Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop napoví: Jaké bude léto?

27. června 2010 | 04:41

Horoskop České republiky pro letní měsíce roku 2010, nevypadá vůbec špatně. Potvrzuje se to, co mnozí z nás ví či tuší, že naše poloha a nejspíš i um, šikovnost a přizpůsobivost českého národa, nám bude napomáhat i v období všeobecné světové krize.

Přestože na nebi v období července a srpna, budou velmi napjaté, nesouladné až krizové konstalace, přesto se to v české kotlině, moc projevovat nebude. Je ale jasné, že dopady krize, které jsou právě těmito nesouladnými aspekty naznačeny a mnohými destrukčními událostmi, zkouškami a omezeními potvrzovány, se i u nás musí nějak projevit. Ty dopady by však neměly být nikterak velké.

Jak to tak vypadá, přestože světové napětí, bude cítit i u nás, přesto si lidé svou dovolenou a to nač jsou zvyklí, dopřejí a léta si nějak užijí. A dokonce je možné konstatovat, že v rámci České republiky, budou přicházet i zprávy docela dobré. Příznivější pro to budou dny koncem července a druhé polovině srpna. Horší by to pak mohlo být v první polovině července a zbytek období, by měl být vyrovnaný.

Beran

Láska: Pokud hledáte nový vztah, nejlepší podmínky se vám budou nabízet hned v první polovině měsíce července.Budete se ale muset trochu přičinit a třeba někam i neplánovaně vyrazit do společnosti, protože pokud budete sedět doma, ničeho se asi nedočkáte. Vy zadaní zase budete možná řešit vztah stávající, protože i vám se budou nabízet nové možnosti a vy se tak budete moci rozhodnout, zda ve stávajícím vztahu setrvat a ještě jej prohloubit, nebo ho ukončit. V následujícím měsíci si dejte pozor na sklony k úletům, protože byste si mohli zkazit to pěkné, co ve vztahu máte a to i v případě,pokud budete mít pocit určité citové stagnace.

Zdraví: Co se týká zdraví neměli byste se potýkat s nikterak závažnými problémy. Možné zdravotní komplikace které vás potkávali v minulých období by měly být na ústupu. Pokud plánujete nějaký chirurgický zákrok, zvolte pokud možno období, kdy nebude měsíc v úplňku. Na přelomu letních měsíců si naordinujte pročišťovací ledvinovou kůru a snažte se omezit alkohol. Koncem srpna pozor na úrazy hlavy, především pokud budete chtít absolvovat nějaké adrenalinové sporty.

Peníze: Bude dobré, veškeré větší finanční výdaje nechat na přelom letních měsíců, protože hlavně počátkem července je vetší riziko setkání se s podvody a nečestným jednáním někoho z okolí. Pokud budete požádáni o nějakou půjčku, dobře si prověřte komu budete peníze svěřovat, abyste o ně v budoucnu nepřišli. Začátkem srpna se můžete dočkat nějakého většího přílivu peněz, možná dostanete zaplaceno za odvedenou práci víc, nežli byste čekali.

Kariéra: Je možné, že ač si budete plánovat nějaký větší odpočinek, moc se vám to dařit nebude. Jak to tak vypadá, lákavých pracovních nabídek by mělo pro vás být v letních měsících víc, než dost. Na jednu stranu asi na vás bude tlačit rodina a její požadavky, na stranu druhou budete mít asi pocit, že by nebylo dobré takové šance propásnout.Snažte se proto pokud možno skloubit rozumně obě strany, abyste se nedostali do zbytečného stresu.Možný je i kariérový postup a to hlavně v druhé půlce prázdnin.

Zpěvačka Lucie Bílá (44)

Lucie Bílá je šťastná, když může pomoci. Na účet rodičů Lukáška odeslala 100 tisíc okamžitě, co se o jejich problému dozvěděla.
Autor: Jiří Černohorský a Dana Kolářová

Jak to tak vypadá, zlatá slavice, to v letošních letních měsících moc snadné mít nebude. Pravděpodobně se v průběhu léta dostane pod poměrně velký tlak. Její duše bude formou nejrůznějších událostí dotazovaná, jak a zda vůbec pokročila v plnění svého životního karmického úkolu. A protože, Lucie, stejně jako většina lidské populace, sama svůj karmický životní úkol nejspíš ani nezná, může se pod tlakem událostí, které se ji budou dít, cítit poněkud zmatená, nejistá a nesvá.

V kariéře a společenském postavení by se jí, ale dařit mělo. Zde se zejména v červenci bude umět prosadit. V lásce však bude asi podléhat iluzím. Pozor by na sebe měla dávat na konci srpna a v září. To se, může dostat pod opravdu velký tlak, který nebude snadné ustát.

Co na to Lucie?
"Myslím, že tento můj horoskop je přesný! Jak ovšem i jeho autor poznamenává, hvězdy napovídají a lidé konají. Tak věřím, že ten tlak ustojím."


Býk

Láska: Je možné, že se počátkem července objeví nějaké přechodné komplikace, ale ty by měly být pouze dočasné.Pramenit budou pravděpodobně z možného komunikačního nedorozumění.Proto bude dobré, pokud budete nejdříve přemýšlet, než začnete se svým milým něco řešit. Na přelomu prázdnin by mohlo dojít k nějakému velmi zajímavému setkání, které by pro ty nezadané mohlo znamenat víc, nežli jen přátelství.

