Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Faltýnová se poprvé od porodu svlékla!

5. října 2010 | 15:18

Modelka Petra Faltýnová (32) ukázala osm měsíců po porodu dcery Adrianky své sexy křivky a předvedla, že už nemá nahoře jediné kilo. I když má krásná brunetka výstavní postavu, modelingu se věnuje jen velmi málo.

"Jsem na své váze, kterou jsem měla před těhotenstvím," přiznává Faltýnová, která na rozdíl od většiny matek, kojila jen tři měsíce, takže její poprsí je stále stejně dokonalé. "Neměla jsem mléko. Moje maminka to se mnou i bráchou měla stejné,“ prozrazuje.

O Faltýnovou je i po porodu velký zájem. "K modelingu jsem se částečně vrátila. Abych ale odcházela od dcery, musí mi to za to finančně opravdu stát. Proto v podstatě pracuji jen v zahraničí," přiznává Petra.

Jede si odpočinout na Floridu

Ta právě dnes (úterý) odletěla v pět hodin ráno i s dcerou na Floridu. "Jedem si na měsíc odpočinout na Miami, manžel zůstává kvůli práci v Čechách. V Americe chceme odpočívat a na čtyři dny tam mám nasmlouvanou práci," dodala Faltýnová, kterou jsme potkali na thajské masáži v hotelu Globus na pražských Roztylech, kam pravidelně dochází.

"Ještě než jsem měla dceru, lítala jsem do Thajska na dovolenou prakticky každý rok. Na ručičky Thajek prostě nikdo a nic nemá. Výborně si při masáži odpočinu a na bolest zad nic lepšího neznám," dodala modelka.

Autor: lara, koj