Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak si ustelete...

5. února 2008 | 10:31

Vyberte si nejlepší model postele a povlečení. Vyspíte se do růžova a navíc vás určitě nebudou trápit noční můry

Určitě platí, že jak si ustelete, tak si lehnete a tak se vám bude i spát. Spánek opravdu někdy může záviset na posteli, na které spíte. Proto dobře vybírejte!


Červeno-černá Jste příznivkyně moderních trendů? Pak vás určitě zaujme tmavá postel. Můžete ji umístit jak do středu místnosti, tak i do rohu. V kombinaci se stejně laděnou šatní skříní a nočními stolky vytváří zajímavý celek. (Decoland)
Ratanové poležení Jestliže nedokážete odolat kráse přírodního materiálu, osloví vás ratanová postel s kvalitními ručně vypracovanými částmi. Matrace s pružinovým jádrem zajistí dokonalé pohodlí a noční stolky se zásuvkou a odkládacím prostorem vyzdvihnou praktickou stránku. (Neckermann)
Čistá bílá Bílou barvou nic nezkazíte a už vůbec ne v ložnici. Prosvětlí nevlídné ráno a v noci navodí romantickou atmosféru díky odstínům, které na bílou plochu dopadají z noční oblohy. Navíc k bílému nábytku se hodí jakékoliv povlečení, a tak nemusíte při nákupu přemýšlet, jak ho sladit s ložnicí. (IKEA)
Přírodní odstíny Skoro jako kdybyste spala v přírodě. Na zdi není omítka a možná právě proto je ložnice tak útulná. Hodně přirozeného světla, jednoduché povlečení a kobereček, který připomíná trávník. Proč nezkusit něco jednoduchého a přitom příjemného? (Decoland)
Hravá dámská ložnice Nemáte partnera a pořád jste tak trochu holčička? Bydlíte v malém bytě, a tak musíte šetřit s prostorem? Zařiďte si veselou ložnici s pracovnou a šatnou v jednom. A až toho pravého potkáte, může se nábytek stát základem dětského pokojíčku. (Decoland)
Čtverečkované letiště Atraktivní masivní postel z roštu a pružinové kostry, bavlněných matrací a praktického záhlaví. Potěší vás i malé noční stolky, na které si můžete dát lampu, položit knihu nebo brýle. (Neckermann)

Související články
Video se připravuje ...