Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy idoly současnosti: Pitt i Banderas jsou out, ženy chtějí tyhle fešáky!

  • Sexy muži
    3. září 2013 | 06:00

    Ať nám Brad Pitt, George Clooney i Antonio Banderas odpustí, ale jejich čas už vypršel. Trochu se nám zakulatili, zešedivěli nebo nás na smrt vyděsili v reklamě na žvýkačky. Kteří krasavci nám tedy "dospěli" a jsou teď v nejlepší formě?

  • Robbie Williams (39)

    Robbie Williams se za složení písně dočkal od své dcerky zvratků
    Autor: profimedia.cz
    Netvrdíme, že Robbie je prototyp prince Krasoně, ale z dokonalých krasavců jsme přestali omdlévat už dávno. Zato pan Williams má čím zaujmout. A přestože ho po očku sledujeme už dobrých 20 let, ještě se nám neomrzel. Málokdo dokáže z pódia ovládat stotisícový dav s takovou lehkostí a šarmem jako Robbie Williams. Pokud jste se nestihli přesvědčit v červenci ve Vídni, můžete jen litovat. Dobře se poslouchá, a když vydá nový klip, vždy stojí za to, protože Robbie má výborné nápady a smysl pro sebeironii.

    "Kdysi jsem vůbec nedokázal mluvit o vážných věcech bez ironie. Vždycky jsem se bál, že se mi někdo vysměje." Robbieho Williamse totiž navzdory megaúspěchu, stovkám milenek a vydělaným milionům sužovaly pochybnosti a chybělo mu životní uspokojení, jaké mu ani vydatný náhodný sex, ani sláva nedokázaly dát. Léčil se z alkoholismu, závislosti na lécích, dokonce i na energetických nápojích, trpěl hlubokými depresemi, pokoušela se o něj obezita a k tomu všemu vykouřil 60 cigaret denně. Sám přiznává, že drogy a léky bral v takových kvantech, že byl nejednou jen krok od smrti. Před definitivním pádem do propasti se naštěstí stihl vzpamatovat. I zásluhou osudové ženy, jak jinak.

    Milovník Williams
    Byl zasnoubený s Nicole Appleton, zpěvačkou ze skupiny All Saints. Střihl si krátké románky s Nicole Kidman i s Kylie Minogue. Mezitím se v jeho postelích střídal nekonečný zástup modelek, fanynek a krásek beze jména. Světlo na konci tunelu se objevilo, když se před 7 lety přestěhoval do Los Angeles a poznal herečku Aydu Field. Kvůli ní přestal kouřit, abstinuje a tak celkově se dal do pořádku. Před třemi lety se vzali a jejich společná dcera Theodora Rose oslaví v září první narozeniny. Robbie je dnes pyšný táta, muž, který miluje jen jednu ženu. A je spokojený se sebou a svým životem.

    P.S.
    Robbie Williams je nadšený fotbalový fanoušek a docela dobrý amatérský hráč. Pořádá charitativní zápasy hvězd, podporuje mladé talenty z chudých rodin. Kromě toho je zanícený ufolog a fascinují ho paranormální jevy. Pro BBC Radio 4 připravil o záhadách řadu dokumentů a tvrdí, že sám UFO třikrát viděl.

  • Bradley Cooper (38)

    Podle MTV líbá nejlépe Bradley Cooper
    Autor: ČTK
    Tak do těhle modrých očí bychom se mohly dívat donekonečna. Bradley Cooper vstoupil do světa velkého filmu už jako zralý muž. Pokud je vám divné, že si ho z dřívějších dob nevybavíte, tak je to proto, že Bradley se věnoval zejména divadlu, k televizi či filmu odbíhal jen příležitostně. Má na kontě skvělé role v prestižních newyorských divadlech a body k dobru za práci s dětmi - o víkendech vedl divadelní kurzy pro malé herce. I dobrodružná krev v tom pěkném těle pulzuje. Bavilo ho sjíždět divoké řeky, brázdit oceán, slézat kopce, skály i ledopády.

    Pro kanál Discovery Channel moderoval cestovatelský dobrodružný seriál Treks in the Wild World. Osudová přitažlivost filmové kamery se však nedala dlouho ignorovat. Od epizodních rolí se dostával k vedlejším a větším a dnes si může s přehledem vybírat ty hlavní. I s honoráři se to zlepšuje. Pro srovnání, za hit Pařba ve Vegas inkasoval 600 tisíc dolarů. Za druhé pokračování již 5 milionů a za připravovanou trojku - trojnásobek. Kromě opileckých komedií mu svědčí i ty romantické (Na sv. Valentýna nebo Až tak moc tě nežere jsme si nenechaly ujít, viďte), ale nejvíce se nám srdce rozbuší při jeho náročnějších rolích. Například v Terapii láskou nebo ve filmu Limitless. Letos se do kin dostanou Bradlyho další čtyři filmy, tak vyleštěte brýle.

