Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotná Eva Decastelo čeká opět kluka!

12. listopadu 2010 | 17:46

Moderátorka Eva Decastelo (31) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a očekává narození druhého potomka. A jak to vypadá, zase kluka. K ročnímu synovi Michaelovi se za pět měsíců narodí bratříček. O to jaké jméno dostane, prý po večerech vedou s manželem Reném vášnivé diskuze.

"Vypadá to, že to bude zase chlapeček. Myslíme si to já i manžel. Navíc můj Renda sám říká, že umí jen kluky a pokud by se narodila holčička, asi by mě poslal na genetické testy," směje se Decastelo. "Michálek má pět bratránků a jedinou sestřenici. Já bych na tu holčičku fakt nevsázela," usmívá se.

"Na posledním ultrazvuku bohužel mimčo nic neukázalo, mezi nohama mělo pupeční šňůru. Nedalo se poznat, zda to je holčička nebo chlapeček. A předpokládám, že to, co pan doktor říkal, že je pupeční šňůra, nebylo nic jiného. To bychom zřejmě měli doma pořádného borce," prozrazuje se smíchem.

Dětské oblečky nakupovala s Marešem

Výbavičku zatím pořizuje jen v modré a zelené barvě. "Hodně věcí máme po Michálkovi a zbytek opravdu nakupuji v klučičích barvách," prozradila Decastelo v nově otevřeném nákupním centru na Harfě, kde začala s pořizováním výbavičky a nakupovala také pleny pro syna Michálka. Potkala se zde s Leošem Marešem, který zde moderoval zahájení a protože i Leoš má dva syny, společně strávili skoro hodinu v jednom z obchodů v oddělení hraček.

Na půvabné moderátorce těhotenství zatím není skoro vidět. "Cítím se výborně. První tři měsíce to bylo trošku peklíčko. Nebylo mi dobře, měla jsem velké nevolnosti, zvracela jsem. Od čtvrtého měsíce je to úplná pohodička, dokonce mám pocit, že se mi trošinku začalo ztrácet těhotenské bříško," dodává.

Autor: lara, Kšim