Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtenáři Blesk.cz: Kocábe, my chceme také byt!

Fotografie
2. července 2009 | 15:20

Ministr Michael Kocáb se zastal anarchistů, kteří museli opustit pražský squat Miladu, a nabídl jim bydlení! Drtivou většinu čtenářů Blesk.cz tento krok hodně "vytočil" a napsali ministrovi ostré vzkazy!

Jak ministr nabídl squatterům bydlení? Čtěte ZDE!

A co píší v diskuzi čtenáři Blesk.cz ministrovi Kocábovi?

Martin2233: "Vážený" pane ministře, právě jsem se rozhodl žít alternativně, proto požaduji od Vás přidělení bytu v ulici Na příkopech v Praze. Jelikož narozdíl od těch squterů jsem slušný člověk (pracuji, platím daně, nefetuji...) beru minimálně byt 6+2 někde v nejvyšších patrech, abych měl výhled, a podzemní hlídané parkoviště pro mého miláčka (auto..., přítelkyni beru sebou nahoru) hned pod domem. To že platit nájem, elektřinu a jiné poplatky nebudu, je jasné. Naopak požaduji veliké soc. dávky.
Termín splnění - max. 5 dní.

Nisos: Je mi hodně smutno, že tato individua, podobná hudebníku Kocábovi, vůbec mediálně existují. Takže pokud chcete žít zadarmo a užívat života jako nechutné dno naší společnosti, jděte do toho. Máte tu ráj na zemi a všichni vám budou zametat cestičku. Je mi tady z toho zle.

Komarius: Vy jste měl opustit naši zemi s Rusama!

Anasyi: Prosím Vás, neměl byste někde volnou garsonku? Ja taky pracuji, ale pokud by to vadilo, přestanu. Nefetuji, ale pokud by to vadilo, začnu! Nekradu, ale můžuu začít. Děkuji!

Iflame: Pane Kocábe, copak vám dají tihle .... pro které nemá nikdo slušného slova. Nastěhujte si je do sousedství. Ať je potkávají vaše děti, vnoučata. Určitě se budete cítit bezpečně.

Adonaj:
Lidská práva? A to je tu má jen póvl? Běda slušným lidem? Tak to v tomto případě chci být jiné národnosti, začnu pěstovat marihuanu a nastěhuju se k vám domů.Chudáci po povodních co se roky snažili něco zbudovat, a pak feťáci co bydleli v cizím a dostanou bydlení - tedy, pokud jak řekli, se jim to bude zdát na úrovni. Sory, ale pak chci žít v Rusku, či Číně...

Kakamilek: Já už se tomu panu Pavlíčkovi nedivím, že s Kocábem nekomunikuje.

Suchomilka:
Pane Kocábe, už se konečně chytněte kytary a vraťte se k Cizí ženě v cizím pokoji a přestaňte vymýšlet bejkárny!!! Když ty humusáky tak milujete, tak si je nastěhujte do svého baráku.

Nikecp:
Já osobně mám dvě děti a manželku a v tomto tvrdém kapitalismu dřu jak hovado abych uživil moji rodinu. Přestaňte se smát slušným lidem, přestaňte tahat ze slušných lidí peníze na ruzná individua. Když mužou dělat bordel, pořádat koncerty, proskákat celou noc, tak proč nemůžou do práce a platit normální poplatky, tak jako normální lidi? Už toho je za vašeho působení opravdu dost. Zabalte to. Jinak kdo viděl Miladu určitě si udělá obrázek, jaká je to kulturně, sociálně dobrá organizace nebo skupina... Ani prase bych tam nenechal bydlet.

Mim 33:
Další Kocábův výsměch všem lidem, co pracují, platí daně a nájem. Hrozný příklad, který říká: stačí se vloupat do cizího domu, vylézt na komín a stát se o tebe postará...

Autor: jos
Klíčová slova: squat, michael kocáb, bydlení
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...