Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Michaela Ochotská ukázala zásnubní prstýnek!

22. října 2010 | 10:50

Michaela Ochotská (25) už myslí na vdavky. Moderátorka je víc než rok šťastně zamilovaná do slovenského podnikatele Adriana Itucha (28). A o tom, že jejich láska kvete, svědčí i diamantový prstýnek na Míšině levém prsteníčku, což znamená jediné. Ochotskou její přítel požádal o ruku!

„Je to prstýnek z lásky, to je jediné co vám k tomu řeknu,“ nevyvrátila zásnuby Ochotská. „I když se s mým přítelem straním veřejných akci, tak jsme spolu už přes rok a jsem moc šťastná,“ dodala blonďatá kráska, které je její Adrian neustále nablízku. Ani při focení moderátorčina kalendáře v Budapešti nemohl chybět. A to platilo i o Míšině zásnubním prstýnku, se kterým se chlubila i před objektivem fotografa Jana Tůmy a ani při focení ho nesundala z prsteníčku.

Ochotská je jedna z mála krásek, kterou nelákají k pořízení snímků do kalendáře exotické destinace. „Myslím si, že fotek s mušlemi a nebo s pózováním na pláži je velká záplava,“ řekla Blesku Ochotská „Budapešť je nádherné město. Byla jsem tam i minulý rok a mám na ni příjemné vzpomínky,“ vysvětlila Blesku Míša proč si zvolila tuto maďarskou metropoli. Ochotská už minulý rok nafotila svůj první kalendář s motivem Prahy. „Část peněz z prodeje bych stejně jako v loňském roce ráda věnovala dětem z dětských domovů,“ prozradila moderátorka.

S Adrianem se Michaela seznámila dosti kuriózní cestou a to na dálnici D1. Během cesty v autě totiž předjel Michaelu vůz právě s Adrianem, ten zřejmě, když uviděl za volantem krásnou blondýnu, tak zpomalil a nechal se zase předjet od ní. A takhle to pokračovalo do té doby, dokud oba dva nezastavili. Ochotské byl Adrian také sympatický, takže se dali na odpočívadle uprostřed dálnice do řeči. Tuto "lovestory" nám potvrdila sama moderátorka.

"Ano, je to pravda, bylo to velmi příjemné setkání, když už jsme se na sebe tak smáli, tak jsme prostě museli oba zastavit a seznámit se," řekla Blesk.cz Michaela Ochotská. Moderátorka zpráv je tak konečně spokojená. S přítelem se nastěhovali do nového domu na Šeberově a plánují společnou budoucnost.

Autor: gam, tuš