Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zažijte Půlnoc v Paříži nebo romantiku v Čechách

Vyražte si na prodloužený víkend ve dvou
1. října 2011 | 11:17

Léto sice skončilo, čas dovolených ale rozhodně ne. Nenechte podzimní chmury, aby vám zkazily náladu, a užijte si prodloužený víkend v Paříži nebo relax v Čechách či na Slovensku. Víme, kde je pořídit tak, že se bude radovat i vaše peněženka.

O Paříži se říká, že je to jedno z nejromantičtějších měst na světě. O pravdivosti tohoto tvrzení se můžete přesvědčit jen sami. Paříž inspiruje i režiséra Woodyho Allena, který sem umístil i děj svého zatím posledního filmu Půlnoc v Paříži. Užijte si svou půnoc v Paříži i vy, a to za neodolatelnou cenu.

Čtyřdenní zájezd do Paříže za 2480 Kč

Vyberte si jeden ze čtyř víkendových termínů a poznejte město lásky za bezkonkurenční cenu. Čtyři dny poznávacího zájezdu za 2480 Kč. V ceně je doprava luxusním autobusem, ubytování v hotelu ve dvoulůžkovém pokoji i průvodce. Eiffelovka, Notre Dame i Champs-Élyséés už čekají!

Třídenní relaxace v Mariánských Lázních za 2299 Kč pro dva

S touto nabídkou vám bude do zpěvu, a to nejen proto, že se bude odehrávat v hotelu Sonáta v Mariánských Lázních. Čeká vás totiž třídenní oddych plný příjemné relaxace, dobrého jídla a pití, a to za skvělých 2299 Kč pro dvě osoby. V ceně je ubytování na dvě noci pro dvě osoby, snídaně formou bohatého bufetu, welcome drink, tříchodová večeře pro dvě osoby, vychlazený sekt na pokoji se slanou pochutinou a vstup do bazénu a solné jeskyně a masáž pro dva.

Třídenní romantika v Českém ráji za 1449 Kč pro dva

Prožijte nezapomenutelnou dovolenou uprostřed Českého ráje, pokochejte se vyhlídkami ze skal a načerpejte energii na procházkách ve dvou. Za 1449 Kč můžete získat třídenní pobyt pro dva s polopenzí, pětichodovým degustačním menu a ochutnávkou vín uprostřed nádherné krajiny přímo na Klokočských skalách.

Třídenní turistika v Krkonoších za 1990 Kč pro dva

Nádherná horská příroda, malebná architektura typická pro Krkonoše, relaxace, odpočinek a místní kulinářské speciality. Atmosféru nejvyššího českého pohoří si můžete vychutnat v hotelu Švýcarská bouda. Strávit zde můžete tři dny a dvě noci, a to za pouhých 1 990 Kč pro 2 osoby. V ceně je polopenze s lahví kvalitního vína a navrch hodina soukromé vířivky v příjemném hotelu. Poznejte kouzlo podzimních Krkonoš! Kupón platí až do 20. 12. – nenechte si ujít možnost skvělého lyžování.

Slovenská pohoda ve Vysokých Tatrách za 995 Kč pro dva

Vysoké Tatry s polopenzí pro dva za 995 Kč pod Lomnickým štítem! V ceně je navíc 20-30% sleva na skipasy, volné vstupy do bazénu a solné jeskyně. Koliba s krbem nabízí slovenské, ruské i mezinárodní speciality. Dopřejte si halušky, bryndzu, borovičku. Jeden voucher stojí 995 Kč a zajišťuje ubytování pro dvě osoby na dvě noci, voucherů ale můžete nakoupit víc.

Autor: zuf
Klíčová slova: inzerce, sleviště
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...