Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krainová je v 5. měsíci a bude to kluk!

9. července 2010 | 19:51

Modelka Simona Krainová (37) konečně kápla božskou! V rozhovoru pro jeden módní magazín poprvé přiznala, že je těhotná a v kolikátém týdnu právě je! Blesk.cz navíc zjistil, co se vlastně Simoně narodí a jak se bude děťátko jmenovat!

Simona Krainová napsala osobní dopis magazínu Elle, v němž vůbec poprvé potvrdila své těhotenství. Ba co víc, jako deníčku se zpovídá ze všech svých nových pocitů, které už čtyři měsíce prožívá, ze všech obav, emocí a těšení se na miminko. Simona magazínu potvrdila, že je v pátem měsíci těhotenství.

„Nezlobte se, ale tohle nepotvrdím. Kupte si nové Elle a tam se vše dozvíte,“ odpověděla Blesk.cz na dotaz o těhotnství Krainová, které se dva měsíce dařilo o svém těhotenství úspěšně mlžit a hlavně dokonale maskovat rostoucí bříško.

Otěhotněla po čtyřměsíční známosti

V rozhovoru se ale vyznala: "Už pátý měsíc se probouzím s novým zvláštním pocitem. Dlouho jsem si nebyla jistá, jestli je to přesně to, co v životě chci... Ale stalo se, a jsem šťastná."

Když Simona Krainová otěhotněla, se svým přítelem Karlem Vágnerem chodila teprve čtyři měsíce. "S Karlem jsme se poznali v říjnu a v únoru jsem otěhotněla. Je to hodně velkej rokenrol, ale ničeho nelituji, naopak," přiznala v dopisu pro Elle Simona. "Naše miminko vzniklo z lásky. Vůbec jsme to neplánovali," přiznala Krainová.

Nevolno je mi ze svatby, ne z těhotenství, pořídím si chůvu

Přestože se už za pár měsíců stane matkou, svatbu česká topmodelka prý rozhodně neplánuje. Z pomyšlení na vdavky se jí prý dělá přímo špatně. To je jediná nevolnost, která ji v těhotenství sužuje. "Vdávat se nehodlám ze svatby je mi nevolno. Manželství se může zvrtnout ve velkou frašku, kterou jsem na vlastní kůži už poznala, a přestože se říká nikdy neříkej nikdy, v tomto případě doslova křičím: UŽ NIKDY!"

A jak to bude s její kariérou modelky? "Zatím si ještě nedovedu vůbec představit, že svou kariéru něčím přeruším, a už v myšlenkách sháním hodnou chůvu a nejlépe na plný úvazek."

O Vánocích se jim narodí kluk!

V době, kdy první otevřený rozhovor s Krainovou o jejím těhotenství vznikal, byla právě v 16. týdnu těhotenství. Tehdy ještě dvojice netušila, co čekají. Jestli se jim narodí holčička Angela Jasmína, nebo kluk Sebastien. Přeci jen od rozhovoru nějaká doba uplynula a Blesk.cz zjistil, že Simona Krainová a Karel Vágner už vědí, jakého potomka přivede Simona o Vánocích na svět. "Bude to kluk a bude se jmenovat Sebastien," řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj z okolí páru, který si nepřál být jmenován.

I když se informace o jejím těhotenství na veřejnost dostala již v polovině dubna a krátce na to odstoupila ze slovenské taneční soutěže Let's Dance, doposud jí nepotvrdila. „No coment. Pište si, co chcete, až přijde čas, tak se pravdu dozvíte,“ opakovala stále dokola modelka. A zřejmě teď nastala ta pravá doba a Simona dala stopku všem spekulacím.

Přesto na přímý dotaz Blesk.cz, zda už vědí pohlaví dítěte, odpověděla vyhýbavě. „Budu se opakovat, ale vše se dozvíte příští týden,“ říká s potutelným úsměvem modelka, která se včera se svým přítelem objevila v Karlových Varech. „Byla jsem od Gucciho pozvána na luxusní večeři do restaurace Charleston. S Karlem se ve Varech zdržíme do neděle, chceme si odpočinout a trochu si užít,“ tvrdí Krainová.

Autor: lara, šim, gam