Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manželka Menzela: Zůstanu Menzelová, ale žit s ním nechci!

23. dubna 2010 | 05:02

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (72) se odstěhovala od milence Jaroslava Brabce (55), návrat k manželovi ale nechystá! Olga Menzelová (32) ale neplánuje ani to, že by se se svým manželem rozvedla!

„Ani jeden z nás neuvažuje o tom, že bychom podali žádost o rozvod. Oběma nám to vyhovuje tak, jak to je,“ odpověděla na dotaz Blesku prostřednictvím své mluvčí Menzelová.„Zůstali jsme přátelé,“ dodala.

Nad paradoxní situací, kdy den předtím stejnými slovy specifikovala i vztah s Jaroslavem Brabcem, jen krčí rameny. „Někdy se to tak v životě stává,“ míní. Menzelová nyní žije sama s dcerou v bytě, který je na polovině cesty mezi domovy jejího bývalého partnera Brabce a manžela Menzela.

Jaké byly dva roky jejich lásky

Olga Menzelová se před dvěma lety do režiséra Jaroslava Brabce zamilovala tak, že opustila manžela Jiřího Menzela. Kvůli lásce hodila všechno za hlavu a neřešila, jaký dopad to bude mít na jejího muže i okolí nebo milencovu manželku Veroniku Freimanovou (54).

O tom, že se manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela schází s jeho kolegou Jaroslavem Brabcem, se začalo spekulovat před dvěma lety na jaře. Těhotná Olga nejprve mlžila, že se setkávají pouze z pracovních důvodů, neboť připravují společný projekt.

Čí miminko Menzelová vlastně čekala

V létě už pár ale fotoreportéři Blesku nachytali na chatě, kde se »kamarádi« procházeli ruku v ruce. Začalo se řešit, čí vlastně bude miminko, které Menzelová čeká.

Odpověď dalo stěhování Olgy k Jaroslavu Brabcovi, které proběhlo na podzim. A v prosinci si pár odnášel novorozenou Annu Karolínu do společného domova na Vyšehradě.

Jisté je, že loni v létě, na koncertu Susan Vega ve Žlutých lázních, bylo mezi nimi ještě vše v pořádku. Ve středu ale Olga Menzelová Blesku svěřila, že už více než tři měsíce žijí s Jaroslavem Brabcem odděleně. „Odstěhovala jsem se,“ vzkázala Blesku přes svoji mluvčí Hanu Tietze.

Autor: agš