Zdraví: Hned zpočátku měsíce pozor na úrazy spojené s domovem. Pokud se tedy budete chystat realizovat nějaké změny v bydlení či na zahradě, dbejte zvýšené opatrnosti.Také v parných dnech budete mít sklon k přehřátí organismu, takže nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin. Měsíc srpen by měl být co do rizik pohodovější, pouze při pobytu v zahraničí pozor na nerozvážnosti ve sportovních aktivitách, které by při přeceňování sil nemusely dopadnout nejšťastněji.

Peníze: Zdá se, že finance a věci s nimi spojené příliš řešit nebudete, protože k tomu ani nebudete mít závažnější důvod. Chybět ve větší míře by vám neměly a ještě je možné, že koncem července se jejich přísun zvýší. Možná to bude výhra, dar, nebo dědictví. Koncem měsíce srpna však pozor na investice nejistého výsledku. To, co nebude mít konkrétní výnos raději opusťte a nepouštějte se do ničeho riskantního. Také si dobře rozmyslete jakýkoliv nákup na splátky, ať nemáte v budoucnu potíže.

Kariéra: Připravte se na možné změny ve vaší práci, ke které během letních měsíců může dojít. Asi se vám to zpočátku moc milé zdá nebude, ale v budoucnu se to ukáže jako velice obohacující. Nemusí to být zrovna změna zaměstnání, ale k nějaké transformaci asi dojde. Možná že budete tak trochu donuceni k prvnímu kroku na základě probíhajících změn, tak to berte tak, že všechno jakoby na první pohled zlé, je k něčemu dobré.

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27)

520552:gallery:true:true

Přestože Iveta má svůj natální horoskop – tedy ten, který platí pro celý život, velice pěkný, v létě, to tak vnímat nemusí. Nejspíš se bude cítit jak na houpačce. To problémové se u ní bude projevovat zejména v oblasti její kariéry a postavení. Zde mohou panovat nějaké nejistoty, nejasnosti atp.. Potýkat se také může s konfrontačními postoji vůči mužské energii obecně.

Může tak mezi ní a muži, docházet ke konfliktům a bojům, které by ji mohly oslabovat právě v kariéře. Pozor by si pak měla dát v srpnu, a to pokud vyrazí někam do zahraničí. Zde jsou naznačeny nějaké komplikace, které by mohly nastat např. v souvislosti se sportovními či jinými tvořivými a hravými aktivitami. Všeobecně by se ji mělo dařit spíše doma.

Co na to Iveta?
"S muži si myslím poradím a nenechám se tím ovlivňovat, natož to spojovat s prací nebo postavením v ní. A do zahraničí se pracovně nechystám, tak se tomu snad vyhnu."


 

Blíženci

Láska: Vy se můžete na letní měsíce přímo těšit. Pravděpodobně byste neměli mít v celém širokém okolí žádnou konkurenci, protože vaše charisma bude naprosto nepřehlédnutelné. Budete mít asi pocit, že svět vám leží u nohou a vše se točí kolem vás. Z toho ale mohou pramenit obtíže spojené s pocity že to co není zakázáno, je dovoleno a vy tak můžete mít sklon k flirtování s kdekým a k záletům. Bude tedy dobré i při vší té eufórii udržet si zdravý rozum a držet se při zemi.

Zdraví: Žádné velké zdravotní problémy byste neměli řešit. Možné jsou ale úrazy hlavy a horních končetin spojené s nepozorností a roztěkaností. Bude tedy dobré veškeré aktivity při kterých hrozí toto riziko eliminovat, nebo dbát zvýšené koncentrace pozornosti. Začátkem srpna je možné, že se budete cítit trochu unaveni a bez energie, tak zvyšte přísun tekutin a ještě více vitamínů. Koncem srpna myslete za druhé, pokud se budete vydávat někam na delší cesty, nebo do zahraničí ať díky jejich neomalenosti nepřijdete k úrazu.

Peníze: Asi se dočkáte nějakého příjemného překvapení v podobě finančního daru. Možná si na vás někdo vzpomene s nedoplatkem. Také to vypadá, že byste se zásluhou někoho jiného měli dostat na nějakou příjemnou dovolenou, která vás nic stát nebude. V srpnu možná budete nějaké finance řešit, ale to bude spíš jejich kontrola, protože nedostatek byste jich mít neměli.Přesto bude dobré, nějaké stranou uložit pro „strýčka příhodu“.

Kariéra: Co se týká kariéry, dařit by se mělo zvláště těm, kteří pracují v širším okruhu lidí, nebo s veřejností. Ani ostatní si ale nebudou moci na nic zásadně nepříjemného stěžovat. V polovině prázdnin může dojít k nějakému pracovnímu postupu, nebo změně místa na lépe ohodnocené. Bude proto dobré v pracovní oblasti nepolevovat ani ve dnech, kdy by mohlo být volněji, protože se to do budoucna vyplatí. Jak se zdá, někdo si všimne vašeho nasazení a kreativity a náležitě to ocení.

