Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajné narozeniny Andrey Verešové, Blesk.cz byl u toho

30. června 2010 | 13:28

Modelka Andrea Verešová včera slavila třicáté narozeniny. Přestože se velkolepá oslava přísně tajila a novinářům byl vstup zakázán, Blesk.cz se jako host zúčastnil. Víme, jak párty vypadala, co Andrea dostala, kdo přišel slovenské krásce pogratulovat a zazpívat Happy Birthday.

V luxusní pražské restauraci Soho se odhadem sešlo na sto gratulantů. Před vchodem stáli dva bodyguardi s guest listem VIP hostů. Média na něm chyběla. „Je to striktně privátní akce. Chci se sejít v klidu s přáteli. Lidmi, kterých si vážím. Těmi, co mi jsou blízcí a během roku na sebe nemáme příliš času. Nezlobte se, ale nechci dělat z narozenin show pro média,“ vysvětlila Andrea, proč novináře nepozvala.

101 růží od manžela

Andrea přijímala gratulace oděná v bílých, tógu připomínajících řasených šatech z jemného úpletu. Na nohách sandálky na ultra vysoké jehle.Všechno nejlepší Verešové popřáli mezi jinými také fotograf Jadran Šetlík, manželé Jakubiskovi, Felix Slováček.

Pozadu nezůstal ani Andrein manžel Daniel Volopich, který ji tentokrát místo drahých šperků zahrnul rudými růžemi. „Manžel mi daroval obrovskou kytici 101 růží, ať se prý dožiju minimálně 101 let,“ rozplývala se Verešová. „Navíc největším šperkem jsou pro mě moje dvě děti,“ dodala Verešová.

V deset přišlo na krájení narozeninového dortu. „Mám vás všechny v srdci, děkuji, že jste přišli. Na dnešní večer, tuhle atmosféru nikdy nezapomenu,“ řekla s dojetím Andrea. A její letitý dědeček, který přijel ze Slovenska, zazpíval spolu s ostatními vnučce živijó...

Michal David přišel s celou rodinou - s manželkou, která neuvěřitelně zhubla, vzala si mini a vypadala báječně. Všichni druhý den odjížděli na dovolenou do Řecka. Normálně bychom balili, ale kvůli Andree jsme to odložili
Autor: Pavel Machan, Ladislav Křivan

Pak už vystoupil hlavní gratulant Michal David. „Před pár dny jsem v do O2 Aréně zpíval pro sedmnáct tisíc lidí, teď zpívám pro Andreu.“ Začal Happy Birthday v gospel aranžmá. A pak přišly na řadu jeho pecky. Eliška Hašek Coolidge, která v Bílém domě dělala zvláštní asistentku pěti americkým prezidentům, to na parketu pořádně rozjela. Návrhářka Natali Ruden jakbysmet. Nebyly dámy jediné. Tančili všichni.

O půlnoci dostali všichni hosté růžové lampiony se svíčkou, které se po zapálení vznesly k nočnímu nebi plnému hvězd. „Všichni jste mně přáli spoustu hezkých věcí. Teď chci dát něco já vám. Až budete tyto lampiony zapalovat a posílat ke hvězdám, přejte si něco moc hezkého. Splní se vám to,“ řekla Andrea, která slavila až do svítání. O děti se starala chůva.

Autor: Františka Čížková, Eva Tušková