Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kim dostala ultimátum: Buď plastiky nebo svatba!

21. listopadu 2013 | 11:30

Je veřejným tajemstvím, že sexy brunetka Kim Kardashian nebyla vždy tak dokonalá, jako dnes. Kus zásluh na tom nesou také zkušené ruce plastického chirurga. Všeho moc ale škodí a Kanye Westovi už došla trpělivost.

Kim (33) se poprvé vydala na sál plastické chirurgie v roce 2006 a od té doby je vděčnou "zákaznicí". I když by spousta žen dala svoji pravou ledvinu za to, aby vypadaly jako ona před zákroky, slavné televizní hvězdě to nestačilo.

Co má tedy za sebou? Údajně operaci nosu, lícní implantáty a úpravu rtů. Nnadšeně se vrhla také na krevní injekce do obličeje, botox a lifting. Jenomže jejímu nastávajícímu Kanye Westovi už její posedlost začala lézt na nervy. A když se minulý týden rozšířila informace, že Kim byla viděna se svojí matkou a manažerkou v jedné osobě, na klinice specializující se na zkrášlující procedury, Kanye konečně vypěnil.

Kim před a po - rozdíl je vidět na první pohled
Autor: profimedia.cz

Jak se záhy ukázalo, byla Kimina matka Kris pouhou zástěrkou pro Kanyeho i média. Tím pravým důvodem proč dámy kliniku navštívily, byla touha Kim, nechat si odsát tuk z bříška a ještě jednou poupravit vzhled svého nosu, aby byla na svou letní svatbu prostě perfektní.

Lež jako věž

Sexy brunetka podstoupí cokoliv kvůli kráse
Autor: profimedia.cz
Zákrok si tedy plánovala na březen, kdy bude Kanye pracovně v paříži, aby se do jeho návratu stihla zahojit a on nic nepoznal. Lhát láscě svého života ještě před svatbou? Pro Kim evidentně žádný problém.

Když se tedy Kanye o celé akci dozvěděl, došla mu trpělivost a rozhodl se rázně zakročit. Plastikami posedlá Kim tak dostala jasnou a srozumitelnou výhružku - pokud podstoupí ještě jediný zákrok, může počítat s tím, že Kanye svatbu zruší.

Může se to zdát, jako přehnaná reakce, pravdou ale je, že Kanye má o Kim zřejmě prostě jen strach. V roce 2007 mu totiž zemřela matka právě během liposukce.

Co myslíte vy? Má Kanye právo vyhrožovat Kim zrušením svatby? Hlasujte v naší anketě.

Souhlasíte s Kanyeovým ultimátem?
94,4%
5,6%
Děkujeme za Váš hlas!
576 hlasů
34 hlasů

Autor: brig