Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

FOTOGALERIE: Podívejte se, kde v Praze bydlela Madonna

12. srpna 2009 | 12:47

FOTOGALERIE: Je jisté, že královna popu Madonna při svém turné potřebovala doslova královské zázemí. Přesně takové jí nabídnul hotel Mandarin Oriental Prague. Jak bydlela popová star? V luxusu za statisíce! Podívejte se...

Zpěvačka Madonna dorazila do hotelu na Malé Straně před druhou hodinou ranní. Dvě luxusní černá auta ji dovezla do hotelu, kde si nechala zarezervovat hned celé páté patro. Až do jedenácti hodin dopoledne si prý nepřála být rušena. Do patra nejezdí ani výtahy. Jelikož do Prahy dorazila bezprostředně po koncertě v Kodani, jejím přáním bylo pořádně se vyspat. Luxusní pokoj v hotelu Mandarin Oriental jí veškeré pohodlí bezesporu poskytne. Aby ne, když za jednu noc zde zpěvačka zaplatí přes sto tisíc korun.



Součástí apartmá je velká ložnice, pracovna a v mramoru vyvedená koupelna. Z oken i prezidentské terasy se pak Madonna může kochat předpisovým výhledem na Malou Stranu s Hradčany v pozadí. K dispozici má posilovnu, lázně, které jsou umístěny v původních renesančních prostorách, a špičkovou restauraci, jíž vévodí šéfkuchař Jiří Štift.

Pro zajímavost - ve stejném hotelu byla při své návštěvě Prahy loni v květnu ubytovaná i zpěvačka Kylie Minogue.

Autor: šim
Video se připravuje ...