Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Raději mlč! Ostudné výroky celebrit, které neměl nikdo slyšet

Některé celebrity by se měly nejdřív pořádně zamyslet, než něco vypustí z úst
5. listopadu 2013 | 14:15

Myslíte si, že ženy mají mít volební právo a dokázali byste na mapě najít Japonsko? Některé celebrity s tím, jak se zdá, mají pořádné problémy. Mlčeti prý znamená zlato, no u těchto výroků to platí dvojnásob!

Každému z nás se občas podaří nějaké to slovní faux pas. Jenomže když jste celosvětovou VIP, měli byste si prostě dávat větší pozor. Hlavně z toho důvodu, že vaše hloupost za okamžik obletí celý svět.

A utahovat si z vás budou ještě mnoho let poté, co jste si pustili pusu na špacír. Které celebrity by měli nejdřív myslet, než začnou mluvit?

Britney Spears (zpěvačka)

Britney Spears
Autor: profimedia.cz
"Nikdy jsem neměla chuť jet na turné do Japonska. Důvod je jednoduchý - nesnáším ryby a slyšela jsem, že oni je, tam v Africe, jedí prakticky pořád."

Nebo: "Ráda létám někam přes oceán. Třeba do Kanady."

Ano, už tomu pár let bude, co Britney odešla ze základní školy. Jsme si ale jistí, že i v USA se učí minimálně základy zeměpisu.

Brooke Hogan (modelka a TV hvězda)

Brooke Hogan
Autor: Profimedia.cz
"Víte co, ja na volení moc nejsem. Přijde mi vlastně trošku šílené, že máme ženy na vysokých vládních pozicích, protože si myslím, že se každý den musíme vyrovnávat se záplavou emocí, menopauzou a PMS a takovými věcmi. Já jsem třeba tak náladová, že si nedokážu představit, že bych vedla nějakou zemi, protože bych třeba jeden den celý probrečela a druhý den zase na všechny ječela, chápete?"

Takto odpověděla Brooke Hogan na otázku "Koho budete letos volit?". Upřímně? Ne Brook, nechápeme.

Jackie Chan (herec)

Jackie Chan
Autor: EPA, ČTK, Reuters
"Nejsem si jistý, jestli je svoboda dobrá věc nebo špatná. Vlastně jsem si skoro jistý, že my, Číňané musíme být ovládáni. Když budeme mít svobodu, budeme dělat co se nám zachce."

Tímto anti-demokratickým výrokem na adresu své rodné země, šokoval slavný herec akčních filmů celý svět. Nestává se často, že by celebrita svým krajanům upřela základní lidská práva a v podstatě z nich udělala domácí mazlíčky, kteří mají poslouchat jasně dané povely.

Justin Bieber (zpěvák)

Justin Bieber
Autor: profimedia.cz

"Bylo to pro mě vážně inspirující. Anna byla skvělá holka! Doufám, že by byla "belieber".

Takovýto zápis do knihy hostů si Justin neodpustil v holandském muzeu Anny Frankové. Slůvkem "belieber" se přitom neoznačuje nikdo jiný než fanoušci samolibého zpěváka.

David Beckham (fotbalista)

David Beckham
Autor: Profimedia.cz

"Rozhodně chceme Brooklyna pokřtít! Jen si ještě nejsem jistý v rámci jakého náboženství."

No, ještě že se s Victorí nakonec domluvili. Jak dlouho jim to asi trvalo?

Znáte také výroky, které nikdy neměly spatřit světlo světa? Podělte se o ně s námi v diskuzi, rádi si je přečteme!

Autor: brig