Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kam na lyže se slevou?

Zimní dovolená na horách nemusí být drahá.
6. ledna 2012 | 07:58

Vyberte si ze 40 míst na horách, ušetřete až 67 % a prožijte krásnou lyžovačku! Krkonoše, Vysoké Tatry, italské i rakouské Alpy můžete navštívit i vy. Navíc za skutečně nízké ceny. Neváhejte!

Bílá zima konečně dorazila i na české hory. Příznivci zimních sportů si sice letos museli počkat o pár týdnů déle, ale vyplatilo se. Jakoby zima to, co zanedbala v prosinci, chtěla dohnat právě v posledních dnech.

Lyžování
Autor: Profimedia.cz
Sjezdovky pokrývá silná vrstva čerstvého kvalitního sněhu, vlekaři nastartovali vleky, ze stánků s občerstvením voní grog a klobásy. Prostě dokonalá zimní idyla.

A vy si můžete být díky neuvěřitelným nabídkám internetového serveru Sleviště užít skvělou lyžovačku. Navíc s neuvěřitelnou slevou až 67 %. Vybírat můžete z více než čtyřiceti pobytů v Česku, na Slovensku, v Rakousku i Itálii.

Inspirujte se našimi tipy

* ČESKO

Pec pod Sněžkou se slevou 41 % - 3 dny pro 2 s plnou penzí jen za 1 995,- Kč (v nabídne i 6 dní pro dva jen za 4 830,- Kč)

Sbalte lyže a vyrazte do Krkonoš! Skvělá lyžovačka a ubytování v Hotelu Máj přímo u skiareálu v Peci. Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní sprchou, WC a TV SAT. Snídaně formou švédských stolů. 20% sleva na masáže, půjčení lyží v hotelové půjčovně a lyžařskou školu.

Beskydy se slevou 44 % - 4 dny pro 2 s polopenzí jen za 1 990,- Kč - dítě do 2 let zdarma

Hotel Pohoda se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit Moravskoslezských Beskyd v katastru obce Horní Bečva. Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hodinový vstup do sauny pro oba v ceně.

* SLOVENSKO

Vysoké Tatry se slevou 60 % - 5 dní pro 2 jen za 2 590,- Kč

Luxus v resortu Tatragolf! Ubytování v plně vybaveném dvoupokojovém apartmánu s kuchyňským koutem s varnou deskou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí. Základní kuchyňské vybavení, lednice, ložní prádlo. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a balkon, nebo terasu. WI-FI v objektu k dispozici zdarma.

Vysoké Tatry se slevou 50 % - 5 dní s plnou penzí jen za 2 299,- Kč (v nabídce i 7 dní s polopenzí za 3 449,- Kč)

Hotel Kriváň v srdci velehor! V ceně navíc denně neomezený vstup do bazénu, 1× denně vstup do parní nebo finské sauny, 1× za pobyt klasická masáž, 1× za pobyt baňkování, anebo masáž lávovými kameny, 1× za pobyt procedůra dle vlastního výběru – rašelinový zábal, perličková koupel nebo mořská koupel. Neomezené využití posilovny.

* ITÁLIE

Italské Alpy se slevou 40 % - 5 dní jen s dopravou a polopenzí jen za 3 999,- Kč

Navštivte nádherné středisko Paganella. Ubytování v hotelu Londra v Molvenu nebo hotelu Garden v Andalu – oba jsou těsně u zastávky skibusů. V ceně doprava luxusním autokarem, skipas Paganella na tři dny v ceně 89 EUR a služby delegáta.

Italské Alpy se slevou 48 % - 4 dny s polopenzí jen za 2 824,- Kč

Relaxace i luxusní svahy! Čerstvě renovovaný Rododendri v Bormiu je tříhvězdičkový rodinný hotel, který leží v městečku San Antonio Valfurva v Národním parku Stelvio. Ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích zařízených ve dřevě. K dispozici vlastní koupelna, balkon, TV a telefon. Přivítají i vaše malé domácí mazlíčky! Termální lázně vzdálené jen 7 kilometrů!

* RAKOUSKO

Rakouské Alpy se slevou 33 % - 4 dny pro 2 se snídaní jen za 3 384,- Kč (v nabídce i 8 dní jen za 8 069,- Kč)

Pension s českým personálem se nachází přímo v centru městečka Gaming. K dispozici dvou a vícelůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV. K dispozici plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba se sklokeramickou deskou, myčka). Děti do 4 let zdarma! Pro relaxaci je přímo v městečku krytý bazén se saunou. Termální lázně se slanou vodou a Aquapark Scheibbs jsou téměř nadosah.

Více neodolatelných nabídek naleznete ZDE.

Komerční prezentace

Video se připravuje ...