Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Renée Zellweger to přehnala s plastikami! Kdo další se změnil k nepoznání?

  • Koho ještě "zkrášlovací" zákroky změnily k nepoznání?
    22. října 2014 | 06:00

    Kam zmizela ta roztomilá plnoštíhlá blondýnka s naducanými tvářičkami z Deníku Bridget Jones, kterou všichni milovali? Herečka Renée Zellweger (45) se zřejmě úplně zbláznila! Zřejmě i ona propadla strachu ze stárnutí. Se zkamenělou tváří bez mimiky, která je evidentně dílem plastických chirurgů, se zařadila mezi další hvězdy, jež jsou na operačních stolech jako doma. Koho ještě "zkrášlovací" zákroky změnily k nepoznání?

  • Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    Nepěkně šlachovité ruce, vystouplé žíly, strhaná tvář. Hrdinka populárního seriálu a filmu Sex ve městě se už dávno všemi obdivované Carrie nepodobá. I Sarah Jessica Parker totiž propadla kouzlu plastické chirurgie. Přestože přiznala jen úpravu nosu a odstranění mateřského znamínka, které měla na bradě, má toho za sebou mnohem víc. Podstoupila chirurgické zvětšení poprsí a především pravidelně chodí na botoxové injekce pro vyhlazení plet, což se projevuje na její mimice. Navíc si zakládá na své štíhlé postavě, kterou si udržuje kombinací pravidelného posilování a diet. Cvičením je přímo posedlá. Denně běžně tráví v posilovně dvě hodiny. K tomu pravidelně běhá, drží půsty. Není tedy divu, že je nezdravě vyhublá.
  • Carla Bruni

    Carla Bruni se nebezpečné začíná podobat proslulé "kočičí" ženě Jocelyn Wildenstein.
    Autor: profimedia.cz
    Kamenná tvář, čelo bez jediné vrásky. Navíc "syslíkovsky" vycpané tváře a nepřirozené "kočičí" oči. Injekce s klobásovým jedem a zřejmé plastiky udělaly "monstrum" bez výrazu i z kdysi nejžádanější modelky. Bývalá první dáma Francie, Carla Bruni, se nebezpečně začíná podobat slavné "kočičí" ženě. Ty tam je ona okouzlující kráska s něžným výrazem, která se před šesti lety provdala za Nicolase Sarkozyho. Podle slov předního amerického dermatologa má Carla v sobě tolik botoxu, že vypadá jak "veverka".
  • Meg Ryan

    Meg Ryan
    Autor: profimedia.cz
    Na hvězdu mnoha romantický filmů si pamatujeme hlavně díky mladistvému vzhledu i dívčímu a nezbednému kukuči. Jenže její tvář se změnila z dívčí spíše na umělou. I představitelka hlavních hrdinek v trhácích jako Samotář v Seattlu, Francouzský polibek nebo Láska přes internet se bojí stárnout. Kvůli mladistvému vzhledu podstoupila botoxové injekce rtů a plastickou operaci víček. Tyto zákroky však stále zarputile odmítá.
  • Demi Moore

    Demi Moore už se ani směje.
    Autor: profimedia.cz
    I další hollywoodská kráska vždycky odmítala, že by svému vzhledu pomáhala plastickými operacemi. Hvězda filmů Striptýy a Duch tvrdí, že za svůj mladistvý obličej vděčí józe, kickboxu a kůrám z pijavic. Jenže její zkamenělý obličej vypovídá o něčem jiném. "Myslím, že podstoupila minilift, modelování břicha, má i prsní implantáty, také oční víčka má vylepšená, samozřejmě používala i botox, kolagen a hyaluronovou kyselinu," prohlásil estetický chirurg Werner Mang.
  • Renée Zellweger

    Herečce se změnily rysy v obličeji.
    Autor: Reuters
    Svůdná Bridget Jones je minulostí. Herečka, která se v pondělí v Los Angeles objevila na  Elle Women in Hollywood Awards po boku svého přítele Doyla Bramhalla, byla k nepoznání. Vystouplé lícní kosti, tvář postrádající mimiku. Fanoušci milovanou hvězdu ani nemohli poznat. Stala se z ní tuctová vyzáblá žena s kameným obličejem, jejíž okouzlující úsměv je ty tam.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse ke článku
.