Krasobruslař Tomáš Verner (24)

Tomáš Verner
Autor: Ladislav Křivan a Jiří Černohorský

Tomášův horoskop zrození, není vůbec jednoduchý a je pro astrologa docela těžce čitelný. Stejně takový nejspíš bude i jeho život. Světlé okamžiky se budou střídat s těmi problémovými. Charakterizovat jej nejspíš bude velký vnitřní neklid a neustálá touha po všelikých podnětech, po nějaké změně. Pociťovat pak bude stále nějaká omezení, zkoušky atp..

Toto léto, by ale naštěstí, pro něj mělo být docela příjemné. Hvězdy by mu nyní měly přát. Výtečně by měl prociťovat oblast citů a emocí, stejně jako by měl být velmi dobře přijímán veřejností. Možná je i zamilovanost, pozor, také v polovině července, může hrozit přechodný sklon k úrazům.

Co na to Tomáš?
"Nerad spoléhám na horoskopy a osud, ovšem budou-li mi hvězdy v létě nakloněny, jejich přízně využiji pro přípravu nové sezóny. :)"


 

Rak

Láska: Počátkem prázdnin se můžete těšit na to, že se nastaví podmínky pro zamilovanost, která by mohla později přejít v lásku. Zejména to bude platit pro nezadané, protože ti zadaní pokud je něco takovéhoto potká, měli by dobře rozmýšlet, zda jít čistě a rovně a stávající vztah ukončit, nebo se raději do pokušení nevrhat. Sklony k nerozumnému a spíše impulzivnímu jednání by se mohly objevit zvláště ve společnosti, kde by u vás mohla převládnout touha se předvést a dokázat tak sobě, že je o vás stále zájem.

Zdraví: Měsíc červenec využijte k jakýmkoliv sportovním aktivitám v jakémkoliv množství. Nejenže posílíte tělo i ducha, ale načerpáte energii do zásoby a to vám udělá více než dobře. Co se týká konzumace jídla a alkoholu buďte střídmí, neboť jakákoliv přemíra by nedopadla dobře. V druhé polovině prázdnin je možné, že se budete cítit více unaveni a bez energie. V tomto období se vyhněte více náročným aktivitám a spíše odpočívejte. Pokud jste si naplánovali dovolenou na tento čas, měli byste si ji užít.

Peníze: Hned od počátku prázdnin si hlídejte rovnováhu mezi příjmem a výdejem financí. Můžete mít sice pocit, že to máte pod kontrolou, ale snadno byste mohli nějakou tu nezaplacenou pohledávku přehlédnout. Na přelomu července a srpna byste mohli obdržet nějakou nečekanou částku, která vám přijde vhod. Koncem srpna pokud možno nekupujte nic na splátky, protože by se vám to příliš prodražilo a raději si nákup odpusťte do doby, kdy na to budete mít bez dluhu.

Kariéra: Pokud budete chtít, budete moci udělat velký skok dopředu v rámci svého zaměstnání. Je totiž velmi pravděpodobné, že se setkáte s nějakým odborníkem na oblast, ve které budete něco zásadního řešit a porada s ním by vám mohla být velmi užitečná. Nápadů a inspirací byste měli mít také dost, bude proto záležet pouze na vás, jak danou příležitost chytnete za pačesy. Těm, kteří uvažují o změně zaměstnání se dobré podmínky nastaví v polovině srpna na základě informací, které zprostředkuje někdo z okolí.

Zpěvák Karel Gott (70)

461751:gallery:true:true

Hvězdy jsou opět a stále mistrovi nakloněny a vypadá to, že tomu tak bude i celé prázdniny. Občas se sice na nebi objeví nějaké mráčky, ale nemělo by to být nic velkého, z čeho by nějak extra mělo pršet či bouřit. Spíše se to jeví jako nějaké menší manželské či partnerské rozmíšky. Držet by se jej ale mělo štěstí. Těšit se může na mnohá přátelská setkání, snadné zisky i úročení toho, co za celý svůj život vykonal.

Větší tlak by pak mnohanásobný zlatý slavík, měl zaznamenat na konci srpna a začátku září. Možná se opět nějak intenzivněji bude pouštět do práce, ale spíše se mi to jeví, na nějaké neshody v partnerství, což mohou být také partnerství pracovní a obchodní.


Co na to Karel?

"Horoskopům moc nevěřím, zdá se mi, že ty předpovědi mohou platit na každého. A většinou nebývají konkrétní. A vůbec se jimi neřídím."


Lev

Láska: Těšte se,protože zamilovanost, láska, erotika a věci s tím spojené budou v tomto období hrát prim. Nic vás asi nebude těšit víc, než to, že budete velmi žádaní jako partneři, společníci i jako baviči. V těchto oblastech si budete moci jaksi vybírat z mnoha možností, které se vám budou nabízet. V srpnu se může objevit někdo, kdo vám bude velmi hrát na city, ale pozor, bude tím sledovat především svůj záměr. Pokud plánujete potomka, koncem prázdnin bude příhodný čas.