    Milovník Bradley
    Stihl jedno krátké manželství s herečkou Jennifer Esposito před šesti lety. Neodolalo mu několik filmových partnerek - hlavně Renée Zellweger a Zoe Soldano. Šeptalo se i o dalších dvou Jenniferkách - Lopez a Aniston, k nim však už přiřadili kdekoho, krk na to tedy nedáváme. Momentálně je Bradley Cooper nezadaný a na předávání Oscarů přišel - s mámou. Tenkrát si jedna naše kamarádka posteskla, že je tu další hříšně krásný gay. Doufáme, že se mýlí.

    P.S.
    Pokud jsme vás na Bradleyho stále nenalákaly na sto procent, přidáváme toto: rád, často a skvěle vaří, protože kromě herectví se v začátcích živil i jako kuchař. Po několika divokých večírcích se před deseti lety rozhodl abstinovat a dnes je čistý jako Kristovo oko. A sladké nesmysly dokáže do ucha šeptat i neodolatelnou plynulou francouzštinou.

  • Daniel Craig (45)

    Daniel Craig jako agent 007
    Autor: Youtube.com
    Také jsme netušili, kde se nejmladší a jediný blond Bond předtím ukrýval, ale už víme, že se zašíval v divadle a užíval si relativní svobodu a anonymitu. Ta mu totiž dnes chybí nejvíc. Těžko se smiřuje s tím, že každý na ulici má mobil s fotoaparátem a připojením na net, a tak se jeden slušný člověk ani nemůže normálně neslušně opít a povyrazit si. Tedy ne že by to i každý den dělal, kdyby mohl, ale on stejně nemůže. Daniel Craig má za sebou úctyhodnou divadelní kariéru na domácích britských scénách, kde začínal odmala díky mámě učitelce, která ho k umění a divadlu nenuceně vedla. Už jako teenager hrál velké Shakespearovy postavy, a tak byl výběr profese zcela přirozený. Postupně dostával příležitost i v televizi a ve filmu.

    Tou největší byla výzva převzít štafetu v další sérii snímků o Jamesi Bondovi. Ačkoliv to nebyla jeho hollywoodská premiéra, byl to průlom, který mu přinesl dobré role, velké peníze a obrovskou slávu. Daniel byl však chlap ve zralém věku a nijak extra to s ním nezamávalo. Naopak, od Hollywoodu se drží stranou, hysterii médií a zájem žen přijímá s klidem agenta Jejího Veličenstva. A přestože se v takových situacích většina jeho kolegů rozvádí a hýří jedna radost, Daniel se usadil a spokojeně si vrní v domácích pantoflích u krbu ve svém londýnském domě nebo v exkluzivním newyorském apartmá.

  • Matthew McConaughey (43)

    Matthew McConaughey na procházce po pláži s dětma Levi (2) a Vida (1)
    Autor: Profimedia.cz
    Neříkejte, že princové vymřeli. Oni se jen přestěhovali do hollywoodských studií. Možná nemají tituly, zato jsou pohádkově bohatí, oddaní, milující a navíc nebezpečně přitažliví. Matthew McConaughey je dalším ze série šťastně ženatých pečlivých tatínků, kteří žijí spokojeným monogamní životem, inkasují milionové částky za film a k tomu jsou neskutečně sexy. Když jsme spatřil McConaugheyho poprvé ve filmu Čas zabíjet jako mladého právníka plného ideálů, ještě dlouho se nám zdály krásné a žhavé sny. Kombinace vizuálu a talentu ve fabrice na sny zarezonovala, ale později se nám na dost dlouhou dobu zasekl v romantických komediích, sice příjemných, ale na jedno kopyto. Sám vytušil, že na to je ho trochu škoda, a počkal si na výzvy.

