Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vstupte, prosím

5. června 2008 | 12:00

I když nepatříte k rodinám, kam chodí mnoho návštěv, do předsíně vám čas od času někdo nahlédne. Stačí, když zazvoní pošťák. Na co nezapomenout, aby váš vstup do bytu byl uklizený a působil příjemně?

Boty nepatří na hromadu ke zdi, ale do botníku. Když na něj máte v předsíni místo, je to ideální, nesvádí to k průchodu bytem se špinavými podrážkami a pohodlně se obujete až těsně před odchodem. Šikovný je tedy botníček nebo skříňka, na kterou se dá sednout.
Líbí se vám solitérní věšák? Takový se hodí jenom do široké haly. Když do něj totiž při každém míjení strčíte, budou se kabáty věčně válet po zemi. Kde je předsíň úzká, musíte si vystačit s věšáky na zdi.
Na co nezapomenout? Rozhodně na zrcadlo. Zkontroluje vám na poslední chvíli, jestli jdete do světa upravení. Proto byste měli najít místo na vysoké zrcadlo, které zobrací celou postavu.

1. Přední bílé plochy prostorově úsporné stěny s botníkem Sidi jsou z laminátu odolného proti poškrábání, takže vám je neodřou deštníky ani knoflíky od kabátů.
Panel s rámem za 1799 Kč, závěsná skříňka za 4499 Kč, zrcadlo za 2599 Kč, SCONTO.

2. Dýhovaný nábytek Entre (vyrábí Dřevotvar Jablonné nad Orlicí) si můžete vybrat v bílém, tmavém, načervenalém třešňovém nebo světlém bukovém provedení. Kombinace skříněk umožňuje vytvořit sestavu do každého interiéru.

3. Jednoduchá trubková konstrukce s elegantním kováním se hodí nejen do předsíně každé velikosti, ale třeba i do pokoje pro hosty.
2435 Kč, Schäfer Boutique

4. Věšákovou stěnu Stark můžete obrátit tak, že pověšené věci budou schované za ní. Ze skládacích botníčků z polypropylenového plastu (51x1x39 cm) snadno vytvoříte celou sestavu - do jednoho se vejd e6 párů bot.
Stěna Stark za 1990 Kč a botníky Trones za 799 Kč (tři kusy), IKEA

5. Spojení bílých korpusů a ořechových dvířek předsíň příjemně rozjasní, takže se nemusíte bát použít je v prostorách bez denního světla.
Lavice, panel a zrcadlo za 8990 Kč, botník na 18 párů za 14 045 Kč, Kika

6. Variabilní předsíňový sektor Chalet v provedení fólie zlatý buk, odolné proti poškrábání, můžete libovolně kombinovat a rozmístit tak, aby vyhovoval parametrům vašeho bytu.
Skříň za 5299 Kč, botník za 3799 Kč, panel za 2299 Kč a zrcadlo za 1499 Kč, SCONTO

7. Kombinace laku na tmavých korpusech a bílých dvířkách je osvěžujícím prvkem.
Panel za 1290 Kč, lavice za 1890 Kč, výklopný botník za 2590 Kč a zrcadlo za 1390 Kč, Kika

 

Adresář: Sconto nábytek, Brno – Modřice, Svratecká; Quelle (zásilkový obchod), zákaznické objednávky, Pardubice 02, 531 89 , Kika, Písecká 1, Plzeň-Černice; Nábytek Dřevotvar prodává například NO+BL Praha, Skorkovská 1511, Praha 9-Kyje; Schäfer Boutique (zásilkový obchod), Ke Smíchovu 21, Praha 5.

Autor: Gabriela Koulová
Související články
Video se připravuje ...