Zdraví: Pokud se budete chtít předvádět, mějte na paměti, že je zapotřebí zvýšené pozornosti proto, abyste se vyvarovali zbytečným úrazům.Ty vám díky nepozornosti hrozí hned na počátku července. Plánujete-li nějaký lékařský zákrok na toto období, ujistěte se, že není jiná možnost a klidně svůj stav zkonzultujte s více odborníky. Cílené získávání informací v tomto směru vám bude jen k užitku. Už jen proto, že budete mít možnost díky nim poradit i někomu jinému.

Peníze: Je pravděpodobné, že díky vašemu úspěchu ve společnosti budete mít pocit, že byste měli dělat granda za každou cenu, protože se to hodí a patří to k vám. Ale chyby lávky. Tohoto projevu se vyvarujte, protože byste mohli po čase litovat. Finančně na tom nebudete špatně, ale na velké příjmy, které by doplnily možnou ztrátu díky útratě za jiné to nevypadá.Koncem srpna se můžete zaměřit na investování,protože pokud si dobře zjistíte informace a podmínky, mělo by se vám to vyplatit.

Kariéra: V této oblasti se nebudete muset moc namáhat a přesto by se vám mělo dařit. Spokojeni byste měli být, pokud dostanete novou zakázku či úkol, protože jejich realizace by vás měla nejen bavit, ale měla by také ukázat vaše schopnosti. Opřít se můžete o svoji výtečnou schopnost v tomto období přesvědčit kohokoliv o čemkoliv. Se svým šéfem jděte ruku v ruce spíš, nežli byste se s ním měli o něčem přít. Vyplatí se vám to. Možná drobná nedorozumění byste měl hravě zvládnout.

Lyžař Lukáš Bauer (32)

Lukáš Bauer
Autor: Martin Sekanina

Poměry na nebi ve vztahu k Lukáši Bauerovi napovídají, že si nejspíš po prázdninách oddychne, že už to má vůbec za sebou. Z astrologického hlediska, jej spíše čekají mnohé komplikace a problémy, než nějaké užívání si klidu, pohody a letních radovánek. Velký tlak a napětí může cítit zejména v oblasti vlastního domova, svého společenského a kariérového postavení, ale také vlastní osobnosti vůbec.

V červenci pak by se na nějaké štěstí, pohodu a klídek, moc spoléhat neměl. Problémy může mít jak na cestách, tak v komunikaci, tak i se svou vlastní osobností. Pozor by si měl dát na sklony k úrazům, i na nejrůznější zkoušky a omezení. Srpen by už měl být pro Lukáše přece jen o poznání lepší. Takový tlak by už na něj vyvíjen být neměl, nicméně o moc lepší by to zase být nemělo. Nejrozumnější by bylo, kdyby nedělal nic aktivního, ale snažil se jen odpočívat a relaxovat.


Co na to Lukáš?
"Připravili jste mi docela nepovedený horoskop. (směje se) Naštěstí je ale moc nečtu a neřeším je. Tak uvidíme, zda se z toho něco splní či ne."


Panna

Láska: V této oblasti života se obvykle řídíte rozumem a věci kolem zamilovanosti a erotiky, vám jsou sice příjemné, velkou důležitost jim však nepřikládáte. V létě, ale zřejmě budete hrám lásky šálivých podléhat snáze. Tím spíš, že přes vaše znamení bude přecházet Venuše, což naznačuje větší přízeň opačného pohlaví, chuť na sex a milování. Oslovovat vás může krása jako taková a zažít můžete mnoho intenzivních zážitků. Týkat se to také může umění.

Zdraví: Se zdravím to u vás nebude vypadat úplně nejrůžověji. Je možné, že pracovní a finanční tlak, který je nyní na vás vyvíjen, se také bude podepisovat na vašem zdraví. Pokud byste měli dát na nějaká doporučení, tak rozhodně dejte na ta, která vás ponoukají k pasivnímu i aktivnímu odpočinku, relaxaci a podobným aktivitám. Na paměti byste měli mít ovšem to, že nic se nemá přehánět. Rozhodně pak neriskujte.

Peníze: Je možné, že ač práce budete mít stále nad hlavu, s penězi to tak nebude. Možná si budete říkat, kde všechny ty peníze jsou? Podle toho, kolik energie dáváte do svých pracovních aktivit, byste měli mít peněženku plnou. Ale nejspíš to tak nebude. Nejen krize, ale také neschopnost mnohých z vás povznést se nad detaily a zaměřit se na celek, vám bude ukrajovat z možného krajíce výdělku. Tak se nad tím zamyslete.

Kariéra: I když je doba dovolených a odpočinku, pro vás a vaši kariéru, to až tak platit nemusí. Hvězdy naznačují, že v oblasti svých aktivit byste měli být velmi viditelní až nepřehlédnutelní. To vás ostatně bude velmi těšit a nebudete mít problém také pro to něco udělat. Někteří z vás se dokonce mohou dočkat až obecné popularity. Energie pro to budete mít dost a štěstí by se vás v této oblasti mohlo docela držet.

