Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úplně nazí všem na očích! Tyhle celebrity se rády svlékají

  • 16. ledna 2014 | 07:00

    Za své obnažené tělo se nestydí. Spíše naopak! Někteří slavní si totiž to, že se mohou před co největším počtem lidí ukázat bez šatů i prádla, skutečně užívají.

  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: reprofoto INT
    Tahle šestadvacetiletá čokoládová kráska z Barbadosu rozhodně nedostatkem sebevědomí netrpí. Nahá se objevila už na několika titulních stránkách prestižních magazínů. Vždycky tomu ale tak nebylo. V mládí totiž trpěla obrovskými komplexy méněcenosti. A jak s nimi bojovala? Poměrně neobvykle!

    "Čím víc jsem trávila volného času nahá, tím pohodlněji jsem se ve vlastní kůži cítila. Zkrátka jsem se musela postavit svému strachu," prozradila v minulosti v jednom z rozhovorů. Právě díky nahotě se prý z vystrašeného děvčátka stala jednou z neslavnějších zpěvaček.

  • Lindsay Lohan

    Lindsay Lohan
    Autor: reprofoto INT
    To americká hvězdička neměla se studem problémy nikdy. Odhalit se pro ni před objektivem fotoaparátu či ve filmu není žádný problém. Že by ladnými křivkami maskovala nedostatek hereckého talentu?

    "Stud ten pro mě není, mám raději nahé dovádění," prohlásila loni při natáčení snímku The Canyons. V něm Lindsay hraje prostopášnici Taru, které není cizí ani nahota, ani sex, ani drogy.

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: reprofoto INT
    Slavná provokatérka už nahotu zřejmě vnímá jako něco naprosto přirozeného. Zatímco před pár lety totiž šokovala nanejvýš bizarními kostýmy, dnes se vysvléká jak na běžícím páse.

    Kontroverzní zpěvačka se v poslední době ukázala v Evině rouše hned několikrát. Nejdřív fanoušky šokovala na koncertu poté, co odhodila svůj kostým a na pódiu stála úplně nahá. A bez šatů si také zapózovala hned na několika titulkách prestižních světových časopisů, jako je QO, V magazine či Candy.

  • Alexander Skarsgard

    Alexander Skarsgard
    Autor: reprofoto INT
    A s nahotou nemá problém ani tenhle pohledný stockholmský rodák. Nahého ho můžete vidět třeba v upírském seriálu kanálu HBO s názvem True Blood: Pravá krev. A je na co se dívat.

    Milovat nahotu ho prý naučili jeho rodiče. "Myslím, že mi bylo čtrnáct let, když jsem viděl svého otce poprvé v kalhotách. Když nebyl v divadle, tak byl doma a vařil či něco kutil. Vždycky úplně nahý," prozradil Alexander.

  • Miley Cyrus

    Miley Cyrus
    Autor: reprofoto INT
    Roztomilá a nevinná Hannah Montana se změnila k nepoznání. V cestě za svým cílem stát se nejpopulárnější zpěvačkou, se nezastaví před ničím. Její účet na Twitteru patří mezi nejsledovanější, protože se tam vystavuje skoro nahá.

    A nahá se objevuje i ve svých videoklipech. "Pro mě nahota nikdy nebyla něco, o co bych měla zakopnout. Nevidím to stejným způsobem, jako to vidí všichni lidé. Radši bych byla nahá, než brečela před lidmi. Protože to ukazuje slabost a zranitelnost!“, prohlásila v rozhovoru s VEVO.

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson
    Autor: reprofoto INT
    Slavná sexbomba neměla s nahotou problém v minulosti, a nemá ho ani teď. Bývalá "záchranářka" z amerického seriálu Pobřežní hlídka si v roce 2011 zapózovala v Evině rouše v lednovém vydání světoznámého pánského časopisu Playboy. Šek, který následně obdržela, věnovala organizaci Waves 4 Water, která zajišťuje vodní filtry pro obyvatele různých zemí, kteří nemají přístup k pitné vodě, např. v Indonésii či na Haiti.
  • Beyoncé

    Beyoncé
    Autor: reprofoto INT
    Před deseti lety prohlásila, že by se nikdy nenechala nafotit nahá. V té době dokonce odmítla nabídku slavného fotografa celebrit Davida LaChapellea, který ji chtěl nafotit nahou zalitou do medu.

    Loni v létě se ale na titulce i uvnitř módního magazínu Flaunt, kterému talentovaná zpěvačka poskytla rozhovor, objevily dva roky staré snímky, na kterých pózuje "zahalená" jen do třpytek.

    Sexy fotka se měla stát součástí jejího alba Year of 4, ale nakonec byly použity jiné snímky.

  • Channing Tatum

    Channing Tatum
    Autor: reprofoto INT
    Herec Channing Tatum má k nahotě blízký vztah. Kariéru totiž začínal jako model a striptér v několika klubech na Floridě. Zkušenosti z této části života pak převedl i do scénáře k filmu Bez kalhot.

    Jeho manželka Jenna Dewan nedávno prozradila, že pohledný svalovec má dodnes problém udržet si kalhoty na těle. "Shodí se sebe všechno hned u vchodových dveří. Není to nic špatného, vím, ale nakonec v noci musím jít a ty jeho věci tam posbírat," svěřila se v interview pro Ellen DeGeneres.

  • Eliška Balzerová

    Eliška Balzerová
    Autor: reprofoto INT
    To nejlepší na konec! V šedesáti letech se v Evině rouše před fotografa postavila i populární česká herečka. Nafotit nahá se nechala kvůli Vejdělkově filmu Ženy v pokušení, v němž ztvárnila hlavní roli. Vkusné a decentní snímky pořídil fotograf Reflexu Roman Černý.

    "Přečetla jsem si ten scénář, moc se mi líbil, ale ty nahé fotky byly součástí té role. Takže pokud jsem to chtěla hrát, musela jsem se svléknout," vysvětlila herečka peripetie, které jí dohnaly nahou před objektiv.

    Sama Eliška Balzerová se svlékla za svou kariéru jen párkrát. Nahá si zahrála ve filmu Karla Kachyni Zlatí úhoři a v inscenaci Jiřího Adamce s názvem Ale je ženatý.

Klíčová slova:  vip, nazí, nahý, nahá
Diskuse ke článku
.