Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Partyšová pokřtila syna Kristiana!

27. srpna 2010 | 10:52

Moderátorka Gábina Partyšová (31) s manželem, podnikatelem Josefem Koktou (51) nechala pokřtít svého téměř tříletého syna Kristiana. V kostele Sv. Václava v Lanškrouně se slavnostního aktu ujal děkan a farář Zbigniew Czendlik.

"Já i Pepa jsme křtěný, takže bylo jasné, že pokřtít necháme i Kristiana. Čekali jsme, až trochu povyroste, aby z toho něco měl. Předem jsem mu vysvětlila, co se bude dít, aby nebyl vyděšený, proč mu nějaký strejda lije vodu na hlavu," řekla Blesk.cz Gábina. Kristian dostal druhé jméno Adam, takže jeho celé jméno je Kristian Adam Kokta.

Obřad proběhl v úterý 24. srpna v kostele Sv. Václava v Lanškrouně v úzkém rodinném kruhu. Celebroval ho děkan a farář Zbigniew Czendlik, který je velmi oblíbený u českých celebrit. Kněz, kterému se přezdívá Zibi, před osmi lety oddával Lucii Bílou s jejím prvním manželem, pozounistou Stanislavem Penkem.

Slavnostní hostina se konala v restauraci U Pastýře, která se nachází přímo na faře.

Koktovi se před dvěma týdny vrátili z Floridy, kde na své chalupě strávili téměř tři měsíce. "Teď budeme v Čechách, ale uvažujeme, že tam letos strávíme Vánoce," prozrazuje moderátorka společenského pořadu TopStar.

Autor: lara, šimk