Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Robbie Williams: První foto tajné svatby!

První oficiální fotka ze svatby Robbieho Williamse a Aydy Field. Na své obálce ji otiskl magazín Hello
11. srpna 2010 | 07:57

Zhýralec, milovník žen, alkoholu a drog. Tak to kdysi byla synonyma pro zpěváka Robbieho Williamse (36). Tomu je teď konec. Zpěvák v sobotu v tichosti vlezl do chomoutu s americkou herečkou Aydou Field (31). Teď se konečně pochlubil první fotografií.

„Jsem nejšťastnější muž na zemi,“ hlásá Robbie z titulní strany magazínu Hello!, který uveřejnil první oficiální fotografie z veselky, na níž se v sobotu v Robbieho sídle v Los Angeles sešlo asi šedesát hostů a která proběhla ve vší tichosti a počestnosti – tedy bez jediné kapky alkoholu.

Robbie také konečně poodhalil detaily veselky, která byla po všech stránkách velice neformální. Chyběli svědci. Místo nich snoubence k oltáři doprovázelo osm vyfešákovaných psů s květinami okolo obojku, které teď už manželé chovají. Dokonce samotní hosté byli pozváni až těsně před svatbou.

„Jediné, co bylo opravdu tradiční, byl manželský slib,“ řekl Robbie v rozhovoru pro magazín Hello!. „Žádné pitomé večírky na rozloučení se svobodou.“

Po půlnoci byla snídaně

Protože se snoubenci nemohli rozhodnou, z čeho poskládají svatební menu, na hostině se tak podávalo sushi, steaky, nechyběl speciální obří třípatrový dort. První patro bylo čokoládové, další mrkvové a nejvyšší vanilkové s kokosem. "Chci, aby se hosté, až půjdou domů, kolébali, jak budou najezení," pochechtával se Robbie. Aby ne. Ve finále totiž přišla na řadu typická anglická snídaně s pečenou slaninou, fazolemi a vejci, která se podávala v jednu hodinu po půlnoci. O program pro hosty se postaral hlavní aktér celé show. Všichni s nadšením ocenili Robbieho spontánní vystoupení, když zazpíval svůj hit Angels.

Obřad, jemuž přihlíželo na šedesát hostů, se konal těsně před západem slunce. Dorazili samozřejmě Robbieho rodiče. Nevěsta na svatbě ale svého otce, který by ji dovedl k oltáři, neměla. Její otec žije od roku 1982 v Istanbulu, od té doby, co se rozešel s Aydinou matkou.

Chyběli ovšem bývalí kolegové ze slavné kapely 90. let Take That Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald a Jason Orange, proto Robbiemu alespoň poslali videozravici.

 

Zasnoubení v rádiu

Robbie a Ayda spolu chodili tři roky. Potkali se jen krátce poté, co Robbie absolvoval svou druhou protidrogovou odvykací kúru. Tu první musel podstoupit krátce po svém odchodu z kapely Take That.

Netradiční svatbě předcházelo ovšem velice netradiční zasnoubení. Zpěvák Aydu požádal o ruku ve vysílání australského rádia loni v listopadu. V souvislosti se svatbou unikla informace o předmanželské smlouvě, která má ochránit Robbieho majetek, který dosahuje výše asi 3,5 miliardy korun.

Novomanželé mají nyní v plánu dvoutýdenní líbanky v Mexiku. Poté se Williams vrací domů do Británie. Čeká ho práce na propagaci jeho nového singlu Shame.

Autor: INT, šim