Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyřazený Honza z Domu snů: Bral jsem pervitin!

3. října 2009 | 05:00

Jako druhý pár ve středu reality show Dům snů opustili bledě modří, tedy Lucie (23) a Honza (28), kteří spolu vychovávají Honzíka (5) a Janičku (3,5). Co na sebe Honza prozradil?

Účast v soutěži málem vedla k rozchodu i přes mnohem větší krize, které manželé zažili. Honza přiznal, že byl feťák. „Kdo tím neprošel, nemůže mě odsuzovat. Jsem už šest let čistý,“ říká dnes.

V posledním díle Lucie slavila narozeniny, Honza pro ni nachystal romantickou večeři a místo hezkého večera se pohádali. „Byla to moje vina,“ říká dnes Lucie. „Do soutěže šel Honza kvůli mně a dětem všechno to dělal kvůli mně a já se dívala jen na to, jak se cítím já. Na něj jsem se vykašlala,“ říká sebekriticky Lucie. Jenže Honza umí být pořádně sprostý a nebojí se ostrých slov ani vůči své ženě.

„Mluvím tak, jak mi zobák narost. Vyrůstal jsem v podstatě v ghettu a tam se takhle mluvilo normálně,“ snaží se vysvětlit své chování. Honza během castingu přiznal, že bral i drogy. „To bylo v době, kdy jsem s Lucií začal chodit. Bral jsem pervitin,“ přiznává až překvapivě otevřeně. „Já mu tehdy řekla, že jestli se mnou chce být, tak musí přestat fetovat. A od té doby je čistý,“ vysvětluje Lucie, která také nepochází z idylické rodiny. Vychovávala ji babička, svého otce za posledních 17 let viděla jen párkrát.

„I když jsem rodila v osmnácti, Honzík byl plánovaný. Konečně jsem i já chtěla mít rodinu,“ říká Lucie. A Honza neváhá a doplňuje: „Mám ještě sedmiletou dceru, kvůli její matce jsem ji naposledy viděl, když jí byly tři měsíce. Miluju děti a chtěl jsem novou rodinu,“ říká. A co soutěž? „Že nemáme domeček, nás mrzí, ale zjistili jsme, že se máme opravdu rádi. A to je to nejlepší, co nám soutěž mohla dát,“ říkají svorně.

Autor: Jana Chmelíková
Klíčová slova: dům snů,
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...