Moderátorka Eva Decastelo (31)

Eva Aichmajerová
Autor: Archiv Evy Aichmajerové

Pokud by astrolog měl vybrat nějaký termín, ve kterém by se paní Evě mělo dařit, tak by jistě doporučil období těchto letních měsíců, které nyní nastanou. Hvězdy totiž budou až na malé výjimky paní Evě přát. Velmi silné aspekty nyní má v oblasti kariéry, ale také zahraničí a vyššího poznání a vědění. Pro takové postavení nebeských těles, já vždy klientům doporučuji, aby svou energii soustředili na vše co chtějí realizovat. To proto, že je velká pravděpodobnost, že se jim to bude dařit a to za cenu poměrně malého úsilí. A pokud ne, tak jen proto, že je pro ně nachystáno, něco lepšího. Takže astrologické doporučení pro paní Evu by mělo být, nyní nezahálet, ale usilovat, usilovat a usilovat. Obvykle v té době, ale lidé mají tendenci nedělat nic a jen si užívat.


Co na to Eva?
"Horoskop mě mile překvapil. Na začátku léta mám opravdu zahraničí, odjíždíme s rodinou na Krétu a s manželem to budou, po roce od svatby, konečně líbánky. Co se týká práce, bude léto opravdu pracovní. Čeká mě moderování, finále Muže roku a soustředění s finalistkami nejkrásnější dívek
Internetu iMiss. Pořady na Očku budu vysílat i přes léto a v přípravě je i další, autorský pořad, o kterém jednám. A podle horoskopu to vypadá, že by to mohlo i vyjít."


Váhy

Láska: Z počátku léta byste si v lásce nejspíš neměli mít na co stěžovat. Posléze to ale už tak být nemusí. Dočkat se spíše můžete nějakých rozporů, konfliktů, porušování dohod a pravidel. A týkat se to také může vašich citů. Tak bude dobré se obrnit trpělivostí, sami se snažit nepodléhat nejrůznějším svodům a partnerovi raději poněkud omezit manévrovací prostor, aby ani on neměl moc šancí svodům podléhat.

Zdraví: Je pravděpodobné, že ani zdraví u vás nebude z těch nejpevnějších. Dočkat byste se mohli nějakých situací, které mohou být pro vaše zdraví poněkud náročné. Ve svém konání můžete mít tendenci zachovat se nerozumně, ale také vás mohou potkat události nečekané, které nebudou mít souvislost s ničím současným. Raději buďte připraveni na mnohé a neriskujte.


Peníze: Zde byste neměli zažívat žádné velké stresy. Přestože okolo všichni mohou lamentovat, nad stavem svých financí a nad omezenými možnostmi, které nyní panují, u vás to tak být nemusí. Je možné, že máte nastřádáno z minula, a je také možné, že dostanete nějaký mimořádný finanční příspěvek nebo něco podobného. V každém případě byste v této oblasti života moc velký tlak cítit neměli a vše byste docela měli zvládat.

Kariéra: V této době, kdy se většina lidí bude chystat na dovolenou to ani pro vás nebude jiné. Na rozdíl od většiny, vy byste s tím, ale mohli mít nějaké komplikace. Možná vás nebude chtít na dovolenou pustit šéf, možná vás budou z ní chtít odvolat, ale také je možné, že vaší zasloužené dovolené někdo bude chtít využít a vaší nepřítomnosti využít k nějakým intrikám, pomluvám či k pokusům o vaše vytěsnění. Raději nic neriskujte a učiňte opatření.

Moderátor Karel Voříšek (46)

517482:gallery:true:true

Mám-li se vyjádřit, jak to o prázdninách bude mít Karel Voříšek, pak bych přízeň hvězd, připodobnil menší houpačce. Červenec vypadá ještě pro Karla vypadá docela dobře. Dít by se nemělo nic dramatického, spíše by situace měla stagnovat. V srpnu by se ale věci měly začít proměňovat. Bohužel k horšímu. Týkat by se to mělo zejména oblasti cestování, komunikace a také úřadů, úředníků a institucí.

Pokud má Karel v plánu v té době vyrazit někam na dovolenou do zahraničí nebo i na cesty u nás, měl by být ve střehu, mít vše v pořádku a hlavně dávat si pozor. Zejména na cestách by se měl chovat zodpovědně, raději myslet i za druhé a předvídat. Také úředníci by si jej mohli všímat víc, než mu bude milé. Rovněž by jej poněkud mohlo pozlobit zdraví.


Co na to Karel?
"Čekal jsem asi něco více konkrétnějšího. Ale sichr je sichr. Jak v létěu moře na pláži nějakého toho úředníka nebo úřednici potkám, dám si pozor. Slušně pozdravím, i plavky jim pochválím."


Štír

Láska: Vy se nejspíš budete cítit ve svém živlu. Hvězdy vám slibují nejen přízeň opačného pohlaví, ale také možnost osudových setkání, či nalezení osudové lásky. Mějte tedy oči na šťopkách a snažte se nepropást žádnou příležitost k seznámení. Ti co už vztah mají, mohou doufat v jeho zintenzivnění nebo dokonce v nový přírůstek do rodiny. Ten by vám sice měl přinést jak zvýšené starosti, tak i mnohé radosti.

