Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Velký horoskop na měsíc říjen: Co pro vás chystá podzim?

  • Horoskop
    5. října 2013 | 00:00

    Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní, nebo bude lepší s něčím počkat, prozradí náš horoskop.

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    beran
    Autor: Shutterstock.com
    Pro berany je říjen měsícem vztahů - ať už se jedná o lásku, rodinu, přátelství nebo profesní život. Nastartujte svoje komunikační kanály a vyřešte všechny e-maily, telefonáty a dlouho odkládané schůzky. Vaše výřečnost bude v říjnu bezkonkurenční a nikdo vám neodolá. Včetně vašeho šéfa.

    Pokud jste zrovna svobodní, vyrazte na večírek. Ve společnosti budete skutečně okouzlující. Zadaní si ale dávejte pozor - mohli byste snadno podlehnout kouzlu okamžiku a vztah si nepříjemně zkomplikovat jednorázovou nevěrou. Raději proto vezměte partnera a pozvěte se na nedělní oběd k jeho rodičům.

  • Býk (21.4. - 21.5.)

    býk
    Autor: Shutterstock.com
    Tento měsíc se rozhodně nudit nebudete, milí býci. Ve vztazích ale neočekávejte vždy jen příjemné vzrušení. Dávejte si pozor do jakých debat se v říjnu pouštíte. Hvězdy vám věští hádky a problémy v komunikaci. Pokud tedy potřebujete s partnerem něco důležitého vyřešit, odložte to na listopad.

    Naopak v profesním životě jsou na obzoru příjemné změny a možná povýšení. V práci se vám bude dařit a každý ocení vaše zkušenosti a užitečné nápady. Využijte proto nově nabytého sebevědomí a ujasněte si svoje cíle. V říjnu vám to půjde překvapivě snadno.

  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    blíženci
    Autor: Shutterstock.com
    Připravte se na měsíc plný vzrušení a milostných her. Vaše hravá povaha blíženců si totiž v říjnu užije dosyta. Dlouho jste seděli tiše v koutě a nepodnikli nic bláznivého? Teď je čas se vrhnout na všechno, co jste chtěli vyzkoušet. Ať už se jedná o skok padákem, nebo netradiční sexuální praktiku.

    V říjnu budete sršet atraktivitou a nikoho nenecháte chladným. Dejte si ale pozor, abyste to nepřehnali. Užívat si života plnými doušky se sice musí, ale nesmíte při tom zapomínat na své morální zásady a dobré vychování. Také si dejte pozor na žárlivé scény a závistivé kolegy. Mohli by vám nadělat hodně problémů.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    rak
    Autor: Shutterstock.com
    Říjen si pro raky bohužel nenachystal příliš příjemných okamžiků. V rodině a vztazích se tento měsíc připravte na řešení věcí, které již dlouho visí ve vzduchu a které se vám rozhodně nebudou chtít řešit. Pokud se jim ale postavíte čelem, uznáte svoje chyby a budete ochotni odpouštět, výsledek bude mnohem lepší, než by se na začátku mohlo zdát.

    Pracovní prostředí by vám ale mělo milostné problémy vyvážit. V říjnu se nemusíte bát projevit svůj názor ani navrhnout odvážnější řešení. Náročné úkoly budete zvládat s grácií a přehledem. Jen si dejte pozor, abyste v práci netrávili příliš mnoho času. Právě to by to totiž mohlo být tím hlavním důvodem vašich partnerských neshod.

  • Lev (23.7 - 22.8.)

    lev
    Autor: Shutterstock.com
    Chaos, hořící termíny a nedostatek komunikace. Takový je říjen pro lvy v profesním životě. V práci se na vás valí doslova tuna úkolů, ze kterých budete vyčerpaní a rozladění, což se logicky odrazí i ve vztazích v rodině. Najděte si chvilku a promluvte si s partnerem o tom, že právě teď potřebujete jeho pochopení a ne další hádky. Na oplátku mu ale slibte, že každou volnou chvilku budete věnovat právě jemu a vašemu vztahu.

    Vyhněte se v říjnu všem vypjatým emočním situacím a místo toho si užívejte těch chvilek klidu, které vám zbudou. Pokud nebudete řešit každou drobnost, která vám tento měsíc vadí, budete mít šanci užít si pár pěkných večerů při svíčkách.

  • Panna (23. 8. - 22.9.)

    panna
    Autor: Shutterstock.com
    Pro panny je říjen měsícem síly a odvahy. Nyní je ten správný čas postavit se svým problémům a obavám hrdě a s hlavou vztyčenou. Pokud budete za svoje přání bojovat, tento měsíc odejdete jako vítěz. Nenechte sebou už více manipulovat od partnera ani od dominantního kolegy a ukažte jim, že znáte svoji cenu.

    V říjnu v sobě pravděpodobně naleznete talent, o kterém jste doposud neměli ani tušení. Ať už se bude jednat o zajímavý koníček, nové pracovní dovednosti, nebo schopnost překvapit partnera - vrhněte se do toho po hlavě. Šťastná hvězda stojí v říjnu na vaší straně.

