Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Cestujte po Čechách výhodně s portálem Slevynacesty.cz

3. října 2011 | 00:00

Taky jste si už koupili nějaký ten slevový kupón na kosmetiku, večeři nebo  wellness pobyt? Pak patříte mezi polovinu Čechů, kteří mají s hromadným nakupováním zkušenosti. S rostoucím počtem slev však není jednoduché se v nabídce zorientovat.

U nás se první slevové servery objevily už v dubnu 2010 a do konce roku na trh vstoupili významní hráči a nastal boom. Už v roce 2010 zaznamenaly servery obrat 480 miliónů Kč. Obvykle sleva dosahuje 40 – 60 % z běžné ceníkové ceny.

Podle průzkumu zaměřeného na nakupování Čechů na slevových serverech, který provedla výzkumná agentura Ipsos Tambor pro společnost KPMG  Česká republika, využívá slevové servery 49 procent dospělé populace.

Obliba slevových portálů neklesá a jejich ziskovost láká stále nové  provozovatele. Dnes můžeme vybírat z nabídky asi 180 provozovatelů a 80 agregátorů – ty nabídky jednotlivých serverů sdružují na jednom místě. Příkladem agregátoru je např. server Sleviště.cz.

Nabídka serveru Slevynacesty.cz je široká
Autor: Slevynacesty.cz

S množícím se počtem slev začalo být problematické orientovat se v široké nabídce. Někteří provozovatelé si proto uvědomili, že se vyplatí jít cestou unikátních portálů s koncentrovaným konceptem. Vznikají tak servery, které se soustředí jen na maminky malých dětí, na ženy, jenom na ubytování nebo na golfové akce.

Právě tuto metodu využívá portál Slevynacesty, který nabízí výhradně poukazy na ubytování v hotelech a penzionech v ČR za výhodné ceny. Tím, že zúžil nabízený segment, pomáhá zákazníkovi zorientovat se v záplavě výhodných nabídek. To je právě vhodné pro ty zákazníky, kteří chtějí vyjet na „výlet na víkend“ nebo jenom na pár dní z města.

Nabídka serveru Slevynacesty.cz je široká
Autor: Slevynacesty.cz
Díky přehlednému a jednoduchému designu je jednoduché vybrat si tu pravou nabídku na míru vkusu a zálibám. Není třeba se obávat nákupu pobytu přes internet, protože v nabídce jsou jen opravdu kvalitní hotely se třemi nebo více hvězdičkami. Provozovatelé si navíc zakládají na tom, že všechny nabízené hotely osobně navštěvují, aby si ověřili, že mají bezchybnou kvalitu. Při osobní návštěvě vždy totiž také poznáte jak se chová personál hotelu a vidíte skutečnou kvalitu pokojů.

Na portálu Slevynacesty.cz tak najdete každý den 3 -5 zajímavých nabídek na nákup slevových kupónů. Unikátní funkcí je nová záložka Kupóny zdarma, kde zákazník najde jen kupóny, za které se neplatí. Nabízejí další atraktivní nabídky hotelů, které buď mají vytíženou kapacitu, nebo tak nízký ceník, že si nemohou dovolit nabídnout slevu 40 % a více, kterou slevové servery většinou vyžadují. Takhle se tedy podíváte i do hotelů, které na slevových portálech nikdy nebudou, protože buď nechtějí být nebo si takovou slevu nemohou dovolit.
Nabídka serveru Slevynacesty.cz je široká
Autor: Slevynacesty.cz


Praktická je i možnost objednat si pravidelný newsletter, takže vám nejlepší nabídky chodí samy přímo do mailové schránky. Není třeba mít strach ze zahlcení mailu – newsletter chodí jen dvakrát do týdne. Pokud si nákup rozmyslíte, máte nárok na vrácení poukazu do 14 dnů, ale Slevynacesty.cz vám vyjdou vstříc i později, pokud máte ke zrušení vážný důvod. Pokud tedy máte pocit, že potřebujete dovolenou, nebo zkrátka jen rádi cestujete, stane
se z portálu Slevynacesty.cz váš oblíbený společník.

Máme mnoho spokojených zákazníků
Autor: Slevynacesty.cz

Komerční prezentace

Autor: zufk
Klíčová slova: inzerce, slevynacesty
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...