Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Těhotná Krainová kyne! Praská pod ní váha!

16. srpna 2010 | 12:49

Modelka Simona Krainová (37) nedokáže ovládat své těhotenské chutě, a tak kila letí nahoru! Za šest měsíců těhotenství přibrala sedm kilogramů. Mezi její největší úlety patří kachna s knedlíkem a zelím proložená zmrzlinovým pohárem.

"Nikdy jsem neřešila co nejíst, protože jsem to vycvičila, ale samozřejmě jsem jídlo měla pod kontrolou. Teď ovšem všechny mé návyky vzaly za své. Jím tolik, až se divím, že pode mnou ještě nepraskla váha," řekla idnes.cz těhotná modelka, která má zatím sedm kilo nahoře.

Lukulské hody podle Krainové

Ale podle neřízeného obžerství - kachna se zelím, svíčková s knedlíkem nebo zmrzlinové poháry, je jisté, že se Simona ještě o pár kilogramů zvětší. Na druhou stranu, její ctižádost po dokonalé postavě, rychle s těhotenskými kily po porodu zatočí.

"Určitě nabírám rychleji, protože vůbec necvičím a plácám všechno dohromady. Chci si své první těhotenství opravdu užít a ne se stresovat jestli mám větší zadek nebo špeky," tvrdí Krainová.

Doufejme, že Simona nedopadne jako modelka a herečka Milla Jovovich, která během těhotenství přibrala 30 kilogramů a bez pardonů, se změnila ve velrybu! Milla si ulétávala na sladkých koblihách, palačinkách nebo slanině.

Jméno ještě není jisté

Úspěšná modelka ani v těhotenství nezahálí a naplno se věnuje pracovním povinnostem. Před několika dny v Ostravě otevřela další pobočku salonu krásy. Do pražské pobočky kráska již léta dochází na prodlužování vlasů.

Na miminko se těší i Simony přítel, podnikatel Karel Vágner ml., který má z předchozího vztahu tříletého syna Karla. Modelka už několik týdnů ví, že se jí narodí chlapec Sebastian. Jméno, ale prý není jisté, do Vánoc, kdy má Krainová termín porodu, se může změnit.

Autor: lara, lara