  • Váhy (23.9. - 21.10.)

    váhy
    Autor: Shutterstock.com
    Narodili jste se ve znamení vah? Pak se v říjnu těšte na neutuchající příval romantiky, vášně a vzájemného porozumění. Pokud jste single, je velmi pravděpodobné, že se tento měsíc seznámíte se spřízněnou duší. Zadaní zase zapomenou na všechny problémy a užijí si prosté blízkosti toho druhého. V říjnu nasaďte růžové brýle a nenechte se ničím rozhodit.

    V práci se ale nepouštějte do ničeho nového a dejte pozor, abyste nepřecenili svoje síly. Říjen pro vás není měsícem příznivých změn, ani zvládnutých výzev. Místo toho se soustřeďte na věci, které vám jdou a ve kterých jste si jistí. Řiďte se heslem - Kdo nic nedělá, nic nezkazí.

  • Štír (22.10. - 21.11.)

    štír
    Autor: Shutterstock.com
    V říjnu je na čase hodit za hlavu konflikty a krize z minulých měsíců, milí štíři. Řekněte už konečně dost a smeťte problémy ze stolu. V nadcházejícím podzimu neriskujte, ale snažte se užít si chvilku zaslouženého klidu. Nyní rozhodně není správný čas čeřit vodu a řešit nové problémy.

    V partnerském životě si najděte čas na romantické chvilky, které vám pomohou načerpat potřebnou energii. Nebojte se zamčít dveře, vypnout telefony a celý víkend nevylézt z postele, nebo se naopak ruku v ruce vydat na dlouhou procházku. Pokud jste nezadaní, navštivte charitativní večírek. Dobročinná atmosféra a kouzlo vaší osobnosti vám pomůže seznámit se se zajímavými lidmi.

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    střelec
    Autor: Shutterstock.com
    Střelci budou v říjnu hvězdou všech společenských akcí. Vaše přátelské chování, nadšení a dobrou náladu ocení i kolegové, nadřízení a nebo klienti. Navíc kolem sebe šíříte auru dobré nálady, takže bude každý vyhledávat vaši přítomnost.V lásce budete sebejistí a okouzlující.

    Pokud máte stálého partnera, užijte si vzájemného jiskření a toho, jak moc po vás bude v říjnu toužit. Dejte si ale pozor na flirtování mimo domov. Druzí by si vaše signály mohli vyložit jinak, než je myslíte. Pro nezadané je říjnen měsícem splněných snů. Vydejte se na večírek, nebo akci s přáteli. Je skoro jisté, že potkáte někoho, koho už dlouho hledáte.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    kozoroh
    Autor: Shutterstock.com
    V říjnu se nebojte převzít kontrolu, milí kozorozi. Obzvláště v sexuální rovině partnera mile překvapíte. Vaše libido se dere ven, ale vy máte sílu na to ho zkrotit do patřičných mezí. Můžete si tak užívat skutečně dle libosti, aniž byste ale zapomněli na své zásady.

    Nezadaní by měli mít oči na stopkách hlavně při pracovních schůzkách a setkáních. Možná to mezi vámi jiskří s kolegou, nebo na vás čeká obzvláště atraktivní klient. V každém případě se ale v říjnu ještě zapotíte. Využijte své vůdcovské nálady i v profesním životě a nebojte se postavit do čela náročného projektu nebo na sebe vzít více zodpovědností. Na cestě vám neleží žádné překážky a vy budete moci brzy sklidit plody své usilovné práce.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    vodnář
    Autor: Shutterstock.com
    Na vodnáře čeká v říjnu melancholie podzimu, vzpomínání na léto a na lásky, které se zdály už zapomenuté. Pokud se nechcete babrat ve věcech, které jsou dávno pryč, seberte partnera nebo kamarádku a odjeďte někam do tepla. Načerpaná energie se vám bude hodit, až se podzim rozjede v plné síle.

    V práci budete stejně bez nálady jako v soukromém životě. Proto se na sebe snažte příliš neupozorňovat, soustřeďte se na zadané úkoly a nepouštějte se do ničeho nového. Také se vyvarujte konfliktů s kolegy nebo dokonce nadřízenými. V říjnu byste z nich rozhodně nevyšli beze ztrát.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ryby
    Autor: Shutterstock.com
    Ryby možná nebývají často vášnivé a bez zábran, o to víc to ale potom stojí za to. Letošní říjen je pro vás ryby měsícem plným touhy a sexuálního vzrušení. Pokud vůbec s partnerem stihnete nějaké hádky, dbejte na to, abyste je urovnali v posteli a všechny prohřešky a neshody budou rázem zapomenuty.

    V práci by vaše erotické sršení mohlo být ale spíš na obtíž. Dávejte si pozor na přílišnou lehkomyslnost a narušování pracovní morálky. Vedení nemusí mít pro vaši náhlou lehkomyslnost pochopení. Pokud můžete, raději si vezměte alespoň na pár dní dovolenou a vybijte svou energii doma.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.