Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svatba která bude stát jmění: Kim Kardashian se potřetí zasnoubila!

Nejdřív dítě, potom svatba. Kim Kardashian se konečně zasnoubila!
23. října 2013 | 14:00

Hvězda reality show Kim Kardashian (33) se konečně dočkala. V den jejích 33 narozenin a čtyři měsíce po narození dcery, ji její partner hiphoper Kanye West (36) požádal o ruku. A pronajal si k tomu celý baseballový stadion!

Tajnůstkářský West se objevil po boku Kim Kardashian na Hollywood Film Awards v Berverly Hills. Odtud ale brzy zamířili do San Francisca, aniž by Kim vůbec věděla co ji tam čeká.

Nejlepšími přáteli ženy jsou diamanty!

Kim Kardashian po boku snoubence Kanye Westa.
Autor: profimedia.cz
Po příjezdu zpěvák poklekl na hřišti baseballového stadionu a požádal matku své dcerky o ruku.A to před zraky celé rodiny, hromady přátel a 50 členného symfonického orchestru. Kulisy a rekvizity mu k tomu dělaly několika metrová světelná tabule s nápisem "Veeezmeš si měěě?" a zásnubní prsten s patnácti karátovým diamantem.

Sdílená radost - dvojnásobná radost

Jako dvě hrdličky...
Autor: Profimedia.cz
Málokterá žena by takové žádosti o ruku odolala a Kim nebyla výjimkou. Její twitterový i instagramový účet se brzy zaplnili nadšenými výkřiky a fotkami ze zásnubního večírku. Vypadá to, jako by Kim Kardashian zapomínala, že zasnoubit se není tak těžké, jako v manželství vydržet.

Třikrát a dost?

Vnadná kráska se totiž bude vdávat už potřetí. Poprvé si vzala ve svých 19 letech hudebního producenta Damona Thomase, se kterým se po pár letech rozvedla. Druhé manželství s basketbalovou hvězdou Krisem Humphries trvalo dokonce pouhých 72 dnů! Nezbývá než přát Kim, aby v jejím případě platilo okřídlené přísloví: "Do třetice všeho dobrého!". A s Westem byla šťastná až do konce života.

Tímto prstenem se Kim právem chlubí na sociálních sítích.
Autor: instagram.com

Autor: brig