Zdraví: Není moc pravděpodobné, že byste v těchto letních měsících měli trpět nějakými zásadními zdravotními komplikacemi. Opak spíše bude pravdou a vy se tak můžete těšit docela dobrému zdraví. Hřešit byste na to, ale příliš neměli. Každého totiž může dohonit jeho nezodpovědné chování vůči zdraví, a pak je těžké „bycha“ honit. Pohlídat byste si měli hlavně močové cesty a pohlavní organy. Tam opravdu neriskujte.

Peníze: Jestli by měl tuto důležitou oblast života charakterirozvat nějaký výraz, pak by to pro toto období bylo zřejmě sousloví – „nemastný – neslaný“. Takové to zřejmě budete mít ve svých finančních a výdělečných záležitostech. Asi byste přivítali mnohem větší nabídku, než vám bude nabízet váš účet, ale jak to tak vypadá, budete si muset nějakou dobu počkat. Pokud byste uvažovali o půjčce nebo někdo chtěl půjčit od vás, obojí raději preventivně odmítněte!

Kariéra: Vaše společenské postavení a případná kariéra by mohla v těchto dvou měsících docela dobře posílit. Platit to bude zejména u těch co mají šéfa opačného pohlaví, než oni sami. Energie byste na plnění případných úkolů měli mít dost a nebude vám dělat problém řešit i ty komplikované záležitosti, do kterých se nikomu jinému nechce. Budete tak moci ukázat co ve vás je. A je možné, že byste za to měli být náležitě oceněni.

Herečka Alice Bendová (36)

466585:gallery:true:true

Pro Alici Bendovou, toto léto nebude zrovna procházkou růžovou zahradou. Počátek července by pro ni měl být ještě docela vyrovnaný, pak ovšem zřejmě zažije docela náročné období. Jejím karmickým životním úkolem, je totiž naučení se a osvojení dovedností, v oblasti radosti, hravosti a dětí. A právě tato oblast, bude nejspíš podrobena nějakým zkouškám. Alice tak bude muset ukázat, jak je v této oblasti života zdatná, co už se naučila a jak vše dokáže zvládat. Bude nejspíš muset ukázat, že rození a starání se o děti, pro ní není zátěží, ale naopak radostí a potěšením.

Náročnější období bude mít vlastně celé léto, ale ta dynamičtější fáze vypukne cca v polovině července a bude pak trvat do cca poloviny srpna. Bohužel, ani pak to moc snadné mít nebude.


Co na to Alice?
"Horoskopy nečtu, myslím si, že je nelze sestavit přesně na míru člověka. Co se týká dětí, tak jsem poučená a otrlá matka. Věnuju se jim intenzivně. pořídila jsem si dokonce paní na hlídání a uklízení, abych se jim mohla plně věnovat a být s nimi každou volnou chvilku."


Střelec

Láska: Vy byste měli rozhodně mít na paměti, že je lepší třikrát měřit a jednou řezat, než opačně. A to se vám právě v lásce může docela dobře v těchto letních měsících stát. Vaše aktivita v milostných vodách mohou mít až kalamitní charakter. Pokud nebude o věcech přemýšlet, ale plácnete vždy to první, co vám přijde na mysl, můžete se dočkat až krizových scénářů. A vysvětlení, že jste to tak nemysleli nejspíš moc neobstojí.

Zdraví: Počátkem měsíce byste mohli být vystaveni většímu riziku nějakých úrazů, vyčerpanosti nebo podobných záležitostí. Souvislost by to mohlo mít s vaší prací nebo také s milostnými aktivitami. Zde bude dobré, snažit se o co nejmenší riskování a vystavování se rizikům. Chraňte se zejména před sebepřeceňováním. Zde byste mohli nadělat velkou paseku. Raději se orientujte na prevenci a nic nepodceňujte. Tím mnohá rizika eliminujete nebo snížíte.

Peníze: Ač byste si představovali poměry v této oblasti lepší, než se vám v současnosti nabízí, nebude snadné vaše představy naplnit. Jednak můžete mít velké oči ve svých požadavcích na to, co vám po právu náleží, ale také můžete mít sklon vydávat více, než byste reálně měli. To byste měli mít na paměti. Raději byste tak měli vsadit na skromnost a schopnost držet se při zemi, než rozhazovat a stěžovat si na nedostatek.

Kariéra:
Slovíčko „boj“ zřejmě bude charakterizovat poměry, které v létě budou odpovídat vaší kariéře a vašemu postavení. Je možné, že předchozí úspěchy budou zapomenuty a vy budete muset obhájit, to co jste si už vybudovali. Nadít se můžete nějakých podrazů či podobných aktivit ze stran vašich kolegů a nepřejících. Nesnažte se jim, ale oplácet stejným. Vrátilo by se vám to. Raději se snažte podobným situacím předcházet a eliminujte je.

Zpěvák Martin Chodúr (20)

Martin se rozhodně do slovenské taneční soutěže Let´s Dance nechystá
Autor: David Malík, Ladislav Křivan

Léto Martina Chodúra bude žhavé. postavení nebeských těles vůči jeho osobě bude dynamické a na nudu si stěžovat moc nebude. Jak v červenci, tak v srpnu bude pod poměrně velkým tlakem a bude se muset dost otáčet, aby zvládnul finanční výdaje, komunikaci i partnerství. To platí především pro polovinu července. Srpen by pro něj, zejména z hlediska financí, měl být mnohem lepší, nicméně procházka růžovým sadem to nebude.


