Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Eva Decastelo v plavkách: První dovolená se synem!

3. srpna 2010 | 12:22

Moderátorka Eva Decastelo - Aichmajerová (31) marně doufala, že si na dovolené na ostrově Kréta odpočine potažmo i vyspí. Její jedenáctiměsíční syn Michael celý týden řádil, jak černá ruka a Eva byla ráda, když na deset minut usnula na plážovém lehátku.

"Náš Míša je prostě hodně hyperaktivní. Zatímco většina dětí v letadle spí nebo v klidu leží, náš syn neustále brebentil, lezl všem po hlavách nebo se dožadoval pozornosti ostatních cestujících. Naštěstí let trval jen dvě a půl hodiny, představa, že letíme třeba osm hodin, mě děsí," prozradila Blesk.cz Eva, která na Krétu odletěla v hojném počtu. Kromě manžela Reného a malého Míši, letěl manželův syn z prvního manželství Eliáš, Reného sestra se svým synem, Evy maminka a tchyně.

Dovolená v aquaparku

"Vypadali jsme jak Hujerovi, ale na druhou stranu, jsme se ani na chvíli nenudili. Hned vedle našeho hotelu byl aquapark, kde bylo hodně vyžití pro děti, takže jsme tak trávili většinu času," říká Decastelo. "I když byla dovolená náročná a vůbec jsem se nevyspala, letěla bych hned někam. Snad nám to v září vyjde," dodává moderátorka.

Sympatická brunetka má necelý rok po porodu velmi štíhlou postavu. "S váhou jsme na tom stejně jako před otěhotněním, ale jsem strašně povolená. Chce to cvičit, cvičit a nežrat," tvrdí se smíchem Decastelo.

Eva několik dní po dovolené opět naskočila do pracovního kolotoče. Hodně moderuje golfové a jiné společenské akcem a na září se jí rýsuje vlastní pořad v televizi. "Je to tak, ale nemohu o tom ještě mluvit, snad koncem týdne," usmívá se Eva.

Autor: lara