    "Měl jsem rád ty filmy, byla to taková moje herecká jistota. Úkoly, na které jsem se nemusel nijak zvlášť připravovat a ponořovat do hloubky. Ale dospěl jsem, stal jsem se otcem a chtěl jsem dělat filmy, které mě prověří jako herce a posunou dál. Takže jsem hodně scénářů odmítal, věnoval se rodině a čekal. A dobré úlohy přišly. Najednou jsem měl nabídky na šest skvělých filmů." McConnaughey si v posledních letech zahrál v nezávislých produkcích i u renomovaných režisérů, ztvárnil sériového vraha, detektiva, majitele striptýzového klubu i podivína, který žije v koruně stromu na ostrově uprostřed řeky. Kvůli poslednímu zmíněnému filmu Mud zhubl přes 20 kilo a chodil po světě jako kostra, člověk na prahu smrti. Dnes však opět pěkně papá, nabírá hmotu a rýsuje cihličky na břiše.

    Milovník Matthew
    Chodil s herečkami Ashley Judd, Sandrou Bullock, s Patricií Arquette, Penélope Cruz a prý i s Janette Jackson. V roce 2006 poznal "svou životní lásku", brazilskou modelku Camillu Alves, která je dnes jeho manželkou a matkou tří společných dětí - synovi Levovi má 5 let, dceři Vida 3 a nejmladší Livingstone dovrší v prosinci rok. Velká šťastná rodina.

    P.S.
    I ty romantické komedie se stále dají, ale kdybyste měli chuť se trochu bát, podívejte se Matthewa v thrilleru Killer Joe. Slibně zní i komedie Bernie a docela se těšíme na Vlkodlaka z Wallstreet, kde zazářil i s Leonardem DiCapriem. Určitě dáme přednost původnímu znění - Conaughey má totiž ještě i neskutečně sexy hluboký hlas.

  • Hugh Jackman (45)

    Herec Hugh Jackman běhal ve vlnách a užíval si to jako malé dítě
    Autor: Profimedia.cz
    Rozený Australan začínal jako muzikálový herec a právě díky famózním výkonům na scénách v Melbourne, Sydney a Londýně si ho všimli producenti série sci-fi akčňáků X-men. Úlohu mutanta se zvláštními schopnostmi dostal náhodou a na poslední chvíli, ale pro velký úspěch si ji zopakoval už šestkrát. Přiznáváme, že jsme si ji i šestkrát nechali ujít. Nás Hugh Jackman okouzlil mnohem více jako kultivovaný Leopold, džentlmen z minulosti, jako milenec a ochránce Nicole Kidman v dramatu Austrálie a také jako geniální iluzionista ve filmu Dokonalý trik.

    I postavu Jeana Valjeana bychom mu připsali k dobru, kdyby to celé nebylo tak patetické a hollywoodsky hysterické. No nic. V každém případě umí Hugh Jackman nejen hrát, ale i výborně zpívá a dobře se na něj dívá. Brzy chystá další dva filmy o X-men mutantech, ale my se na něj raději podíváme v netypické komedii plné hvězd Movie 43.

    Aby mu nenarostly ty podivné kotlety a drápy jako Wolverinovi (tak se jmenuje jeho postava) i ve skutečnosti, udržuje harmonii účinkováním v divadle a muzikálech. Na Broadwayi měl donedávna vlastní šou se svými největšími muzikálové hity. Jackman je i velký filantrop - podporuje několik nadací, je tváří několika kampaní proti světové chudobě a na ochranu životního prostředí. Na konkrétní charitativní projekty věnuje pravidelně šestimístné částky.

    Milovník Hugh
    Možná vás překvapíme, ale Hugh Jackman je již 17 let ženatý s toutéž ženou. S australskou herečkou, o 13 let starší Deborrou-Lee Fourness, se seznámil při natáčení australského televizního seriálu Correll - své první herecké práci. A dodnes žijí spolu spokojeně a šťastně. Po dvou potratech se smířili s tím, že nebudou mít vlastní biologické děti. Později si pár adoptoval syna Oscara (13) a dceru Avu (8).

    P.S.
    Kdyby Hugh nebyl hercem, chtěl být novinářem. Ale docela dobře by se uživil i jako sportovec. Jako student hrál v ragbyovém a kriketovém mužstvu, závodil ve skoku do výšky a byl členem plaveckého týmu. Aktivně sportuje i dnes - běhá, plave, posiluje a cvičí jógu. Je nadšeným fanouškem australského národního rugbyového týmu. Podporuje několik fotbalových klubů v USA a občas si pro zábavu a show odskočí do wrestlerského ringu.

Autor: Adriana Forgáčová/Madam Eva, lena
Klíčová slova:  sexy muži
Diskuse ke článku
.