Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpěvák Elton John vyhlásil válku Dolce & Gabbana! Moje děti nejsou syntetické!

Elton John vyhlásil italským návhářům válku!
16. března 2015 | 14:30

Zpěvák Elton John vyzval celý svět k bojkotu značky Dolce & Gabbana. Její tvůrci, italští návrháři Domenico Dolce a Stefan Gabbana, totiž veřejně prohlásili, že jsou absolutně proti tomu, aby homosexuální páry vychovávaly děti. Na stranu Eltona Johna se přidaly i takové celebrity, jako jsou Ricky Martin nebo Victoria Beckham.

Celá kauza odstartovala rozhovorem dvou světoznámých návrhářů pro časopis Panorama. Dolce i Gabbana prohlásili, že podle nich existuje jen jeden model tradiční rodiny, a to matka a otec. "Jsme zásadně proti homosexuálním adopcím," šokovali návrháři.

A aby toho nebylo málo, vyjádřili i svůj odpor k umělému oplození, ze kterého podle nich vznikají takzvané chemické a syntetické děti.


Elton odráží útok

...
Autor: instagram

Slavného hudebníka Eltona Johna, který se svým manželem Davidem Furnishem vychovává dva syny Zachariáše (4) a Eliáše (4), které jim porodila náhradní matka, se výroky italských módních ikon nesmírně dotkly. Zpěvák se okamžitě začal bránit a k celé kauze se vyjádřil na svém Instagramu: „Jak se opovažujete nazývat naše krásné děti syntetickými? Měli byste se oba stydět, když plivete špínu na umělé oplodňování. Je to zázrak, který dovolil zástupu milujících lidí, a to nejen homosexuálům, splnit si svůj sen mít děti. Vaše zastaralé myšlení je úplně mimo, stejně jako vaše móda. Už nikdy v životě na sebe neobléknu oblečení Dolce & Gabbana!“

Elton se svou rodinou
Autor: profimedia.cz

Po tomto výroku vyzval Elton John všechny své fanoušky a taky přátele ze světa showbyznysu k bojkotu značky Dolce & Gabbana!

Victoria je tolerantní

Na stranu homosexuálního zpěváka Eltona Johna se postavily i některé celebrity. S jeho názorem se plně ztotožňuje například zpěvák Ricky Martin, který před pár lety přiznal světu, že je homosexuál, nebo tenistka Martina Navrátilová, která je registrována s ženou. Své k tomu řekla i matka čtyř dětí a módní ikona Victoria Beckham. "Posílám svou lásku Eltonovi, Davidovi, Zacharymu, Eliahovi a všem krásným miminkům, která jsou na světě díky umělému oplodnění!"

...
Autor: twitter