Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dům snů: Válka s exmanželkou

23. září 2009 | 05:00

Nestýká se s dětmi, neplatí alimenty a do práce se nežene! Takhle mluví o svém někdejším partnerovi bývalá žena soutěžícího Antonína z reality show Dům snů Vlaďka Vlčková.

Ta exmanžela uviděla v televizi. „Že se nestydí jít do televize,“ říká. Antonín je ale jiného názoru. „Já mu i přeju, ať vyhraje, ale nelíbí se mi, že se předvádí jako svatoušek, když neplní povinnosti k vlastním synům,“ říká Vlaďka o Antonínovi, se kterým prožila sedmileté manželství.

To skončilo v roce 2006. „Rozvedli jsme se právě kvůli té Romaně, se kterou žije v Mostě,“ přiznává Vlaďka. „Děti může navštěvovat a má na ně platit měsíčně 1800 korun. Ony ho ale nezajímají,“ říká žena.

Antonín se ale jejím slovům brání. „Je to složitější a čekal jsem, že moje bývalá žena bude dělat problémy. Fakt je takový, že mi kluky nechtěla půjčit ani na víkend.“

Podle Vlaďky Vlčkové Antonín neplatí ani alimenty. „Za loňský rok dluží na výživném a letos taky. Má kvůli neplacení druhou exekuci,“ stěžuje si na jeho chování.

O exmanželovi hovoří jako o lenochovi. Antonín se ale o rodinných vztazích bavit nechce. „Nezlobte se, je to moje soukromá věc. Někdo těmto řečem věří, někdo ne. Já se o minulosti už bavit nechci," řekl Blesku.

Autor: Jitka Žigová, Lucie Bártová
Video se připravuje ...