Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miss Sokolová se přestěhovala k příteli: Takhle teď bydlí!

16. října 2009 | 05:00

Zatímco byt, kde žila Miss 2007 Kateřina Sokolová (20) se svou kamarádkou, byl vyzdoben srdíčky a plyšáky, v novém hnízdečku v Podolí se po infantilních doplňcích slehla zem.

Misska prostě musela udělat řadu zásadních ústupků kvůli svému tureckému partnerovi Jeanovi. „Přítel mi srdce zatrhl, vydupala jsem si jen jedno, které je na záchodě,“ postěžovala si mladá modelka. Ráznou ruku Sokolové si vyzkoušel ale i Jean. „Měl tady takový šílený žlutý koberec, ten musel pryč,“ řekla Blesku Katka.


Čtěte také:

Miss Sokolová: Jezdí jako prase - 240 km/h! >>
Sokolová v titěrných plavkách - prachy se jen sypou! >>


Byt kde teď bydlí se svým přítelem Jeanem

415193:gallery:true:true

Přes den je byt můj

Kateřina v obýváku
Autor: Martin Mithofer

I když Sokolová s přítelem bydlí, vidí ho prý jen u snídaně. „Máme úplně jiný denní režim. Já jsem kvůli přehlídkám často pryč večer a on se tady moc neohřeje přes den,“ vysvětlila Blesku Katka. „Ráno se ale vždycky sejdeme,“ dodala se smíchem. Když se poštěstí a pár na sebe v bytě narazí, nejraději tráví čas v obýváku. „Máme obrovský gauč, protože se oba rádi roztahujeme,“ prozradila Katka.

Jiný kraj jiný mrav

Jiný kraj, jiný mrav
Autor: Martin Mithofer

Katčin přítel pochází z Istanbulu, a tak modelka názorně předvedla, co obnáší s Turky žít. „Oni jsou opravdu velmi čistotní. V lednici máme takovou voňavou vodičku na ruce, která vás příjemně osvěží. Funguje jako u nás hygienické ubrousky,“ vysvětlila. „Ráda bych ukázala ještě kobereček na modlení, ale vůbec nevím, kam si ho přítel uklidil,“ postěžovala si Katka.

Pokoj navíc se hodí

Pokoj navíc se hodí
Autor: Martin Mithofer

V bytě 3 + kk má Katka s přítelem i trucovnu. „Slouží jako pokoj pro hosty, třeba když mi přijede maminka,“ řekla Blesku modelka. „Anebo, když se pohádáme, tak tam Jeana pošlu, ale to se stalo zatím jenom jednou,“ zasmála se Katka, která přiznala, že jediným důvodem jejich hádek je Jeanova žárlivost. „Je to samozřejmě v normě, ale když má muž za partnerku modelku, musí se trošku obrnit.“

Šatnu máme půl na půl

Kateřina ve své šatně
Autor: Martin Mithofer

V bytě Blesk neviděl skoro žádné skříně, a tak ho zajímalo, kde má modelka oblečení a kolik prostoru jí na hadříky přítel uvolnil. „My máme šatnu. Já mám spodní část a Jean tu vrchní. Chtělo by to ale něco většího, sotva se sem vejdu,“ postěžovala si Katka, která Blesku ukázala i pár kousků, které sama navrhuje. „Příští měsíc půjde moje kolekce džín už konečně i do pražských obchodů,“ pochlubila se.

Méďu jsem nedala

Méďu jsem nedala
Autor: Martin Mithofer

Jean vymítil skoro všechna srdíčka a měl také zálusk na plyšového medvěda, toho si vzít ale Katka nenechala. „Byt je moderně zařízený, takže chápu, že se sem srdíčka moc nehodí, ale ústupky se nesmí dělat ve všem,“ poučila Blesk o partnerské psychologii modelka. „Samozřejmě vztah je jeden velký kompromis, ale nesmí ustupovat jenom jeden,“ přihodila další radu Katka.


Původní byt Kateřiny Sokolové

415157:gallery:true:true

Předchozí byt modelky je zařízen v červených tónech

Předchozí byt modelky byl zařízen v červených tónech
Autor: Martin Mithofer

Největší koncentrace srdíček byla v ložnici Sokolové

Největší koncentrace srdíček byla v ložnici Sokolové
Autor: Martin Mithofer

Autor: Lucie Špaková
Video se připravuje ...