Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jennifer Lawrence je nejvíc sexy ženou roku! Souhlasíte?

2. května 2014 | 10:00

Krásná a talentovaná herečka Jennifer Lawrence je důkazem, že smysl pro humor, inteligence a osobitost je pro muže nejpřitažlivější. Proto si ji také zvolili za nejvíce sexy ženu světa pro tento rok. A jak se líbí vám?

Jennifer Lawrence (23) se krok po kroku dostává mezi nejtalentovanější a nejvlivnější ženy světa. Za svou poměrně krátkou hereckou kariéru již získala mnoho prestižních ocenění, včetně dvou Zlatých glóbů a dokonce i Oscara za hlavní roli. 

Jennifer je hvězda

Přestože je ostříhaná na krátko a z šatů se jí nikdy nedmou obrovská ňadra, je podle čtenářů pánského magazínu FHM nejvíce sexy slavnou ženou roku právě Jennifer. A koho nechala za sebou?

Top 10

Na druhé příčce se umístila vnadná herečka Michelle Keegan a třetí místo udělili pánští čtenáři zpěvačce Rihanně. Pomyslnou bramborovou medaili získala britská modelka Emily Ratajkowski, která s oblibou vystavuje na odiv svůj bujný dekolt. První pětku uzavírá herečka Kaley Cuoco, kterou britové milují především jako Penny ze seriálu Teorie velkého třesku. 

Do top desítky se také dostala těhotná herečka Mila Kunis, exotická zpěvačka Beyoncé, dvaadvacetiletá modelka Lucy Mecklenburgh, zpěvačka Nicole Scherzinger a oblíbená herečka Scarlett Johansson.

A kdo je podle vás nejvíce sexy ženou světa?