Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Numeroskop pro září 2010: Co máte ve hvězdách?

Fotografie
2. září 2010 | 13:29

Co vás čeká v září? Všechno se dočtete v numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2.3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Máte před sebou důležitý měsíc z hlediska vašeho profesionálního uplatnění, zvláště pokud hledáte novou práci. Už od prvních dní nového školního roku budete muset naplno zabrat, abyste se předvedla v tom nejlepším světle – to platí jak na novém pracovišti, tak i na tom starém. Nadřízení na vás budou mít větší nároky, budou vyžadovat preciznost a důslednost hned po příchodu z dovolené. Je také možné, že si ke své současné práci seženete snadněji nějaký ten přivýdělek – každopádně práce bude pro vás zřejmě nejčastěji skloňovaným slovem.

2

Připravte se na nečekané události, které vás vytrhnou z obvyklého klidu. V tomto měsíci se nebudete moci spolehnout na nikoho a na nic. Všímejte si, jak byste mohla všechny ty náhody a změny využít ve svůj prospěch. Možná se objeví něco, o co jste dlouho marně usilovala a v co jste už přestávala věřit. A nyní se to nečekaně vyloupne samo od sebe – bude to jako závan svěžího vzduchu. Jen se vám to v samém začátku může zdát trochu podivné nebo bláznivé. Pokud nemáte ještě po dovolené dost cestování, využijte víkendy ke krátkým výletům.

3

Měsíc plný lásky a harmonie – tak by se dalo stručně shrnout to, co vás čeká v září. Příroda sice květen připomínat nebude, ale atmosféra ano. Ve vzduchu bude romantika a touha být s vašimi milovanými. V rodině by měla být příjemná atmosféra, klid a pohoda. Pokud nemáte partnera, vyjděte si do společnosti – máte možnost potkat někoho zajímavého a okouzlujícího. Z hlediska citů máte před sebou nejdůležitější měsíc v roce – možná se dočkáte splnění některého ze svých přání. Může jít také o otázky domova a rodiny. Využijte kreativní nápady.

4

Září bude náročnější na vaši psychiku, mnohé věci se vás více dotknou. To, co jindy běžně přejdete, vás bude v těchto dnech vyvádět z rovnováhy. Najděte si více času a klidu pro duši. Zastavte se v každodenním shonu. Vše, co se během září stane, vám k tomu dá prostor – bude si moct utřídit své myšlenky a hodnoty. Okouzlí vás příroda, takže si častěji vyjděte ven – na procházky nebo se projeďte na kole – osvěží vás to. Tento čas se také výborně hodí k meditacím a duchovním otázkám. Pozor si dejte na žárlivost, mohla by vám způsobit nejednu probdělou noc.

5

V září se dočkáte významnějších finančních příjmů i jiných výhod. Ve vaší kariéře se blýská na lepší časy – důležité je, abyste z tohoto měsíce vytěžila maximum. Jak se říká: „Kujte železo, dokud je žhavé!“, zvláště pokud vám v práci nabídnou výhodnější pozici – udělejte vše pro to, abyste přesvědčila nadřízené, že se na ni opravdu hodíte. Zdravotně se zvýší vaše odolnost i vytrvalost, takže nezahálejte. Tento měsíc rozhodne o vaší kariéře víc, než všechny ostatní v tomto roce. V partnerském vztahu to může zaskřípat, tam naopak „netlačte na pilu“.

6

Máte před sebou nejtěžší měsíc tohoto roku, často budete mít pocit, že se vám hroutí vše pod rukama. V pracovní oblasti může dokonce nastat konec vaší dosavadní činnosti – ať už kvůli vaší nespokojenosti, nebo nespokojenosti nadřízených. Září je pro vás dobou sebezkoumání, měla byste si to uvědomit dříve, než začnete naříkat na celý svět. Pokud musí proběhnout ve vašem životě nezbytná změna, začněte nejdříve u sebe. Bude třeba změnit některé postoje a návyky. Změny či krize se můžou týkat také vaší rodiny a domova, ať už půjde o stěhování, či něco jiného.

7

Září vám poskytne mnoho nových příležitostí na všech úrovních – partnerské, pracovní i zcela osobní. Můžete se pustit do nových aktivit nebo i vztahů, budete mít dost nadšení, kuráže i sebevědomí. Zdravotně pocítíte víc energie a celkově se budete cítit lépe. Druzí o vás možná častěji prohlásí, že jednáte zbrkle a sobecky, ale neměla byste se tím dát odradit. Naopak využijte co nejvíce příležitostí k tomu, aby se váš život trochu pestřeji vybarvil. V partnerství začnete víc udávat tón, a pokud se partner nebude chtít přizpůsobit, zatoužíte vzít do zaječích.

8

V tomto měsíci budete citově naměkko. Snadněji otevřete druhým své srdce, zatoužíte více po chvílích s partnerem, po něžnostech a dotycích. Máte také větší šanci potkat nového muže svého života, takže by byla škoda, abyste většinu času trávila v práci nebo doma. Vyjděte více ven, a když už budete muset být v práci, volte častěji pracovní obědy v inspirativním prostředí, kde se scházejí zajímaví lidé. Pozvěte partnera do divadla, na koncert či na výstavu. Večerní procházky pod hvězdami budou romantické a navodí tu správnou atmosféru.

9

Září bude přát zábavě, kontaktům a komunikaci. Dozvíte se také mnoho novinek, ať už z okruhu vašich známých, příbuzných, nebo o obchodních nabídkách. Nákupy dražších věcí si ale raději odložte až na druhou polovinu měsíce. V první půlce září byste mohla pořídit buď nevhodně za více peněz, nebo byste musela zboží později reklamovat. Pokud něco sháníte, využijte první dva týdny spíše k průzkumu trhu, zjistěte si ceny. Vyhněte se také zbytečně kritickým názorům, nevhodnou kritikou byste si totiž mohla proti sobě poštvat lidi, jež máte ráda nebo které potřebujete.

Autor: Anna Bella Hýblová, kamp