Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bydlení v přírodě hned za Prahou je balzám na duši

14. června 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Krásná příroda a kvalitní bydlení se snoubí v unikátním projektu společnosti Crestyl v obci Vysoký Újezd nedaleko Prahy. Jedná se o ideálně položené místo nabízející venkovsky klidné prostředí, ze kterého se během patnácti minut jízdy autem dostanete na pražské metro. Jaké další výhody nabízí?

Součástí rezidenčního projektu Vysoký Újezd u Prahy je několik čtvrtí s moderními rodinnými domy, ale i zrekonstruované centrum obce s byty nebo školou. Prověřené místo již poskytuje komfortní život mnoha obyvatelům. Nová etapa výstavby zcela respektuje trendy a nároky na bydlení aktuální doby, a proto několik desítek patrových domů v klidné čtvrti U Kůlen i moderních přízemních domů ve čtvrti Na Horizontu nabídne kromě vysokých standardů i tolik žádané rozlehlé zahrady.

Každý dům má extra velkou zahradu
Autor: Crestyl

Bydlení, kde se můžete nadechnout života

Patrové domy mají dispozici 5+kk a jsou ve variantě s rovnou i sedlovou střechou. Jsou umístěny na jižním svahu obce a nabídnou tak nejen záruku klidného prostředí, ale i prosluněných dní. Přízemní domy s dispozicí 4+kk zase poskytují pohodlí jednoho podlaží. Neposlední výhodou všech domů jsou velké garáže. Nadčasové domy s dostatečně velkou zahradou jsou obklopeny zelení a přírodními koridory. Zájemce o bydlení bezpochyby potěší i široké ulice, které přispívají k větší bezpečnosti, a jsou lemovány stromořadím a travnatým pásem.

Široké ulice a travnaté pásy zaručují bezpečí
Autor: Crestyl

Prestižní lokalita

Příroda i prestižní golfové hřiště v sousedství nabízí dostatek životního prostoru a nepřeberné možnosti volnočasových aktivit. Vysoký Újezd se nachází v těsném sousedství krásných zelených lesů, které přímo vybízí k dlouhým odpoledním procházkám nebo k rannímu běhu. Rodinám s dětmi se zase budou hodit nejen velká veřejná prostranství a zahrady přiléhající k domům, ale i dětské hřiště.

Přední pohled na bungalov
Autor: Crestyl

Žádné starosti s nákupy a službami

Přímo v centru obce pak Crestyl vybudoval nové obchody, takže na nákup nikdy nebude daleko. Samozřejmostí je prodejna potravinového řetězce, na své si přijdou i milovníci delikates a vína. Své provozovny zde ale má i kosmetické studio a služba sportovních a posilovacích tréninků a chystá se zde pizzerie a kavárna. Velkorysou rekonstrukcí prochází i sousední zámek Vysoký Újezd, který se mění na butikový hotel s restaurací a špičkovým wellness zázemím. Spolu s revitalizovanou návsí tak v centru obce vzniká místo, kde se tradiční vesnický ráz přirozeně doplňuje s moderním způsobem života.

Ptačí pohled na čtvrť U Kůlen
Autor: Crestyl

Místo, kde se dobře žije

Velkorysost řešení infrastruktury, nadprůměrná velikost pozemků, jednotlivé lokality proložené zelenými koridory a pásy přírody, které nebudou nikdy zastavěny – to vše dělá z Vysokého Újezdu jeden z nejlépe urbanisticky řešených rezidenčních projektů okolo Prahy. Místo, kde se dobře a aktivně žije. Nejen proto je bydlení ve Vysokém Újezdu investicí do kvality života uprostřed nádherné přírody, blízko sportům a aktivnímu odpočinku.

Přijďte se podívat do vzorového domu, jak se ve Vysokém Újezdu žije. Více o projektu na www.vysokyujezduprahy.cz

Video se připravuje ...