Co na to Martin?

"Horoskopům nevěřím. Ale když jsou v něm pozitivní věci, doufám, že se vyplní. A když negativní, bojím se, že se vyplní. Takže tomu přece jen trochu věřím."


Kozoroh

Láska: Přestože v jiných oblastech vám hvězdy nejspíš budou přát, tak v lásce to zejména počátkem měsíce července nebude patrně nic moc. Nejspíš se vám bude vyhýbat nebo ani vy sami na ni nebudete mít chuť, případně vaše aktivity mohou být těmi, které od vás zamilovanost a lásku budou spíše odhánět, než přitahovat. Jak to tak vypadá, soustřeďovat svou mysl budete na úplně jiné oblasti, než je zamilovanost a láska.

Zdraví: Odolnost vašeho zdraví, zřejmě v těchto měsících nebude největší. Nadít se tak můžete možných komplikací, které vás mohou překvapit. Důraz byste tedy měli dát na prevenci. Chránit byste se měli před rozmary počasí, ale i před nebezpečími, které přináší možnost kontaminace jídla nebo také nečistota. Týkat se to bude zejména těch, co vyrazí na nějaká exotická místa, kde se na nějakou extra hygienu moc nehledí.

Peníze: Jak se zdá, finance a věci příbuzného charakteru, vám v létě moc potíží přinášet nebudou. Moci za to bude vaše přirozená skromnost a také to, že vaše znamení na nějaké rozhazování nikdy moc nebylo a že na horší časy, jste vždy připraveni. Takže všeobecná krize, která všude panuje se vás zřejmě moc týkat nebude. Je také možné, že se dostanete i k možnostem, které nemusí být příliš legální či oficiální. Zde raději neriskujte.

Kariéra: V této oblasti života zřejmě moc problémů nyní řešit zřejmě moc nebudete, Vaše situace by měla být stabilizovaná a není moc pravděpodobné, že by se něco mělo měnit. Je dokonce pravděpodobné, že si budete moci i diktovat v požadavcích, které budete vůči svým zaměstnavatelům mít. A příjemné na tom bude, že vám nejspíš vyjdou i vstříc. To se ale bude týkat jen těch nejlepších. Ostatní si alespoň budou užívat jistoty.

Zpěvák Kamil Střihavka (45)

Kamil Střihavka & Kuba
Autor: foto Blesk - Dana Kolářová

Kamil Střihavka je jedním ze šťastlivců, kteří mají nejen nádherný natální horoskop, ale který také nesklouzl k poflakování se a užívání si přízně hvězd. Často je to totiž tak, že člověk s tak hezkým horoskopem se přikloní k pouhému užívání si a nicnedělání. To proto, že jej jakoby nic nenutí k tomu, aby vůbec něco dělal, aby se snažil a na duchovní cestě vyvíjel. Vše by mu mělo vždy vycházet a pokud už bude mít nějaký problém, bude hned vědět, jak jej vyřešit.

Ani v tomto létě by to neměl mít jinak. Dá se říci, že by měl zažívat takové polojasno, kdy občas se vynoří nějaké menší riziko, zejména ve spojení s dalekými cestami, vyšším poznáním nebo láskou. Převážnou většinu času by se mu ale mělo dařit nadmíru dobře.


Co na to Kamil?
"Pokud jste ochotni připustit sami sobě, že jde pouze o hru a nevinnou zábavu pro vás i vaše okolí, tak je vše v pořádku, stejně jako můj horoskop."


Vodnář

Láska: Zázraky a nějaké velké otřesy ve věcech milostných očekávat zřejmě nemůžete. Nejspíš ani o nějaké milostné hrátky moc stát nebudete. Zajímat vás spíše budou cestovní, kulturní, či jiné zážitky. Na těch nyní budete stavět nejvíce. Čeho se nejspíš budete bát nejvíce, bude nuda. Zde budete vyvíjet až překotné aktivity, aby nic takového nenastalo. O ctitele či ctitelky mít ale nouzi zřejmě nebudete. Chybět vám na ně nejspíš bude jen chuť a nálada.

Zdraví: Ve zdraví a nemocech nejspíš žádné velké problémy řešit nebudete. Jediné, co by se vás mohlo více týkat, budou nějaké nejasné stavy, které nebude možné nějak přesně specifikovat, případně léčit. Zažívat tak můžete určitý vnitřní neklid, nervozitu a nesoulad. Dobře vám pak bude dělat pohyb a situace, kdy vám bude svištět vítr kolem uší. Ti sportovně zdatnější by se měli vrhnout na intenzivní pohybové aktivity, ti ostatní alespoň na plavání a chůzi.

Peníze: Jak to tak vypadá, o finance a nápady jak k nim přijít, nouzi mít nebudete. Inspirace jak naplnit a vylepšit stav vaší peněženky, k vám budou chodit neustále a pokud navíc budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, své intuici, máte možnost si přivydělat při aktivitách, při nichž by to nikoho jiného, ani nenapadlo. Bude tedy na vás, jak a zda vůbec využijete možných příležitostí, které se vám naskytnou. Otázkou ovšem je, zda vás vůbec nějaké peníze budou zajímat.

