Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kodetová odvedla nejstarší dceru do školy

1. září 2010 | 14:09

Herečka Bára Kodetová (38) je maminkou tří dcer, ale první školní den se zatím týká jen devítileté Lily Marii, kterou má z prvního manželství. Podle úsměvu Lilly bylo zřejmé, že se po prázdninách do školy těší.

"Dcera je plná dojmů z tanečního tábora, ze kterého se před několika dny vrátila, a tak se těší, až bude vyprávět spolužačkám," usmívala se herečka, která svou nejstarší dceru odvedla do základní školy, která je nedaleko jejich domova.

Bojuje za lepší školy

"Lily jde do třetí třídy, docela dlouho jsem vybírala školu, kterou by měla moje dcera navštěvovat. Navštívila jsem několik škol a překvapilo mě, co jsem v některých viděla. Z jedné jsem při odchodu měla dokonce divný pocit, byla taková smutná a studená. Nakonec jsem se rozhodla pro menší příjemnou školu v blízkosti našeho domova. Myslím, že školní prostředí je pro dítě velmi důležité, přeci jen v něm tráví velkou část dne,“ říká Kodetová.

"Vím, že budu pro Lily vybírat pečlivě i střední školu. Dobré vybavení třídy, moderní školní pomůcky a příjemné prostředí jsou pro kvalitní výuku nezbytné," tvrdí Bára, jež se aktivně zapojila do zlepšení školního vybavení.

Herečka momentálně žije s houslistou Pavlem Šporclem, se kterým má dvě malé dcery Violettu a Sophii.

Autor: lara, josK