Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Novoroční návštěva u Mašlíkové

Hanka Mašlíková nám ukázala jak bydlí.
31. prosince 2009 | 08:19

Modelka Hanka Mašlíková (26) žije na padesáti metrech čtverečních za šestnáct tisíc měsíčně. „Můj byteček je moje vymazlený hnízdečko. Každý večer se nemůžu dočkat, až se sem vrátím, dám nohy na stůl a vypnu. Co se děje za dveřmi bytu, mě v tu chvíli přestane zajímat,“ řekla Blesku modelka.

Nová kamarádka Piccola je v nemocnici

460953:gallery:true:true

Jediný mužský v Hančině domácnosti je její psí kamarád Piccolo. Novým členem rodiny je i malá fenka Mini, která bohužel už několik dní leží na veterině. „Majitelka mi ji dala moc brzo. Chudáček měla jenom dvě stě gramů a nechtěla vůbec jíst,“ řekla smutně Hanka. Fence je už ale prý lépe.

Kuchyň a obývák jako ze škatulky

460954:gallery:true:true

Kuchyň je od obývacího pokoje oddělena barem. „Ten byt je malinký, nicméně v nejbližší době si rozhodně chci pořídit bydlení větší a hlavně vlastní,“ prozradila Blesku Mašlíková. Mezi trofeje v Hančině obýváku patří hlavně suvenýry z dovolených. Nejraději má malý bubínek.

Hanka se ráda rochní ve vaně

460952:gallery:true:true

Za největší relax modelka považuje, když si vleze do horké vany. „Vydržím tam klidně hodinu. A to hlavně v zimě, protože já miluju teplo a při každé příležitosti za teplem odletím,“ vysvětlila Mašlíková. Pak se prý modelka zachumlá do županu a hurá do postele.

Autor: Lucie Špaková
Video se připravuje ...