Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Nemravná sestřenice Kate Middleton: Ukázala vše, i bradavky!

20. února 2014 | 13:00

Černá ovce aristokratické rodiny opět nezklamala. V šatech připomínajících potrhanou pavučinu šokovala Katrina Darling (24) diváky londýnského Fashion weeku, když se na molu objevila téměř nahá.

Mladá striptérka a tanečnice, která je vzdálenou příbuznou britské vévodkyně z Cambridge a rodině Middletonových dělá pořád ostudu, zatím s modelingem příliš zkušeností nemá. Svoji premiéru ale zvládla na jedničku.

Když se během přehlídky Sorapol na prestižním londýnském Týdnu módy promenovala po molu v modelu, který toho spíš víc odhaloval, než zakrýval, nebyla na její tváři po nějaké známce trémy či nervozity ani stopa.

Čtyřiadvacetiletá Katrina totiž rozhodně není žádná stydlivka. Prezentuje se jako burleskní tanečnice a za slušný honorář je ochotna své tělo odhalit téměř kompletně. Předloni se navíc dostala až na titulku časopisu Playboy.

A Buckinghamský palác šílí! Podle královské rodiny totiž kráska svými erotickými čísly, s nimiž vystupuje po klubech, skandály a obnaženými fotografiemi, znevažuje její serióznost.

V průsvitném outfitu se Katrina odvážně promenovala po přehlídkovém molu.
Autor: profimedia.cz