Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uuááá! To jsem já, taťka Elton John

23. února 2011 | 13:49

To je radosti! Celebrity se rády chlubí vytouženými dětmi. Zpěvák Elton John (64) si užívá roli tatínka s malým synem Zacharym (2 měsíce). Zpěvačka Celine Dion je matkou dvojčat Nelsona a Eddyho (6 měsíců) na plný úvazek a herečka Nicole Kidman se v americké talkshow pochlubila snímkem dcer Sunday Rose (2) a Faith (2 měsíce).

Elton John se synem Zacharym

Je celý já, podívejte se
Autor: Profimedia.cz

Na otcovství není nikdy pozdě. To potvrzuje zpěvák Elton John, kterému náhradní matka porodila minulý rok na Štědrý den syna Zacharyho. O syna se stará spolu se svým partnerem Davidem Furnishem. Pár byl vyfocený na dovolené na Havaji, kde legendární umělec odehraje i dva koncerty.

I když sir Elton John vydělává miliony, chce svého syna vychovat ve skromnosti, aby si uvědomil pravé životní hodnoty. "Vím, že to bude těžké s mým životem, ale chceme ho vychovat a připravit na úplně normální život, aby si uvědomil ty pravé hodnoty," řekl nedávno v jednom rozhovoru známý zpěvák.

Celine Dion - matka na plný úvazek

Celine je pečlivou matkou
Autor: Profimedia.cz

Zpěvačka Celine Dion (42) loňského roku v říjnu porodila dvojčata. Ze synů Nelsona a Eddyho má velkou radost, i když její starost o ně někdy dost náročná. Celý zpěvaččin život se nyní točí jen kolem dvojčat a jejího staršího syna Rene-Charlese. Všechny tři děti má s manželem Renem Angelilem.

Péče o potomky je někdy pořádná fuška, jak zpěvačka svěřila v rozhovoru pro francouzský magazín GALA. Přiznala také, že mívá výkyvy nálad. „V jednu chvíli jsem strašně šťastná, v jinou se z ničeho nic rozbrečím. Když jsem se vrátila z porodnice, měla jsem opravdu zvláštní nálady. Máma mi ale říkala, že je to úplně normální. Je to o tom, že po porodu matka opravdu potřebuje emoční podporu,“ řekla Dion, ale dodala: „Měním plenky a kojím a to je něco, v čem mě nikdo nemůže zastoupit. Jsem z toho unavená, ale je to velmi naplňující.“

Nicole Kidman se pochlubila dcerami v televizi

Nicole se v televizi Channel 9 pochlubila fotkou dcer Sunday Rose a Faith
Autor: Profimedia.cz

Herečce Nicole Kidman (43) a jejímu manželovi, country zpěvákovi Keithu Urbanovi (43) nedávno do rodiny přibyla dcera Faith, kterou jim porodila náhradní matka. Holčička se narodila 28. prosince v nemocnici v Nashville v americkém státě Tennessee. Pár už má dvouletou dceru Sunday Rose, kterou porodila sama Kidman.

Ta své nečekané početí připisovala plavání v malém australském městečku Kununurra v době natáčení velkofilmu Austrálie. Kromě ní v té době otěhotnělo šest dalších žen poté, co si tu zašly zaplavat.

Autor: gam, Klena