Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dcera Clintona: Stejné šaty jako Vaidišová!

1. srpna 2010 | 17:46

Co má společného dcera Billa Clintona Chelsea (30) s bývalou tenisovou nadějí Nicole Vaidišovou (21)? Obě si vzaly úspěšné muže, obě nemusí řešit peníze a obě měly ve svůj svatební den stejné šaty.

Jediná dcera bývalého amerického prezidenta si pro svůj velký den vybrala šaty od slavné návrhářky Very Wang. Model od této dámy zaujal také Vaidišovou, která v něm řekla ANO tenistovi Radku Štěpánkovi (31).

Wang je v současné době asi nejznámější návrhářka svatebních šatů na světě. Její jméno proslavil například kultovní seriál Sex ve městě. Ve svatebních šatech Very Wang se totiž měla vdát hlavní postava Carrie.

Šaty odlišuje jen dekolt

Šaty jsou, až na drobné detaily, prakticky identické. Například řasená sukně vypadá, jako kdyby ji Chelsea po Nicole zdědila. Co se liší, je tvar dekoltu. Konzervativní Chelsea, která si vzala židovského bankéře, ho má rovný a jednoduchý, Nicole dala přednost srdcovému výstřihu, díky kterému vynikly její přednosti.

Co oba modely dále odlišuje, je pásek. Ten ale není součástí modelu. Kupuje se zvlášť. Ovázaná zdobená pentle, kterou si vybrala Chelsea, se dá sejmout. Odepínací pásek má podle všeho i Nicole. Vtipné je, že obě mladé dámy zvolily i stejný puget, který odlišuje jen barva.

Autor: jos, šim, Adéla Pěničková