Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Menzelová: Manžel se mnou dítě nikdy nechtěl!

23. září 2010 | 14:31

ČTVRTEK 23. 9. - Olga Menzelová Kelymanová (32) poprvé promluvila, proč otcem dcery Anny Karoliny (2) není její manžel, oscarový režisér Jiří Menzel (71), ale její expřítel, kameraman Jaroslav Brabec (55).

Zřejmě jediným problémem mezi manžely Menzelovými bylo, že Jiří nikdy nechtěl mít děti. Což pro o čtyřicet let mladší Olgu bylo nepříjemné zjištění.

Menzel nikdy nechtěl děti

"Jirka si dítě nepřál. Nikdy. A dost často to opakoval. Když mi to řekl poprvé, pořádně jsem to obrečela. Máma mi tehdy řekla, ať počkám, že uvidím, že se může dokonce stát i to, že ani já si nebudu přát děti - byla prostě úžasná. Nakonec jsme se s Jirkou dohodli, že až jednoho dne přijde čas, kdy budu dítě chtít, tak se naše cesty rozdělí. A ono to přišlo. Jenže v tu chvíli to bylo daleko těžší, než když jsme si to řekli," říká v rozhovoru pro týdeník Instinkt Olga.

Osudový okamžik zřejmě nastal ve chvíli, kdy se Menzelová setkala s režisérem Jaroslavem Brabcem. "Dostal mě tím, že mi řekl: "Já s tebou chci mít dítě!" Koho by to nezlomilo?" míní sympatická produkční.

Když Olina s Jaroslavem otěhotněla, byl Jiří mezi prvními, komu to řekla. "Okamžitě, jak se to stalo, Jirka o tom věděl. Nic jsem neskrývala. Nakonec jsem od Jirky přece jen odešla. Odstěhovala jsem se na čas k tatínkovi Aničky, ještě než se narodila," prozrazuje Menzelova manželka.

Nežijí spolu, ale rozvod nehrozí

I přes fakt, že Menzel není biologickým otcem Aničky, od jejího příchodu na svět se o ni stará přímo ukázkově. Když je potřeba, tak ji vykoupe, pohlídá, hraje si s ní, čte jí pohádky...

Olga v lednu letošního roku Brabce nadobro opustila. Pořídila si vlastní byt, kde žije sama s dcerou. S výchovou jí hodně pomáhá maminka, která kvůli tomu odešla do předčasného důchodu.

Menzelovi spolu již víc jak dva roky nežijí, ale přesto dál zůstávají manžely a o rozvodu nemůže být ani řeč. "S Jirkou jsme normální tým, který funguje. Jen zvenku to vypadá divně," tvrdí úspěšná produkční a manažerka.

Autor: lara, mivrk