Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Herečka Kodetová a houslista Šporcl mají dceru Sophii!

24. srpna 2009 | 11:09

Herečce Báře Kodetové a jejímu partnerovi, houslistovi Pavlu Šporclovi se dnes narodila dcera Sophia. Miminko přišlo na svět císařským řezem v porodnici v Praze - Podolí ráno krátce před devátou hodinou. Po dvouleté Violetě je to druhá dcera populárního páru.

Podle Šporcla váží 3,05 kilogramu a měří 47 centimetrů.

"Mamince Báře i holčičce se daří dobře. Žádné komplikace nebyly a vše proběhlo podle plánu" informoval šestatřicetiletý Šporcl, který se stal otcem podruhé. S Kodetovou má již dvouletou dceru Violetu.

"Výběr jména byl tentokrát hodně těžký. Ona (Sophia) celou dobu vlastně spí. Na ultrazvuku se nám neukázala a hlavičku měla dovnitř do břicha. Zatímco Violetka se pořád vrtěla a pak ukázala, že chce hrát na housličky. A proto se jmenuje Violeta," poznamenal houslista.

Sophia podle něj potvrdila to, co ukazovala celé těhotenství. "Když se narodila, tak si několikrát zabroukala, nebyl to řev narozeného dítěte," dodal. Vhodné termíny porodu konzultovali slavní rodiče s numeroložkou.

Osmatřicetiletá Kodetová také se Šporclem vychovává osmiletou dceru Lily, kterou má herečka z předchozího vztahu. Pár zatím prý neplánuje uzavřít sňatek.

Autor: ČTK, pal