Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Robbie Williams se oženil: Manželka je těhotná?

Robbie Williams čeká s Aydou Field potomka?
9. srpna 2010 | 13:40

Robbie Williams (36) je ženáč! Slavný zpěvák a bouřlivák o víkendu skoncoval se staromládeneckým životem a vzal si modelku Aydu Field (31). A blízcí přátelé novomanželů si dokonce myslí, že páreček už čeká miminko!

Spekulace o svatbě nebyly mylné. Pár se nechal oddat ve zpěvákově sídle v Los Angeles, které ho stálo dvanáct miliónů liber.

Pár se měl původně vzít na romantickém ostrově Catalina v Pacifiku. Plány ale očividně změnil a nechal se v tichosti oddat v sídle populárního zpěváka.

Informace, která unikla na veřejnost, o svatbě v Pacifiku, ale mohla být falešná. Milenci se totiž chtěli vzít už letos na Valentýna, ale svatbu odložili, protože jejich plány byly vyzrazeny. Proto možná tentokrát média zmátli alespoň místem.

Romatinka, kam se člověk podíval

Slavnostní obřad proběhl na zadní zahradě luxusního sídla. Květiny na trávníku byly upraveny tak, aby napsaly slovo "Láska", a svatební stan byl celý pokryt růžemi. Pozváno bylo jen padesát nejbližších. Při závěrečném "Ano" obou zamilovaných milenců akorát zapadalo slunce a ozařovalo celou zahradu...

Svatba byla navíc netradičně naaranžovaná do arabského stylu, což se přítomným moc líbilo.

Podle zdroje byl Robbie nervózní a sotva držel slzy, zatímo jeho nevěsta Ayda vypadala, že je v klidu. Navíc jí to v krásných bílých šatech ohromně slušelo. "Když ženich políbil nevěstu, všichni tleskali," dodal zdroj.

Je Ayda těhotná?

V domě Aydiny matky Gwen se příští týden koná párty. Pozváni byli jen novomanželčini nejbližší přátelé. Herečka se pravděpodobně se svobodou už rozloučila, tak proč tedy pořádá večírek? Možná právě kvůli tomu, že chce oslavit své těhotenství.

A Robbie také leccos naznačil. V sobotu svatebčanům ukázal novou část jeho domu v Beverly Hills, kterým je dětský pokoj. Renovace ho stála skoro jeden milión liber. Zdroj řekl: "Ayda na tom hodně pracovala. Vymyslela rozmístění nábytku a všechno barevně sladila."

Lze se tedy jen domnívat, zda je miminko už na cestě, nebo jestli je jen tento sympatický pár svědomitý a připravuje se na něj dopředu.

Autor: mivr