Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ochotská ukázala modřiny ze sexu

17. prosince 2009 | 05:00

Moderátorka Michaela Ochotská (24) není v sexu žádná romantička. Na křest svého kalendáře vyrazila v šatech bez rukávů a ruce jí zdobily modřinky a škrábance, které nemohly vzniknout jinak než při postelových hrátkách.

„To je to tak vidět?“ zčervenala Ochotská, když ji na to Blesk upozornil.

Ochotská po románku s hokejistou Martinem Ručinským sama rozhodně není. Nového přítele se jí ale zatím daří tajit. „V Čechách nemám žádné soukromí, a proto s přítelem vždy, když mám volno, jezdíme do zahraničí. Na Nově jsem měla měsíc dovolenou a v Praze mě nikdo nespatřil. S přítelem jsme byli ve wellness hotelu v Rakousku,“ prozradila Blesku. Tamtéž zřejmě stráví i Silvestra.

„Jsem ráda, že na mě nevyšla služba na Vánoce, to pojedu domů k našim. Pak sloužím mezi svátky a na Silvestra zase odjedu. To nás ale bude parta asi patnácti lidí,“ řekla Míša.

Moderátorku před Vánoci čeká ještě jedna oslava, a to 25. narozeniny. „Vloni jsem jako dárek dostala vysněné místo na Nově, letos už předem vlastní kalendář, to jsem zvědavá, co bude příští rok,“ usmívala se na křtu kalendáře, za který podle informací Blesku inkasovala půl milionu, z nichž 100 tisíc věnovala na charitu. „Jsem diplomatka, o penězích mluvit nechci, ale pravda je, že dostávám pohádkové nabídky na focení. Mohla jsem si vybírat mezi třemi možnostmi na kalendář, do toho mě pořád oslovují s nabídkami na focení aktů. Ty ale odmítám, i když mi nabízejí neuvěřitelné částky,“ uzavřela.

Autor: Saša Šeflová