Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nahá Miley Cyrus se válí v posteli hned se dvěma muži!

6. února 2014 | 13:15

Černobílá fotka, bílé povlečení, romanticky rozespalá Miley s novým účesem. Všechno vypadá jako snová idylka. S tou drobnou chybkou, že Miley dělají společnost hned dva mladíci a že jí kouká prso.

Čekali byste od rozjeté Hannah Montana něco jiného? Třeba méně šokujícího a méně volajícího o pozornost? My už vlastně také ne. Poté, co si zapálila jointa na předávání cen, houpala se nahá na demoliční kouli a masturbovala ve videoklipu, jsme si říkali, jak asi tohle překoná.

A Miley nezklamala. Před pár hodinami totiž zveřejnila na svém twitterovém účtě fotku, na které se v peřinách tulí ke dvěma mužům a vypadá víc než spokojeně.

Miley Cyrus
Autor: twitter.com
Svůj ikonický vyplazený jazyk tentokrát vyměnila za provokativně skousnutý spodní ret a chlapecké číro si nechala narůst na slušivé mikádo. Křehkost ale samozřejmě musí narušit alespoň odhalené ňadro, jinak by to zřejmě nebyla Miley. Alespoň že bradavku si cudně zakryla červenou hvězdičkou.

Série fotek nahé Miley v posteli byla vytvořena pro zahraniční magazín W. Jsme tedy opravdu zvědaví, co si pro nás Miley vymyslí ve svém dalším videoklipu!

Miley Cyrus
Autor: twitter.com

Autor: brig