Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vaří, ale nepálí

24. září 2008 | 12:00

Indukční varné desky jsou dnes symbolem moderního vaření.

Indukční varné desky se dnes zcela právem stávají symbolem moderního vaření. S nimi dnes uvaříte nejen rychle, ale i úsporně a hlavně bezpečně. Nikdy se totiž nespálíte a proto se také indukčnímu teplu říká "studené".

Nová technologie dokáže zajistit, že indukční zóny na desce zahřívají pouze dno kovové nádoby, zatímco samotná plocha desky zůstává chladná. Proto pokuddojde k jejímu potřísnění, není to žádný problém. Významnou výhodou je také minimální spotřeba energie při maximálním výkonu.

Graf rychlosti ohřevu 1l vody
Autor: www.mora.cz

Při nákupu varného panelu doporučujeme obrátit se na odborníky. Specialistou na výrobu varné techniky je Mora, která navíc jako jediný výrobce poskytuje na prasknutí varné desky nejdelší záruku po dobu 5 let a protože jsou indukční desky dražší, určitě se tato volba vyplatí.

Indukční varné panely Mora můžete mít v několika provedeních, včetněkombinace indukčního ohřevu a technologie hi-light. Výhodou všech jejednoduché ovládaní pouhým dotykem, plynulá regulace výkonu v 9 stupních i možnost automatického vypnutí jednotlivých zón, která zajistí maximální bezpečí.

A nyní má pro Vás Mora navíc dárek.

Až do konce tohoto roku dostanete ke každé indukční desce MORA 7 dílnou sadu nerezových hrnců Tefal určenou speciálně pro indukční ohřev.

Až do konce tohoto roku dostanete ke každé indukční desce MORA 7 dílnou sadu nerezových hrnců Tefal, určenou speciálně pro indukční ohřev.
Autor: www.mora.cz

Více informací na http://www.mora.cz

Klíčová slova: komerční prezentace;mora;
Související články
Video se připravuje ...