Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvořáková: Mareše vyměnila za boháče! V tomhle luxusu teď žije!

20. července 2010 | 05:00

Modelka Gábina Dvořáková (22) žije v luxusu! Krátce poté, co se dozvěděla, že Leoš Mareš (34) randí s misskou Hanou Svobodovou (22), přiznala, že i v jejím životě je jiný muž. A rozhodně to není žádný chudák!

Asi před třemi měsíci okolo Dvořákové začal kroužit syn velmi zámožného podnikatele, pohledný sportovec Jakub Malina (23). Téměř denně jí posílal ohromné pugéty, zval jí na večeře a zahrnoval dárky. Ale Gábina v té době ještě slepě věřila, že jí Leoš už brzy uvede do společnosti jako svou oficiální přítelkyni, tak na Jakubovo nadbíhání moc kladně nereagovala.

Uběhlo pár týdnů a Dvořáková v červnu ohlásila konec vztahu s Marešem. "Přestali jsme spolu komunikovat. Hodně se mi ulevilo, strašně mi vadily ty tajnosti," tvrdila Gábina.

A když se Leoš na zahajovacím party filmového festivalu v Karlových varech objevil ruku v ruce s novou přítelkyní Hanou Svobodovou, šla i Dvořáková s pravdou ven. "Ano mám přítele, ale je to čerstvé. Nechci o tom moc mluvit."

Zabydlela se v luxusu!

Studentka pedagogické fakulty má nejenom nového kluka, ale už i u něho bydlí! Před dvěma týdny se nastěhovala do luxusního rodinného sídla za Prahou, kde Jakub v odděleném křídle žije. "K tomu se nebudu vyjadřovat," usmívá se atraktivní kráska.

Rozlehlé sídlo je obehnáno dva metry vysokou kamennou zdí, které je ze všech stran střeženo bezpečnostními kamerami a kovanou bránu uprostřed zdobí zlaté M!

Autor: lara
Video se připravuje ...