Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kuchařová: Raději v kožichu a kůži, než jít nahá!

20. prosince 2010 | 12:19

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (22) s ochránci zvířat rozhodně basu nedrží. Nedávno se stala tváří luxusní kolekce návrhářky Ivany Mentlové, která své modely šije z pravé kůže a kožešin.

Jedno z hlavních hesel organizace PETA, která patří k nejhlasitějším zastáncům práv zvířat na světě, zní: Raději chodit nahá, než nosit kožešiny. A na důkaz se několik světových celebrit nechalo v rouše Evině nafotit. Tohle se ovšem netýká nejkrásnější ženy světa z roku 2006 Táni Kuchařová.

"Nemám problém nosit kožené modely nebo kožichy. Cítím se v nich skvěle a hodí se na jakoukoliv příležitost. Ale na druhou stranu chápu, že to někomu vadí," netají se Kuchařová, která propaguje podzimní a zimní kolekci modelů od Ivany Mentlové.

"Ivana tvoří úžasnou nadčasovou módu. V jejích modelech se cítím opravdu skvěle. Výsledkem je totiž vždy výjimečný osobitý look," dodává kráska, která se v modelech Mentlové pravidelně objevuje na akcích.

Táňa v těchto leopardích šatech pokřtila svůj kalendář pro rok 2011
Autor: Matúš Tóth

"Taťána je profesionál každým coulem, velmi tvárná, každému mému modelu vdechne jedinečné kouzlo," chválí Táňu návrhářka, jež se nechala inspirovat pop-rockovou scénou 70. a 80. let , kde dominují kožešinové vesty z argentinské lišky, norka a jehnětiny.

Předchozí kampaně propagovala třeba moderátorka Romana Jákl Vítová nebo zpěvačka Martina Pártlová.

Autor: Markéta Reinischová, Kjos