Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dům snů: Kvůli večeři se málem porvali!

15. září 2009 | 22:38

Jen několik dní stačilo soutěžícím z reality show televize Nova Dům snů, aby mezi nimi došlo málem ke rvačce! Hádce přitom předcházela banalita – nespokojenost s večeří.

Deset párů soutěžících se však muselo vyrovnávat nejen s nepříjemnou hádkou, ale i s nočním lijákem, který jejich stavbu ohrozil.

Co všechno ukáže druhý díl Domu snů? Jakou podrážděnost může vyvolat nespokojený žaludek, ukázali soutěžící už po několikadenním soužití. Snaha Heleny z týmu červených a Romany z týmu žlutých vařit pro ostatní se setkala s hlasitými protesty.

Helenin manžel Jiří se rozhodl hájit čest své ženy a vystartoval na stěžující si Lucii z týmu modrých. To se ale nelíbilo Lucčinu manželovi Janovi a ostře se postavil proti Jiřímu. Dramatická výměna názorů málem přerostla v pěstní souboj! Před televizním štábem se ale oba soutěžící v poslední chvíli ovládli.

Nebyla to ale jen rvačka, která mohla dramaticky zasáhnout do dění na stavbě vily za 13 milionů korun. Vše málem zničila noční bouře, která odhalenou dřevostavbu zalila vodou. Ráno přišla chvíle pravdy. Stavební dozor šel zkontrolovat škody, ale naštěstí se dalo vše do pořádku pár drobnými opravami.

Opravdový nervák ale deset párů teprve čekal. Aniž by to soutěžící věděli, měli před sebou první rozhodující okamžik. První vyřazovací večeři, při které se musí rozhodnout, koho už mezi sebou nechtějí.

Zde najdete pravidla soutěže, o co se hraje a přehled všech soutěžících!

Autor: Lucie Bártová
Klíčová slova: dům snů, bydlení, reality show
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...