Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Láska v moci čísel: vyberte si partnera podle numerologie

  • Hodíte se k sobě? Numerologie vám to prozradí!
    8. listopadu 2014 | 06:00

    Nahlédněte aspoň na chvilku pod pokličku numerologie. Jedním z jejích základních stavebních kamenů jsou životní čísla, která napovědí mnohé o vás, vašem životě a možném souladu s partnerem. Jediné, co potřebujete vědět, je datum narození vás a vašeho současného partnera, nebo klidně i toho, po kom teprve toužíte!

  • Jaké je vaše životní číslo?



    Své životní číslo si snadno spočítáte z data narození. Pokud jste se například narodili 2. 3. 1980, te životní číslo 5. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sčítáte všechna čísla v datu narození tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+1+9+8+0=23 a dále 2+3+=5


    Pokud se vám nechce, zavítejte na naše stránky plné horoskopů, kde vám systém spočítá vaše životní, roční či denní číslo zcela bez práce.

  • Životní číslo 1


    1
    Autor: shutterstock.com
    Jste nezávislá, podnikavá, svobodomyslná, rozhodná, energická, umíte se dobře vyjadřovat. Máte sklony přebírat velení i v lásce, druhý se často musí podřídit. Vaše velká samostatnost vede někdy k osamělosti a uzavřenosti. Jen zřídka dáváte najevo city a dělá vám problém přiznat slabost. Haste včas svoji žárlivost, pramení jen ze strachu, že by někdo jiný mohl být dokonalejší, a tedy atraktivnější než vy.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 1, 5, 8, 9

  • Životní číslo 2


    2
    Autor: shutterstock.com
    Jste laskavá, citlivá, něžná a trpělivá, máte velkou intuici, šestý smysl. Konfliktům se vyhýbáte, když nemáte na vybranou, snažíte se dojít k porozumění. V práci i v lásce je pro vás velmi důležité harmonické ovzduší, ráda se necháváte vést. Význam pro vás má láska, manželství, přátelství, vztahy s ostatními lidmi. Máte silné osobní kouzlo. Někdy se zaslepeně řídíte heslem „Láska všechno překoná“ a jste pro ni schopná zdolávat spoustu překážek.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 3, 4, 6

  • Životní číslo 3


    3
    Autor: shutterstock.com
    Jste bystrá, inteligentní, máte bohatou představivost, jste vtipná, společenská, aktivní, ráda pomáháte, samota není nic pro vás. Potřebujete hodně vnějších podnětů, v jednotvárném prostředí (vztahu) totiž ztrácíte elán. Někdy býváte netrpělivá, popudlivá a kritická vůči druhým. V lásce vám nechybí nadšení a náruživost, hledáte partnery, na které můžete být hrdá, ale neztrácíte kvůli nim svůj život a zájmy.


    Hodí se k vám partner s životním číslem 6, 7, 8, 9

  • Živtoní číslo 4


    4
    Autor: shutterstock.com
    Potřebujete stabilitu, bezpečí, přesnost, rovnováhu. Jste velmi praktická a máte dobré organizační schopnosti. Dokážete se chladnokrevně rozhodovat, být spravedlivá a spolehlivá, málokdy ale přebíráte iniciativu. Dokážete vytrvale a trpělivě jít po cestě, kterou jste si vytyčila - ať v práci, nebo vztazích. Za úspěchy vděčíte svému úsilí. Velmi důležitá je pro vás věrnost, rodina, hluboké a trvalé city.


    Hodí se k vám partner s životním číslem 2, 4, 6, 7, 8

  • Životní číslo 5


    5
    Autor: shutterstock.com
    Milujete změnu, pestrost, dynamiku, jste cílevědomá, houževnatá, spontánní, rychle přemýšlíte i jednáte. Málokdy vydržíte na jednom místě, potřebujete stále nové podněty. Vaše touha po změně ale může přerůst v roztržitost a nedostatek vytrvalosti, spousta věcí se vám rychle omrzí. Dokážete být velmi okouzlující a přitažlivá, ale ve vztazích vám hrozí nestálost.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 1, 3, 5, 7, 9

  • Životní číslo 6


    6
    Autor: shutterstock.com
    Máte silný vztah ke kráse a umění, vytříbený vkus, smysl pro harmonii. Dáváte přednost kvalitě před kvantitou, jste odpovědná, laskavá, ráda vyhledáváte smyslné požitky. Napětí a konfliktům se vyhýbáte, volíte cestu nejmenšího odporu, což vede někdy k váhavosti a nerozhodnosti. Toužíte po klidu a souladu, rodině, šťastném citovém životě. Jste senzitivní a romantická. Dokážete být něžná, plachá, nedostupná, svádět a odmítat zároveň, a tím mužům poplést hlavu.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 2, 3, 6, 9

  • Životní číslo 7


    7
    Autor: shutterstock.com
    Jste citlivá, máte smysl pro spravedlnost a křivdy se vás hluboce dotýkají. Jste originální, zajímá vás vše neobvyklé a zvláštní, máte nezávislé smýšlení a velký pozorovací talent. Nevadí vám být sama, ale hrozí, že se příliš uzavřete do sebe. Vaše touha po nezávislosti se projevuje i ve vztazích, těžko vstupujete do svazku a jste citově zdrženlivá. Nejlépe vám bude s mužem podobného naladění.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 1, 3, 4, 7

  • Životní číslo 8


    8
    Autor: shutterstock.com
    Řídíte se přísnou logikou, máte přesný odhad a cit pro detail. Jste ctižádostivá, aktivní, energická, rozhodná, pohotová, máte vůdcovské schopnosti a milujete výzvy. Nerada ztrácíte čas, žijete na plný plyn, jste tvrdá, netolerantní a tvrdohlavá. I po citové stránce u vás vítězí upřímnost, přímočarost, vášeň, ale i žárlivost na muže podobného naladění.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 1, 7

  • Žiotní číslo 9


    9
    Autor: shutterstock.com
    Zdobí vás vznešenost, štědrost, tolerance, nezištnost. Hledáte základní pravdu, duchovní hloubku. Umíte se dobře přizpůsobit a porozumět ostatním. Máte touhu být užitečná, uskutečnit své ideály, pro které se dokážete i obětovat. Jste velice upřímná, laskavá, ale obvykle žádáte více citu, než sama dostáváte. Vaším hlavním úkolem je nalézt vnitřní rovnováhu.


    Hodí se k vám partner s životním číslem: 3, 5, 6, 9

Autor: red
Diskuse ke článku
.