýkat vaší minulosti. Další karta, kterou umístěte napravo od té první, pojednává o vaší současné pozici ve vztahu k pokládané otázce nebo dotazu. Každá další karta pak pojednává o budoucnosti ve vztahu ke kartě, kterou jste vytáhli z balíčku jako druhou. Karty pokládejte napravo vedle sebe.

  • Požádejte anděly o pomoc

     

    ...
    Autor: archiv firem
    Důležitá ve vykládání andělských karet je také jejich pozice. Pokud kartu vytáhnete správně, tudíž není vzhůru nohama, znamená to, že právě prožíváte nebo jste již prožili motiv znázorňovaný na této kartě. Každá karta, která je vytažena špatně (vzhůru nohama), indikuje nějaký problém právě v oblasti, kterou tato karta vystihuje.

    Vždy, když nevíte nebo si nejste jisti, co která karta znamená, podívejte se do příručky a nalistujte stránku s požadovanou kartou. Jakmile máte karty vyloženy, znovu zavřete oči a soustřeďte se na své přání či prosbu a nyní požádejte své anděly o pomoc. Doporučuji celé sezení u karet doplnit příjemnou hudbou, či naopak úplným tichem. Pomůže vám to vydechnout a hodit za sebe problémy. Budete připraveni na andělskou energii... A třeba i pochopení sebe sama.

Autor: Blanka Kubíčková
Diskuse ke článku
.