Kariéra: Je možné, že v této oblasti budete zažívat poněkud rozporuplné pocity. Na jednu stranu, je pravděpodobné, že bude dost okolností, které ukazují na vaši stabilitu v této oblasti, na druhou stranu je pravděpodobné, že vás něco bude ponoukat ke změně. Rovněž ze strany zaměstnavatele mohou být na vás kladeny požadavky se kterými nebudete v souladu. Zde bude rozumné zachovávat větší míru opatrnosti a raději se v této nejisté době rizikům vyhýbat, než je přivolávat.

Miss ČR 2005 Lucie Králová (28)

. Lucie Kaufmann Králová se v létě stane dvojnásobnou maminkou
Autor: Foto Blesk – Jindřich Mynařík

Natální horoskop Lucie je natolik dynamický, akční a s tak mnoha napěťovými prvky, že si na nudu nebo nedostatek životních podnětů, zřejmě nikdy stěžovat moci nebude. Horoskop vypovídá nejen o výrazných sklonech k originalitě, novátorství a nevšednosti, ale také neustálým trendům k bojům s mužskou energií a vyrovnávání tzv. karmických událostí, tzn. událostí spojených s minulými životy. Lucie, to tedy jak se zdá, nebude mít nikdy moc jednoduché.

Co se týká tohoto léta, tak ani ono nebude výjimkou. I nyní se bude muset Lucie popasovat s mnoha překážkami. Nejvíce pohodový by pak měla mít předposlední týden v srpnu. Jinak se na nějaké štěstí moc spoléhat nebude moci.


Co na to Lucie?
"Minulé životy u mě platí. Přítomnost, kterou člověk žije, se zkrátka neoprostí od i událostí z minulosti. Chvíli mi trvá vyrovnat se se situací a najet na stabilnější život. Horoskopy už moc nestuduji, ale něco na nich bude."


Ryby

Láska: Přestože můžete bojovat s nedostatkem odvahy nebo také s muži jako takovými, můžete zažít situace, kdy budete mít pocit, že se jedná o osudová setkání. Budete tak mít možnost nalézt partnera či partnerku, kterého jste již dlouhou dobu hledali a po kterém jste se celý život pídili. Pomoci vám k tomu mohou vaše rozumová rozhodnutí. Pokud pak dáte na city a emoce, můžete zažít až extatické stavy. Ty vám ale spíše mohou uškodit, než prospět.

Zdraví: Vaše zdraví, může být zejména začátkem léta poněkud ohroženo. Cítit se můžete poněkud vyčerpaní, bez energie a bez nálady. Posléze se situace bude zlepšovat. Zejména ti z vás, co vyrazí někam za mořem a dokážou si jej užít, ti ztracenou energii a elán, naleznou velmi rychle. Nicméně podceňovat byste nic neměli. Bude-li vás něco v souvislosti se zdravím trápit, tak neváhejte a vyhledejte pomoc lékaře. Ten by vám měl pomoci nejlépe.

Peníze: Vy zřejmě na nějaké výdělečné aktivity moc myslet nebudete. Budete-li mít nějaké peníze na účtu – dobře, nebudete-li mít – také dobře. Rvát si kvůli tomu rvát nebudete. Raději budete hledat nějaké snazší cestičky, jak se bez financí obejít nebo je nahradit něčím romantičtějším a vznešenějším. Samozřejmě na to nejnutnější se vždy finance nějak najdou. Ale jak již bylo naznačeno, žádná velká množství to nebudou.

Kariéra: Ani v kariéře a společenském postavení toho zřejmě moc řešit nebudete. Věci budete přijímat, tak jak jsou a nějaké velké plány realizovat nejspíš chtít nebudete. Spokojíte se nejspíš s tím co je a budete rádi, že se věci nehýbou žádným směrem. Ostatně v létě pomyšlení na kariérové záležitosti vás nejspíš žádné ani nenapadne. Možná budete jen přemýšlet o tom, jaké by to bylo, kdybyste vůbec nic dělat nemuseli.

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (30)

Lucie Vondráčková byla unešena úžasným výhledem na Prahu.
Autor: Dana Kolářová

Lucie sice svůj horoskop zrození moc jednoduchý nemá, nicméně, toto léto, by měla zažívat docela vydařené a příjemné období. Hvězdy ji budou přát a to zejména v oblasti kariéry a společenského postavení, také sebeprosazování , ale i v partnerských vztazích. Týkat se to bude jak vztahů milostných, tak vlastně všech u nichž budou nějaké dohody, smlouvy atp..

Samozřejmě ani Lucie se nevyhne komplikacím. Ty by ale neměly být nikterak velké. Týkat se nejspíš budou finančních výdajů, které mohou mít i podvodný charakter. Možné jsou konflikty s úřady, zejména ve vztahu k dalekým cestám. Srpen, zejména jeho konec, by pak měl být lepší, než červenec.

Co na to Lucie?
"Hm... Horoskop mám tedy nic moc. Tak se radši v červenci zavřu do studia, zabarikáduju se tam, všechno natočím a aspoň nepotkám žádné komplikátory a šejdíře. A pro jistotu vystrčím noc až v září."

Autor: mivr, Blesk magazín